Erkekler her yaşta anne kuzusu mu??

[/B]
benim eşim hala yatar kayınvalidemin dizine sırtını kaşıtır..koca dana derim bende gleriz cümbür cemaatkaydirigubbakcemile3

annemle abim gibiymiş eşinizle annesi =) benim abim de annemin dizine yatar kucağina oturur dakka başı öper koklar.. ama annem yengeme de aynı değeri gösterdiği için problem olmuyo işte. yoksa yengeme karsı soğuk olsa oğlunu yengemden kıskansa ki böyle anneler de var o zaman problem olur. beni sevgilimin annesi de ekmeği yemeğe bandırıp oğlunun ağzina verir. sonra aynısını bana da yapar çok hoşuma gider. sadece oğluna değil bana karsı da anaç tavırlar sergiler ki eşi değil sadece kız arkadasıyım. ana kuzusu gibi davranır oğluna ama bana da böyle davranıyor. ben bi adama özel ders veriyorum mesela bana dün döndü keşke imkanım olsaydı sana o adamın verdiği parayı ben verir seni çaliştirmazdım ne gereği var koca adamla baş başa kalıp ders çaliştiriosun dedi.. güldük hep beraber. sanki kendi kızıyım gibi böyle bi yorum yapması hoşuma gitti açıkçası.. konu sahibi arkadasımız bence canını boşa sıkıor merak etmesin oğlunu böyle seven bi anne çok ii bi avantajdır oğlunu seven kadın gelinini de sever ve ilişkinizde olumlu bi rol oynar ben böyle düşünüyorum.. oğluna düşkün anne oğlunun kuracaği yuvayı destekler yapici olur

Bütün bunları tatlılkla halletmek çok güzel.Ama hep kaynana profili vardır ya kafalarda.Benim de annem beni merak eder hergün konuşuruz,o da sorar neler yapıyosun diye.Tabiki en doğrusu da bu,ama ben bunu biraz daha basite indirgedim.Yani terli terli su içme gibisinden.Belki de şaka yapmıştır ben anlayamadım.Yoksa evladı ne yaptı ne etti haberi olmaması daha kötü.Korkularım var işte,annesinin kıskançlık yapması hususunda.Bu kadar karışmaya ben de gelemem,bi arkadaşımız bahsetmiş nişanlımdan ayrıldım diye.İşin içine resmiyet girince böyle olmak istemiyorum ben de.İşte aileler tanışmadan bunu öngörmek benim için daha iyi olur.Yorumlarınızı,yaşanmış olayları okuyarak bir şeyler öngörücem artık,ben de ona göre davranıcam.

[/B]

annemle abim gibiymiş eşinizle annesi =) benim abim de annemin dizine yatar kucağina oturur dakka başı öper koklar.. ama annem yengeme de aynı değeri gösterdiği için problem olmuyo işte. yoksa yengeme karsı soğuk olsa oğlunu yengemden kıskansa ki böyle anneler de var o zaman problem olur. beni sevgilimin annesi de ekmeği yemeğe bandırıp oğlunun ağzina verir. sonra aynısını bana da yapar çok hoşuma gider. sadece oğluna değil bana karsı da anaç tavırlar sergiler ki eşi değil sadece kız arkadasıyım. ana kuzusu gibi davranır oğluna ama bana da böyle davranıyor. ben bi adama özel ders veriyorum mesela bana dün döndü keşke imkanım olsaydı sana o adamın verdiği parayı ben verir seni çaliştirmazdım ne gereği var koca adamla baş başa kalıp ders çaliştiriosun dedi.. güldük hep beraber. sanki kendi kızıyım gibi böyle bi yorum yapması hoşuma gitti açıkçası.. konu sahibi arkadasımız bence canını boşa sıkıor merak etmesin oğlunu böyle seven bi anne çok ii bi avantajdır oğlunu seven kadın gelinini de sever ve ilişkinizde olumlu bi rol oynar ben böyle düşünüyorum.. oğluna düşkün anne oğlunun kuracaği yuvayı destekler yapici olur

Ne güzel yazmışsın,okurken gülümseyerek okudum:)Aynı değeri bana da göstermesini isterim tabi ki.Ben de onu annem olarak görmek isterim ama gereği olmayan kıskançlık ve ufak atışmalar olmasından korkuyorum.Hep korku üstüne konuştum ama sadece senin anlattığın gibi insanlar yok.Tam tanımıyorum,yani en azından bana nasıl davranacağı konusunda bir fikrim yok.Belki zaman ilerledikçe görücem ve bana bir fikir oluşturucak.Ama sırf bu yüzden kaybetmek istemem onu..

canım benım daha tanısmadınız sanırım kayınvalide adayınla.. tanısmadan önce benim de böyle korkularım vardı acaba oğlunu benden kıskanacak mı beni kabullenebilecek mi bi de sevgilim daha önce kimseyi tanıstırmamıs annesiyle o da çekiniyodu tepkisi ne olur acaba ilk defa bi kızı elinden tutup annemle tanıstıracam bana çok düşkün tek oğluyum kıskanabilir seni sevmeyebilir diye korkuttu beni... ama tanıstık kadın çok sevdi beni.. oğlunu çok sevdiği için bana da değer verdi en baştan.. korkma derim ben.. oğluna böyle düşkünse olgun bir kadınsa seni de sever merak etme ilişkiniz resmiyete bindiğinde de sana güvenince bu kaygıları azalır.. bu kadar karısmaz sana güvenir.. önceden sevgilimin annesi de çok titriyomuş üzerine şimdi o görevi bana devretti bişey olduğunda sor bakim şunu yer mi sor bakim salata ister mi sor bakim ilacını içmiş mi falan diyor =)) içi iyice rahat ettikten sonra baya baya azaldı şimdi sevgilimle dışarı çıkıyoruz bazen arkadaslarda kalıyoruz yanında benim olduğumu biliyo ya içi rahat ediyo.. korkma canım benım tanısınca annesiyle bu korkuların azalır..

benim eşim hala yatar kayınvalidemin dizine sırtını kaşıtır..koca dana derim bende gleriz cümbür cemaatkaydirigubbakcemile3

benim abim de annemin dizlerine koyar kafasını uyur öyle..
koca eşşek ama hiç büyümüyor valla :)
:lepi:kaydirigubbakcemile3

oyyy kuşum benimmmm çok iii anlıorum ben seni.. sen tanısmadiğin için tedirginsin.. bi de kayınvalideler yüzünde ayrılan çiftleri yıkılan yuvaları hepimiz görüyoruz.. ama şuna emin ol bitanem oğlunu gercekten seven bir anne hele de olgun bir kadınsa oğlunun sevdiğini de sever basının tacı yapar. hele de sen saygıda kusur etmezsen oğluna değer verirsen güler yüzlü olursan oooo hep yapıcı olur... oğluna düşkün bütün anneler yapıcı olur merak etme.. o diğer çeşit kayınvalidelerin evlat sevgisine hiç inanmıyorum... evladını seven evladının yuvasında mutlu olmasını ister. benim ablam kayınvalidesi yüzünden boşandı... güya çok seviyodu kadın oğlunu şimdi oğlu timarhanelik oldu o oğluna düşkün annesi nerde ? böyle evlat sevgisi olamaz. oğlunu seven oğlunun getirdiği seviyorum dediği kızı da basar bağrina analık budur !!

oyyy kuşum benimmmm çok iii anlıorum ben seni.. sen tanısmadiğin için tedirginsin.. bi de kayınvalideler yüzünde ayrılan çiftleri yıkılan yuvaları hepimiz görüyoruz.. ama şuna emin ol bitanem oğlunu gercekten seven bir anne hele de olgun bir kadınsa oğlunun sevdiğini de sever basının tacı yapar. hele de sen saygıda kusur etmezsen oğluna değer verirsen güler yüzlü olursan oooo hep yapıcı olur... oğluna düşkün bütün anneler yapıcı olur merak etme.. o diğer çeşit kayınvalidelerin evlat sevgisine hiç inanmıyorum... evladını seven evladının yuvasında mutlu olmasını ister. benim ablam kayınvalidesi yüzünden boşandı... güya çok seviyodu kadın oğlunu şimdi oğlu timarhanelik oldu o oğluna düşkün annesi nerde ? böyle evlat sevgisi olamaz. oğlunu seven oğlunun getirdiği seviyorum dediği kızı da basar bağrina analık budur !!

Tanıştım aslında da daha oturup böyle daha iyi tanıyabileceğim bir ortam olmadı.O da biraz tedirgin yaklaşıyo gibi geldi bana.Karşılıklı olarak tedirginiz anlayacağın:) Ben kimseyi üzecek bir şey yapmak istemem,kendim de üzülmek istemem bu yüzden.

kurduğun cümleler olgunluğunu ortaya koyuyor canım. seçtiğin insan da seninle aynı olgunluğa sahipse zamanla herşey değişecektir.
sadece erkekler değil biz kadınlar da anne babamızı görünce sırnaşırız onlara hemen.Bu garip birşey değil. ama annenin 23-24 yaşındaki oğluna çocuk muamelesi yapması, bu farklı birşey. Hele ki evlendikten sonra da bunu devam ettirmesi hiç hoş sonuçlar doğurmaz.Gelinini hiçe sayarak oğluna şunu yap,bunu yapmayı unutma,bunu yanına al,şunu ye,bunu yeme... gibi cümleler huzursuzluk yaratır. sonuçta her kadın eşinin iyi olmasını,sağlıklı olmasını ister.

valla kendine güvenen kendi doğruları olan ayakta durabilen erkek ana kuzusu değildir. eşim hiç ama hiç ana kuzusu değil. ama kardeşim... şimdi askerde bayram için kıyafet bile alıcaksa annemle giderdi alışveriş merkezine sevglisinide alırdı. sevgilisi vişiy desin anneme soralım annem doğrusunu bilir modunda.. bilemiyorum ileride nasıl bir aile hayatı kurar. eşim ise hiç birşeyi danışmaz sormaz.ve anlatmaz.

kurduğun cümleler olgunluğunu ortaya koyuyor canım. seçtiğin insan da seninle aynı olgunluğa sahipse zamanla herşey değişecektir.
sadece erkekler değil biz kadınlar da anne babamızı görünce sırnaşırız onlara hemen.Bu garip birşey değil. ama annenin 23-24 yaşındaki oğluna çocuk muamelesi yapması, bu farklı birşey. Hele ki evlendikten sonra da bunu devam ettirmesi hiç hoş sonuçlar doğurmaz.Gelinini hiçe sayarak oğluna şunu yap,bunu yapmayı unutma,bunu yanına al,şunu ye,bunu yeme... gibi cümleler huzursuzluk yaratır. sonuçta her kadın eşinin iyi olmasını,sağlıklı olmasını ister.

Doğru söylemişsin,sonuçta insan eşinin kötülüğünü istemez,gelin hiçe sayılmamalı bu durumda.Ayrıca artık çocuk değildir o,eşi düşünmese bile kendisi zarar gelcek şeylerden kaçınmalıdır.Umarım,dediğin gibi olur.Saol yerimseniben:1hug:

Doğru söylemişsin,sonuçta insan eşinin kötülüğünü istemez,gelin hiçe sayılmamalı bu durumda.Ayrıca artık çocuk değildir o,eşi düşünmese bile kendisi zarar gelcek şeylerden kaçınmalıdır.Umarım,dediğin gibi olur.Saol yerimseniben:1hug:

benim nişanlımda ben bu değişimi çok net gördüm canım. nişandan önce ailesine maddi anlamda çok destek çıkıyordu,fazlasıyla ama.ben bu kanuda hiç sesimi çıkarmadım. sonuçta aldığı maaş ona ait ve biz henüz evli değildik. ne zaman nişan oldu benim nişanlım değişmeye başladı, ben hiçbirşey demememe rağmen. artık bizim de evimiz,bizim de çocuklarımız olacak. bundan sonra buna göre adım atmam gerek dedi ve öyle de oldu. Herkese karşı sınırlar koydu.
Sende de herşey zamanla değişir,bunu göreceksin. Annesine de o güveni ver ama.Oğlunu sevdiğini ve ona sahip çıkabileceğini anladığı zaman annesi sana güvenecek ve bu kadar sıkmayacaktır oğlunu.
Mutluluklar dilerim canım

benim nişanlımda ben bu değişimi çok net gördüm canım. nişandan önce ailesine maddi anlamda çok destek çıkıyordu,fazlasıyla ama.ben bu kanuda hiç sesimi çıkarmadım. sonuçta aldığı maaş ona ait ve biz henüz evli değildik. ne zaman nişan oldu benim nişanlım değişmeye başladı, ben hiçbirşey demememe rağmen. artık bizim de evimiz,bizim de çocuklarımız olacak. bundan sonra buna göre adım atmam gerek dedi ve öyle de oldu. Herkese karşı sınırlar koydu.
Sende de herşey zamanla değişir,bunu göreceksin. Annesine de o güveni ver ama.Oğlunu sevdiğini ve ona sahip çıkabileceğini anladığı zaman annesi sana güvenecek ve bu kadar sıkmayacaktır oğlunu.
Mutluluklar dilerim canım

Saol canım,ben de sana mutluluklar dilerim

Ben şunu derim şunu söylerim:"Kadın erkeğinin annesiyle çok iyi anlaşacak" Bence anneyle iyi anlaşmak ilişkinin sağlamlığının garantisidir. Erkek ben bunu bırakırsam nasıl olsa annem var diyemez. Erkekler bana kalırsa muhtaçtır kadına. Ha eşi olmazsa annesine ikisi müttefik olursa hiç bir şeyde yapamaz.

Back
X