Erkekler hediyelere değer vermez mi?9

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nickyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
288
131
103
Merhaba hanımlar.
6 yıldır görüştüğüm sevgilim benim aldığım hiç bir hediyeye değer vermiyor.

Aldığım kazağı ailesinin evinde bıraktı kendisi farklı bir şehirde yaşıyor.

Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Yaptığım kurabiye, börek, sarmayı bile yemedi.
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim

Merhaba hanımlar.

Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
sızınkı deger vermıyor bence
hele kurabıye sarma borek yenmez mı ya hadı kazagı atkıyı begenmedı desek

Merhaba hanımlar.

Bu oduna (afedersiniz) neden ısrarla hediye almaya devam ediyorsunuz ki?

Genelde bir hediyeye deger vermiyorsam ya ne sevdigim dusunulmeden oylesine secilmistir ya da cok sevmedigim birinden gelmistir. Erkekler diye sormussunuz, ama butun erkeklerden tek bir davranis tarzi bekleyeceksek beni de katalim gruba, bi eksik bi fazla fark etmez :D

Gerçekte erkekler böyle değildir.
Annem hastanede annesinin yanında kalıyor, o yüzden erkek arkadaşım haftanın 3 günü net bizde kalıyor. Sarmalar tatlılar yapıyorum hepsini yiyor hatta işyeri ne bile götürüyor. Ne bileyim senin sevgilinin durumu garip geldi, sanki sana değer vermiyor gibi.

Merhaba hanımlar.

Yok ben eşime ne yapsam alsam değer verir. Yapilan şey kabalık bence

erkeğe hediye alınmaz.

kadın alan, erkek verendir; bu hediye için de aynıdır. erkek kadına kendini özel hissettirir, kadın da bunun karşılığında erkeğine usulünce teşekkür eder ama hediyeyle olmaz bu. doğum gününü kutlamak da hediyedir.

Sizde almayın hiç bişey kurban olsun bi💃💃💃💃 pasta börek yapın kendiniz yiyin teklif dahi etmeyin her ilişkide hediye alinacak şartı yok amaaann canınıza minnet 🤪

Yavrucugum elin herifine sarma sarip borek yapacagina anana babana yap be cocugum. Bari hayir dua alirsiniz.

Haha, ya da benim gibi yeteneksizim ayagina makarnayi dayasin, o zaman da kiymetli olunuyor.
Ha ha kayinvalidem bile Alys cok guzel salata yapar diye over beni, yazik kadina ya, acidim simdi, allah gelinin de evladin da azicik is yapanini versin.

Yavrucugum elin herifine sarma sarip borek yapacagina anana babana yap be cocugum. Bari hayir dua alirsiniz.
Cıks olmaz
Ana babaya cay bile dokulse uflanilir puflanilir,zavalli kadin 2 dklik yardimla sevindirilmez,kiymet bilmeyen askito pışpışlanir da pışpıslanir:))

Haha, ya da benim gibi yeteneksizim ayagina makarnayi dayasin, o zaman da kiymetli olunuyor.
Ha ha kayinvalidem bile Alys cok guzel salata yapar diye over beni, yazik kadina ya, acidim simdi, allah gelinin de evladin da azicik is yapanini versin.
🤣🤣🤣
Amaaaan bosver. Erkekler cidden ince dusunulmeye degmeyecek yaratiklar. Makarna candir, gerisi heyecandir,vur gitsin ♥️

Cıks olmaz
Ana babaya cay bile dokulse uflanilir puflanilir,zavalli kadin 2 dklik yardimla sevindirilmez,kiymet bilmeyen askito pışpışlanir da pışpıslanir:))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X