Erkekler hediyelere değer vermez mi?9

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haha, ya da benim gibi yeteneksizim ayagina makarnayi dayasin, o zaman da kiymetli olunuyor.
Ha ha kayinvalidem bile Alys cok guzel salata yapar diye over beni, yazik kadina ya, acidim simdi, allah gelinin de evladin da azicik is yapanini versin.

Ben söylemesi ayıp çok güzel yaparım yemek vs. ama yapmayı sevmiyorum hiç kendi evimde de yapmam annem söylenir hep ev işlerinin hiç birini sevmiyorum ya neyse :) bu yaz eve misafir davet etmiştik dedim bişeyler hazırlayayım ama şimdi yalan söylediğim ortaya çıkıcak sevgilim dışardan bişeyler yaptırırız dedi o yokken yaprak sarması amerikan salatası gibi mezelik bişeyler yaptım annemin evinde getirdim elim kolum dolu dedim annem yaptı :)))))çünkü bayıldı resmen ben yaptım desem hep ister valla uğraşamam ben

Siz ayrılık için sebepleri sıralamışsınız. Zira 1 yıl sonra falan kocam ilgisiz nasıl boşanırım diye konu açmayın? :bicak::olamaz:

Valla bence olabilir gayet cogu erkek okuz marka oyle hediyeden falan anlamaz giyerken aman da bu sevgilimin aldigi kazak duygulanayim demez

Yemege gelince okuzluk yapmis yani bakin orasi anormal iste

Kiz oyle deme kadinlarinda okuzleri var sekil a ben :KK70:ben kocam kadar romantik degilim ama cok seviyorum :)
Yemek olayina hic girmeyeyim sarmayi falan evlenince ogrendim :) ilk evlendigimde bir yemek yapardim icindekileri bulup yiyebilmek icin olta atmak gerekirdi o derece :KK70:

Benim sevgilim ile aram çok iyidir, sevgisinden asla şüphe etmiyorum. Bir dediğimi iki etmez, inşallah böyle devam eder. Kendisine cüzdan almıştım, bir kere bile kullanmadı. Sordum bir kere nereye koyduğunu bile hatırlamadı, evde bir yerde dedi. Ancak diğer hediyelerimi kullanıyor. Buradan aldığım cüzdanı hiç beğenmediği sonucu çıkıyor. Sizin kazak da bence öyle, beğenmemiş. Atkıyı unutması da insanlık halidir diye düşünüyorum.

Bence sizin ki değer vermiyor ya da önemsemiyor çünkü hadi atkıyı,kazağı beğenmedi de bahane uydurdu diyelim ama sarmaydı, kurabiyeydi bence erkekler hayır demez yani direk gömerler sevgiliniz sizin onun için yaptığınız şeyleri önemsemiyor gibi geldi bana :KK12:

sen bana yap pasta börek ohh afiyetle yerim daha mutlu ederim seni :D o hıyardan cacık olmaz

Merhaba hanımlar.
6 yıldır görüştüğüm sevgilim benim aldığım hiç bir hediyeye değer vermiyor.

Aldığım kazağı ailesinin evinde bıraktı kendisi farklı bir şehirde yaşıyor.

Ellerimle günlerce uğraşarak atkı ördüm kaybetti. Kaybettiğine üzüldüğünü söyledi bu sefer başka bi atkı alıp hediye ettim onu da otobüste unutmuş
Yaptığım kurabiye, börek, sarmayı bile yemedi.
Bu normal mi erkekler böyle mi kızlar? Yoksa ben mi değer görmüyorum merak ettim

Kız 6 yıl olmuş, kaç yaşındasınız ??
O örgü atkıyı kaybetti madem sen neden gidip bir daha alıyorsun :) Yaptıklarını yemedi mi ?? Bir daha yapmayacaksın .. Bak nasıl bir süre sonra o sana gelip aşkım neden bunlardan yapmıyorsun diyecek. O zaman lafı gediğine oturtursun :D

Eşimle kısa bir flört dönemimiz oldu, yılbaşında ve doğumgününde hediye almıştım, ikisini de hiç giymedi. Evlendik, eşyalarını eve yerleştirirken bir baktım, bir tanesini hele kutusundan bile çıkarmamış, kutusuyla bizim eve geldi. Sorduğumda beğenmediğini söyledi, ki düz bir gömlekti. Ben de bir daha hediye almadım, hatta lafı olunca söylerim, aldığım neyi giydin ki bir daha alayım diye, bence siz de bu kadar ince düşünmeyin, almayın bir şey, atkı matkı örmeyin.

Sen o sarmaları dolmaları bana yolla hiç affetmem. Sevgilin biraz eşşek ağzının tadını bilmiyor seninle alakası yok

Üzgünüm ama sevgilin sana senin ona verdiğin kadar değer vermiyor.:KK43: Öyle olsaydı aldığın hediyeyi beğenmese, kullanmasa bile en azından sana açıklamasını yapardı. O kadar emek verip yaptığın yemekleri afiyetle yerdi en azından.

Ben anlamıyorum, kurabiye yaptınız yemedi diyelim, başka sefer börek yapıyorsunuz onu da yemiyor, siz zıkkımın pekini ye o zaman diyeceğinize level atlayıp sarma mı sarıyorsunuz?

Adamcıkları böyle tepemize çıkardığımızda, inanın hiç kıymetimiz olmuyor.

Son düzenleme:
Benim eski sevgilim ona aldığım gömleği kazağı kullanıyor hala öyle bir değer verme :confused: Şakası bi yana yaşlar küçük sanırım, sen de çocuğu hediyeye boğuyorsan kıymetini bilmiyor olabilir. Ki yeni nesil de eşyanın kıymetini bilme olayı yok zaten Ya da zevkini beğenmiyordur. Hemen beni sevmiyor olayına bağlama ama hediyeleri azalt. Atkı matkı örme yada yemek yapma ayrıca ne münasebet annesi misin sen onun?

onun sevdiği şeyleri almıyorsunuzdur belki hoşlandığı şeyleri

Benim 2 yıllık erkek arkadaşım, kendi parfümünü bıraktı, benim aldığım parfümü kullanıyor artık, ondan alıyor,
Kendisi cüzdan kullanmayı sevmiyordu, ben almıştım onu kullanıyor.
Aldığım hediyeler değer görmeseydi bir daha almazdım ama.
Bunları sizi üzmek için söylemedim. Her erkek sizdeki gibi değil.
Hediyelerinize değer vermiyor, ısrarla hediye almaya devam ediyorsunuz, tekrar atkı alıyorsunuz, yemek yapıyorsunuz.
Bu fedakarlıkları yapınca size çok değer vereceğinizi mi sanıyorsunuz?
Neden kendinizi ısrarla bu kadar eziyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X