Erkekler hamile olsa acaba nasıl olurdu?

Kadınların yerine erkekler hamile olsaydı nüfus planlamasına gerek kalmazdı, çünkü her aile tek çocuklu olurdu.

hamileliğimde eşim bana karşı anlayışlıydı ama kendisi hamile olsa düşünemiyorum bile her akşam kesin acile giderdik paranoyaklığından ve hiç kalkmazdı yerinden zaten hastalık hastası bi adam:3:

Kadınların yerine erkekler hamile olsaydı nüfus planlamasına gerek kalmazdı, çünkü her aile tek çocuklu olurdu.
bencede birdaha hiç biri dogurmazdı :9::9::9::9::9:
hamileliğimde eşim bana karşı anlayışlıydı ama kendisi hamile olsa düşünemiyorum bile her akşam kesin acile giderdik paranoyaklığından ve hiç kalkmazdı yerinden zaten hastalık hastası bi adam:3:

bide hamile olsa tamm zaten yandık biz:52::52:

selam hanımlarrrr....
şuan hamileyim inşallah 3 ayımız kaldı ..kaldıda eşimin anlayış kapasitesi doldu taştı...
uyuyorum ....
-ne çok uykun geldi?:4::4:
saat 9 da uykum geliyo
- tavukmusun sen?:36:
gece canım yemek yemek ister....
-yakında 300 kilo olacan bu saatte ne yemesi?:52:
sabah geç kalkıyorum ......
-tembelleştin iyice...:37:
yavaş yavaş yürüyorum...
-çok agırsın....:47:
yani bunun gibi daha bir çok olaylar , benimde elimde deyil heralde normal hayatımda öylemiyim hayır :20:
demekkki var bi sebep:49::49::49:
yani anlayış yok acaba sadece benim eşimmi yoksa herkezin eşimi böle :52::52::53:
banamı tosladı sadece diye de merak ediyorum :44:
sizin eşler nasıl ,hamile hanımlar...
.herkezin eşi nasıl acaba?:ssz:
yaa erkekler hamile olsa naparlardı çok merak ediyorum :18:
benimki totosunu kaldırmazdı ayriyeten senide mahvederdi çenesi ile 9 ay :52::52::52::52::52::52::52:

benimde kasımda doğumum var.Allah kocamdan bin kere razı olsun beni hiç üzmedi desem yeridir.Bazen dalga geçio,nefes alamıyorum yada bazen gırk yapıyorum gülüo ozaman.bende karnının üstüne bastırıyorum.dolaş bakimm 2 gün böyle nolcak diyorum:1: bütün işlerimde yardım eder.sadece bi kere hamileliğim 5.inci ayın."sende ya yavaş ya hızlı yürüosun bi ortan yok " demişti.ozaman bozulmuştum.tabi yine dicemi dedim:)başkada biş olmadı

seninki gerçekten sinir bozucuymuş.insanın hevesini kaçırıyor bazı adamlar.kendileri bi girip olsalar,2 günlük ömürleri kalmış gibi kapris yapıolar:22:

aman allah korusun erkekler grip olsa'' ölüyom ben kesin yetiş''annemlere haber ver diye yanar:47:
bide hamile olsa abowwwwwwwww tamam artık:52::52::52::52::52::52::52::52::52:

benimde kasımda doğumum var.Allah kocamdan bin kere razı olsun beni hiç üzmedi desem yeridir.Bazen dalga geçio,nefes alamıyorum yada bazen gırk yapıyorum gülüo ozaman.bende karnının üstüne bastırıyorum.dolaş bakimm 2 gün böyle nolcak diyorum:1: bütün işlerimde yardım eder.sadece bi kere hamileliğim 5.inci ayın."sende ya yavaş ya hızlı yürüosun bi ortan yok " demişti.ozaman bozulmuştum.tabi yine dicemi dedim:)başkada biş olmadı

seninki gerçekten sinir bozucuymuş.insanın hevesini kaçırıyor bazı adamlar.kendileri bi girip olsalar,2 günlük ömürleri kalmış gibi kapris yapıolar:22:

rabbim tamamına erdirsin bebişini:nazar:
aslında benimki yapar bazen yani :9:
ama şu son dönemlerde iyice sıkıldı ,
bende diyorumki ya sabret 3 ay kaldı şurda 6 ayı atlattık bunuda atlatalım ama beyimizin ateş tepesinden atıyo:52:
canıda isterse güzel güzel herşekilde yardım ediyo :32:

Back
X