erkekler ilişkiden neden kaçar?

fistiksarma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
413
21
68
Diğer
birçok bayanın başına gelmiştir bu. erkek kadını ikna etmek için kuyruk gibi peşinde dolanır. türlü iltifatlar muhabbetlere girer ne yapar eder gönlünü kazanır. sonraa kadın ikna olur ilgisini belli eder erkek sebepsiz ortadan kaybolur hatta çoğu giderken şu sebeple senden vazgeçtim deme cesaretine bile sahip değildir. kaybolmadan önce sana çok güveniyorum sen çok düzgünsün vs der kadında kendine madem ben böyleyim sebep ne der durur. peki bu erkekler neden kaçar???

vallaha bazıları oyle mal olur işte...demek kii kanmıcan hemen ..ınanmıcann..guvenmıcenn

ilkel dürtüleriyle hareket ettiklerinden dolayıdır.
şöyle ki : avlanmaktadır, avını yakalamıştır, tatmine ulaşılmıştır.
kaçması şöyle ki : sorumluluk almak istememektedir, sonuca ulaşan erkek sürdürmek için gereken efor sarfetmesi gerektiğinden bihaberdir, bilinmediği bu etkiyle karşılaştığı için tepki olarak kaçar, bu içgüdüsel kaçışı da adlandıramaz saçmalar durur.

gerçi şimdi erkeklere ilkeldir falan dedim, aşağılamak falan oldu mu bilemedim, sonra sonuç insanlığı aşağılamaya kadar uzuyor : )) bence buradan sağa sapayım cüzdan bulurum : ))

25 yaşın altındaysa normal, 25 yaşın üstündeyse anormal. Peki bunu neden söylüyorum? 25 yaşına gelene dek bir erkeğin yaptıklarında mantık aramayın boşuna (Istisnalar kaideyi bozmaz).

Son düzenleme:
aaa evli de olabılır..ya da mutlaka sakladıgı bırseyı vardır..demek kı yakınlasıyoo bakıo ıs cıddıye gıdecek..ee onun hakkında kotu dusunmenı de ıstemıyoo..sonra da kacıyooor..

iyi ama ortada başlamış bi ilşki yok ki hani sıkıldı etti dersin. daha tam olacak derken kaçana ne demeli?

eğer ilişki başlamadan kaçıyosa ve ortada kaçması için bariz bir hata ya da durum yoksa:
1 : malum isteğini alamayacağını anlamış olabilir
2 : amacı ciddi bir ilişki ise olmayacağını düşünüp hiç başlamadan,can yakmadan gitmek istemiş olabilir.
gibi sebepler bu başlıklar altında çoğaltılabilir ! bence :)

bilmiyorum ki sana yaklaşmaktan korkuyorum çok değerlisin ben zamanla severim aylarca görüşsek ve ben sana olmadı desem sen sanki bunu kabul eder misin sanki edemezsin dedi bende olursa olur olmazsa olmaz garantisi yok dedim en son konuşma bu :) 1 haftadır yok birkaç kez msn açtı 10 dk durdu kapadı. ben yazmadım o da yazmadı. normalde saatlerce konuşurduk şimdi anlamıyorum. ama genelde erkekler bu şekilde davranırlar çoğu zaman nedenini anlayamayız bir türlü..

Son düzenleme:
gerekli değeri veremeyeceğini anladığı, o hissin oluşmadığı kadınla ilgili sorumluluk almak istemez erkekler.

25 yaşın altındaysa normal, 25 yaşın üstündeyse anormal. Peki bunu neden söylüyorum? 25 yaşına gelene dek bir erkeğin yaptıklarında mantık aramayın boşuna (Istisnalar kaideyi bozmaz).

25 yaş altındaysa normal demiştin onu biraz daha açıklayabilir misin? neden onlarda kaçıyorllar mesela?

kafası karısık demek boşluga düşmek ve yanlıs kararlar vermek demek oluyor mu:S

kafası karışıksa ne yapmamız lazım. bıraktık bakalım nereye kadar kaçacak?

kafası karısıktan kastım.tam olarak aşık olmamıştr ama hoşlanmıstır dewam edıp etmeme kararsızlıgını yasıyor ve dewam etmeye cesaret edemıyor olabılır.yahut yaralıdır eskı aşklar sayfasını tam anlamıyla kapatmamıştır.belkı de bırden fazla hatunla mesajlasıyor konusuyor gorusuyor ve ılgısı azalmıstr capkındır yanı..
aman kızlar yaa hiç uğraşmayın bence sız üsteledikçe bir şey sanacak kendını.isteyen bır erkek zaten sız hiçbir şey yapmasanızda gelir.yada alın karsınıza konusun.tamam mı dewam mı neden boyle dawranıyor ona gore kımseyı bekletmeye hakkı yok kımsenın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…