Erkekler hediyelere değer vermez mi?9

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BEnce özensizmiş sevgilin. Kendi erkek arkadaşım, ona yerden koparıp verdiğim çiçeği dahi alır saklar :) Hatta bir ara bi şeyi atmıştım, kızmıştı. “Ben senin verdiğin çöpü bile nerdeyse saklıyorum senin yaptığın iş mi?” demişti :D 🤪 Erkekleri böyle genellemek saçma.

Merhaba hanımlar.
6 yıldır görüştüğüm sevgilim benim aldığım hiç bir hediyeye değer vermiyor.

Aldığım kazağı ailesinin evinde bıraktı kendisi farklı bir şehirde yaşıyor.

Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Yaptığım kurabiye, börek, sarmayı bile yemedi.
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Biz 6 yildir evli 14 senedir beraberiz esimin elnde hala 8 senelik bir anahtarlik var ona yazdgm notlar bile hala kiyidan koseden cikar kiymet blmyr demekki seninki cok simarttin acaba nasilsa durmadan bsyler gelyr die degersizmi goruyorki

Cıks olmaz
Ana babaya cay bile dokulse uflanilir puflanilir,zavalli kadin 2 dklik yardimla sevindirilmez,kiymet bilmeyen askito pışpışlanir da pışpıslanir:))
Biri benim kardesimi gormusde tarif ediyormus gbi geldi 😂😂😂😂😂

Şimdiki eşim olan olan adama vaktiyle bir kazak ile bere almıştım. Megerse kalın kazak giyemiyormuş. Ama asla bi şey demedi. Sevinçten gözleri dolu dolu oldu.

Neyse 2 seneyi geçiyor evliyiz. Hic giymedi. Ama hep dolabindaydi.

Yani illaki tarzı olması gerekmiyor. Bi kenarda saklayabilirdi atkıyı filan. Ne kadar yer kaplar ki...

Unutulan kaybedilen eşyalar neyse bahanesi bulunur da
Sarma börek yememe sebebi neymiş sormadınız mı ? Ne açıklama yapıyor ?

Merhaba hanımlar.

Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim
Benim eşimde hediyelere pek anlam yüklemez açıkçası ama bir sarma yapsam yarına bırakmaz tuhaf geldi peki ya sevmiyor olabilirmi ? Bazıları çok yemek ayiriyo ondan dedim.

Simdi,lahanasina bagli:işsiz:
Ben karadenizliyim ama karalahana sarmasi yemem.
Bir cins var,hani soyle bürümcük gibi yapraklari var,haslaninca incecik oluyor,onu severim sadece,eniste de seciciyse:)
Ayh secici diil bu. Hem zevksiz hem saskin. Kel ve fodul

Simdi,lahanasina bagli:işsiz:
Ben karadenizliyim ama karalahana sarmasi yemem.
Bir cins var,hani soyle bürümcük gibi yapraklari var,haslaninca incecik oluyor,onu severim sadece,eniste de seciciyse:)

Ha ha,
Kadinla adam evlenmis,
Kadin her gun guzel guzel yapiyor,
Adam da yok anamin yemekleri daha guzeldi diyor hep,
Kadin hirslaniyor, daha iyisini daha guzelini yapiyor hee gun, adam hala ayni seyi diyor,
Kadin bir gun sinirlenip yemegin altini yakiyor.,
Adam hah simdi anneminki kadar guzel olmus yemegin diyor.

Babam anlatirdi bu kissadan hisseyi bize, amaci neydi acaba ama aklima geldi bu konuda.

Ayh secici diil bu. Hem zevksiz hem saskin. Kel ve fodul
Evet bence de...
Bir ogretmenim sevgilisine kazaklar oruyordu,atkilar filan.
Tee memleketin bir ucuna kargoluyordu.
Herifcioglu ertesi gun geri yolluyordu,omzunu sök tekrar ör,atkinin püskülleri kisa vs.
Kiz da cekiyordu onu.
Adam terketti sonra,seven hareketleri değil bunlar...

Valla değer veriyor niye vermesin, vermediğini görsem bidaha bulamaz zaten. Ördüğüm atkıyı herkese bakın sevgilim ördü deyip neredeyse mayısa kadar takacaktı,altı yıldır yazdığım her not her mektup her hediye de dolabında en baş köşede durur,değer bilmekle alakalı

Valla bence olabilir gayet cogu erkek okuz marka oyle hediyeden falan anlamaz giyerken aman da bu sevgilimin aldigi kazak duygulanayim demez

Yemege gelince okuzluk yapmis yani bakin orasi anormal iste

Evet bence de...
Bir ogretmenim sevgilisine kazaklar oruyordu,atkilar filan.
Tee memleketin bir ucuna kargoluyordu.
Herifcioglu ertesi gun geri yolluyordu,omzunu sök tekrar ör,atkinin püskülleri kisa vs.
Kiz da cekiyordu onu.
Adam terketti sonra,seven hareketleri değil bunlar...
Yok artık :olamaz::olamaz:

Canım merhaba yemekleri yememesi değer vermemesi tam bir hanzoluk herkes öyle mi bilmem ama eşime evlenmeden önce aldığım şeylErde bende benzer hayal kırıklıkları yaşadım mesela power bank almıştım sony hemde şarjı çabuk bitiyordu diye abisine vermiş o da takside unutmuş gitti öylece. Ne bileyim eşofman üstü almıştım sürekli bi o gidiyordu bi büyük abi bi kçük abi ortalık malı gibi çanta almıştım hala nerede kimse bilmiyor birtek saati yaşıyor hep kolunda 😂 oda çok dırdır ettim diye düzeldi mi evet düzeldi ama evlenince.. Bilmiyorum tek bildiğim üzülme inan değmez

Aynısını yaşadım. Ördüğüm atkı veya diğer hediyeler zevkine uymuyor diye düşünüp yemek yapmıştım kendisine. Boğazına aşşırı düşkün bir öküzdü kendisi. Sarma sarmıştım 1 tane bile alıp yememişti. Diğer hediyeleri de asla üzerinde görmemiştim. Sonuç olarak evli ve çocuklu bir kadınla aldattı beni. 21 yaşında bunu yaşadığıma inanamıyorum o ayrı konu neyse. Kesinlikle gözden geçirmelisin ilişkinizi. Değersiz hissediyorsan ne işin var onunla? Kendini mutsuz etme elin adamı için lütfen

Merhaba hanımlar.

Asla bişey almam yemek de yapmam daha önce aldık da ne oldu acısını şimdiki sevgilimden çıkarıyorum gibi görünebilir ama böyle daha kıymetli olduğumu görebiliyorum zeytinlikleri var geçen bana zeytinyağı yaptırmış özel annene götür diye ısrar ediyordu :) kahvemi bile o yapar sabahları termosuma koyar hep derim yine diyorum ne kadar kötü davranırsan o kadar aşık oluyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X