- Konu Sahibi _butterfly
-
valla bilmiyorum da bana da garip geldi biraz..
belki şirinlik yapmak için söylemiştir yani ne bileyim cümlenin kurulumu bana biraz oyle gibi geldi.
hani şirinlik yapar gibi..
değilse bu yaşta bi adamın şeker yemem ki dişlerim çürür annem kızar demesi gibi birşey bu bence.
ayrıca her gün her gün telefonda konusşmak her olanı anlatmak..
anne kuzusundan da ötelik bir durum bu ya.
Arada şirinlik yapar böyle,ama bu sefer öyle gelmedi bana nedense.Hergün annesi arar ama her olanı anlatmaz yani,hatta bazen artık sinirlendiği oluyo,annesi her şeyi sorduğu için.Ama anne sonuçta,nasıl vazgeçsinki bunları sorup merak etmekten:)
canım bence korkularına yenik düşmüşsün bu konuda biraz.
yani ben cümleyi okur okumaz şirinlik yapıyor gibi düşündüm..
hani biraz çocuklaşıp anne sözü dinleyen model çizmiş azıcık.
bence çok büyütme derim :)
Canım umarım öyledir,yani annesinin bu durumunu bildiğim için etkilendiğini düşünebiliyorum bazen.Çünkü bu durumu yaşıyorum çoğunlukla.Bana bunu yansıtması belki de böyle düşünmeme neden oluyor.Sonuçta kendini rahatsız hissetmeli bu konuda ve bunu bana yansıtmamalı değil mi?
yani canım kafadan olay at,yok bi tanıdığımız böyle böyle yapıp oğlunu nişanlısından ayrıldı sonra çocuğun psikolojisi bozuldu.çok üzüldüm,bence bi anne böyle yapmamalı ama oğlunda da suç war,dengeyi kuramadı bak şimdi nişanlısından ayrıldı çocuk resmen hayalet gibi dolaşıo ortalıkta falan de.ben bu konuda şöyle düşünüyorum canım.böyle şeyler çok yanlış sen ne düşünüyorsun hayatım falan de.yani ana mantık bi olay atıp onun üstünden konuşmak.böylece onun duygularını öğrenmiş olursun hem de o senin düşüncelerini öğrenir.bu işe yaramadığı takdirde karşına alıp nazikçe konuştuğunda da senin daha önceki düşüncelerini bildiği için saldırı olarak anlama olasılığı azalır şekerim.
ben doğurcam büyütücem başında nöbetler tutucam.. sonrada elin kızı gelip anne kuzusun sen konuşmalarına dikkat et bilmem ne diyecek ve benim çocuğumda tamam aşkım daha annemi anmam bağlılığımı belirtmem diyecek..
sallandırırım onu..
Umarım anlatabilmişimdir diye bu yüzden demiştim.Ben de ilerde anne olucam Allah nasip ederse ve benim de belki bi erkek çocuğum olacak.Bunları ben de istemem tabi ki,annesini bırakıp bi kızın peşinden bu şekilde gitmesini.Ben bağlılığını belirtmesin annesini anmasın demiyorum ki,bunları nerden çıkardınız?ayrıca ben ona anne kuzususun,konuşmalarına dikkat et de demedim.Anlamadan lütfen böyle yorumlar yapmayalım...
benim anlamam sizin cümlelerinizle ilgili..
tüm cümlelerinizi okuyorum okudum..anladım.öyle yaptım yorumumu.
açtığınız başlık bile yeterince aydınlatıcı.
herneyse..sizin erkek arkadaşınız..
bu da benim düşüncem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?