Erkekler hamile olsa acaba nasıl olurdu?

MadamCocosh

iki küçük dut.......
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.221
55
358
selam hanımlarrrr....
şuan hamileyim inşallah 3 ayımız kaldı ..kaldıda eşimin anlayış kapasitesi doldu taştı...
uyuyorum ....
-ne çok uykun geldi?
saat 9 da uykum geliyo
- tavukmusun sen?
gece canım yemek yemek ister....
-yakında 300 kilo olacan bu saatte ne yemesi?
sabah geç kalkıyorum ......
-tembelleştin iyice...
yavaş yavaş yürüyorum...
-çok agırsın....
yani bunun gibi daha bir çok olaylar , benimde elimde deyil heralde normal hayatımda öylemiyim hayır
demekkki var bi sebep
yani anlayış yok acaba sadece benim eşimmi yoksa herkezin eşimi böle
banamı tosladı sadece diye de merak ediyorum :44:
sizin eşler nasıl ,hamile hanımlar...
.herkezin eşi nasıl acaba?
yaa erkekler hamile olsa naparlardı çok merak ediyorum :18:
benimki totosunu kaldırmazdı ayriyeten senide mahvederdi çenesi ile 9 ay

Son düzenleme:
aman boşver şekerim, onlar grip olunca vasiyet mektubu yazdıran cinsler. onlar ne anlar hamilelikten....
ne aşermesi biter, ne derdi...
boşver 9 ay biz taşıyalım biz çekelim kahırlarını

aman boşver şekerim, onlar grip olunca vasiyet mektubu yazdıran cinsler. onlar ne anlar hamilelikten....
ne aşermesi biter, ne derdi...
boşver 9 ay biz taşıyalım biz çekelim kahırlarını

bencede ama insanı bazen öle bir delirtiyolarki sorma
acaba suni bir karın olsada onlara takılsa nasıl olurdu 2 saat taşımazdı eminim
ay şuram agrıdı, ay buram agrıdı ........

Son düzenleme:
kaç kilo aldın? mesela 10 kilo mu? iki 5lt lik şaşal suyu merdivenlerden ona çıkarttırmayı denemelisin bence
seni anlaması için o bile yeter

kaç kilo aldın? mesela 10 kilo mu? iki 5lt lik şaşal suyu merdivenlerden ona çıkarttırmayı denemelisin bence
seni anlaması için o bile yeter

şuan 90 kiloyum 5 kilo aldım ama boyum var kaldırıyorum kiloyu karşıdan bakan sadece karnın var diyo
ama bizimki kiloda deyil bazen sadece laf olsun diyede konuşuyo
yinede anlamaz kalın kafa

şuan 90 kiloyum 5 kilo aldım ama boyum var kaldırıyorum kiloyu karşıdan bakan sadece karnın var diyo
ama bizimki kiloda deyil bazen sadece laf olsun diyede konuşuyo
yinede anlamaz kalın kafa

ay birden panikledim (bana noluyorsa) az kilo almışsın diye.
sonradan çizelgende gördüm zaten 24 haftalıkmışsın. ben doğuma 3 hafta var sandım :26:
neyse haklısın bunların hepsi aynı
ay ben birde bu hatayı göz göre göre yapıp evlenicem

o hataya düşüyoz işte hepimiz nasıl oluyosa aşkmı kör ediyo gözümüzü anlamıyorum ki:82:
aslında şükrediyorum ki 9 ay sürüyo hamilelikler anam birde 2 sene sürse abbowwwwwwwwwwwwww

Hayır,bütün erkekler böyle değil canım..

Eşine böyle demek istemezdim,beni mazur gör ama çok kabaymış...Senin hamile olduğunu,çocuğunuzu taşıdığını bilmiyor mu ?? Bu sözler hamile bir kadına söylenecek şeyler değil...

biliyodum zaten benim ki ayrı bişey gerçekten yaaaaa

ama gerçekten karar verdim
biri çıkarsada yapsalar suni bir göbek içinde sürekli kıpraşan bişey bakalım napacaklar

amin
neyse bünyem alıştı artıkda kaldı bi 3ay daha sabretse fena olmaz
ondan sonrası zati önemli deyil

Asıl bebeğin doğduktan sonra desteğe daha çok ihtiyacın olucak...Uykusuz gecelerin olucak..Kolay değil bebek bakmak...Bir de yanılmıyorsam tedaviyle hamile kaldın...Sevinip senin gönlünü hoş tutacağı yerde neler diyor...Umarım sana yardımı olur bebek doğunca....Eşine bazı sorumluluklar ver..Bu bebek sadece senin değil,onun da....Valla ilk mesajına baktıkça taa buradan dış kapının mandalı olaraktan eşine sinir oldum...

aman Allah korusun:18:

nazlanmalarından gecilmez vallahi

evt dogru hatırlıyosun tedavi ile hamile kaldım ..
sorumlulugu var bitane daha var benim 4.5 yaşında bi kızımız var onun sorumluluguda var.
tamm mesala oda zorda onuda anlıyorum (bazen tabi)hem işe gidiyo hemde eve gelince sofra kurmak ,çamaşır asmak,birde kızımızla ilgilenmek sıktı
hakkını yemeyim yapar işte yani
ama azcık sabır ya şurda kaldı 3 ay ,dedigim gibi 9 ay sürüyo iiki ya 2 sene sürse ozaman patlardı iiyice heralde

düşüncesi bile bir tuhaf...
ayyy karıcım bugün midem çok bulanıyor bak bak tekme attı off ekşi erik olsa da yesem
hay Allah'ım ya!

ay bitane su ver, sırtıma masaj yap ,canım çekti kalkta yap ,gece 1 de,
grip olsa ölüyom diyen adam dogum sancısı ile kendinden geçer helallik isterdi heralde

midem bulanıyo, sırtıma masaj yap ,canım çekti kalkta yap ,gece 1 de,
grip olsa ölüyom diyen adam dogum sancısı ile kendinden geçer helallik isterdi heralde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…