- 11 Şubat 2021
- 189
- 166
- 23
- Konu Sahibi hayalievren
daha önce de konu açmıştım. 4-4.5 yıllık Bi ilişki sonunda evlendik. daha bir aylıkken ailesi yüzünden tokat attı ve öyle başladı her şey. sonra memlekete her gjdisimizde neden benimle benim ailemin evinde kaliyo diye kavgalarla devam etti. ailesi tarafından atılan iftiralar da var işin içinde yine beni değil ailesini tercih etti. buna da eyvallah dedim düzelir daha yeniyiz derken bide üstüne tam ilaç kullanacakken hamile kaldım. öğrendiğimde bana git diyodu. ona söyledikten iki hafta sonra da aldır düşür diye söylemleri oldu her kavga da. hamileliğim hem onun tavırlari yüzünden hemde kızımda olan problemler nedeniyle hep sıkıntılı geçti doğuma kadar. doğuma iki üç ay kala da sürekli benden habersiz açtığı sosyal medya hesaplarından başka kızlarla konuştuğunu yakaladım öyle masum falan değil seks yapmislar resimler atılmış görüntülü konuşmalar falan günlerce ağladm bilmiyorum ne kadar gözyaşı doktugumu ve defalarca özür diledi tabi kuru özür hepsi yapmam etmem kızımız icinler falan hamileligim iyice sıkıntıya düşünce ayrılamadm. doğumdan sonra daha lohusayken tekrar öğrendim ki hala başkalarıyla konuşmaya devam ediyo öyle napiyon nasılsınlarda var seks içerikli olanlarda. yıkıldım ve ayrıldım benim ailem tekrar baristirdi gitti sonra onun ailesi geldi evimize. ailesi yüzünden tekrar tartıştık ve evden gittim bu sefer. Su anda da benim adıma olan sim karttan açtığı hesaplarla Bo dolu hala kızlarla konuşuyo daha ben evden gittiğim gün başlamış yine konuşmaya. tabi bunların yanında evlilik boyunca yalanlar söyledi sürekli verdiği sözlerin hiç birini tutmadi özelliklede ailesi annesi isin içinde varsa onla konuşmuşsa . şimdi düşünüyorm bunlar hep benim nefret etmeme yeterli ama hala niye böyle Bi şahıs için üzüldüğüme anlam veremiyorum. kızım yüzünden mi yarım kalan şeyler mi yaşanmışliklar mi bilmiyorm nasıl hissetmem gerektiğini de bilmiyorm ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum sadece bu süreç çabucak geçsin istiyorum... ayrılanlar haklı sebeplerle ayrılıp da bu şekilde hisseden tek ben miyim???