- Konu Sahibi fistiksarma
-
birçok bayanın başına gelmiştir bu. erkek kadını ikna etmek için kuyruk gibi peşinde dolanır. türlü iltifatlar muhabbetlere girer ne yapar eder gönlünü kazanır. sonraa kadın ikna olur ilgisini belli eder erkek sebepsiz ortadan kaybolur hatta çoğu giderken şu sebeple senden vazgeçtim deme cesaretine bile sahip değildir. kaybolmadan önce sana çok güveniyorum sen çok düzgünsün vs der kadında kendine madem ben böyleyim sebep ne der durur. peki bu erkekler neden kaçar???
ilkel dürtüleriyle hareket ettiklerinden dolayıdır.
şöyle ki : avlanmaktadır, avını yakalamıştır, tatmine ulaşılmıştır.
kaçması şöyle ki : sorumluluk almak istememektedir, sonuca ulaşan erkek sürdürmek için gereken efor sarfetmesi gerektiğinden bihaberdir, bilinmediği bu etkiyle karşılaştığı için tepki olarak kaçar, bu içgüdüsel kaçışı da adlandıramaz saçmalar durur.
gerçi şimdi erkeklere ilkeldir falan dedim, aşağılamak falan oldu mu bilemedim, sonra sonuç insanlığı aşağılamaya kadar uzuyor : )) bence buradan sağa sapayım cüzdan bulurum : ))
iyi ama ortada başlamış bi ilşki yok ki hani sıkıldı etti dersin. daha tam olacak derken kaçana ne demeli?
eğer ilişki başlamadan kaçıyosa ve ortada kaçması için bariz bir hata ya da durum yoksa:
1 : malum isteğini alamayacağını anlamış olabilir
2 : amacı ciddi bir ilişki ise olmayacağını düşünüp hiç başlamadan,can yakmadan gitmek istemiş olabilir.
gibi sebepler bu başlıklar altında çoğaltılabilir ! bence :)
gerekli değeri veremeyeceğini anladığı, o hissin oluşmadığı kadınla ilgili sorumluluk almak istemez erkekler.
25 yaşın altındaysa normal, 25 yaşın üstündeyse anormal. Peki bunu neden söylüyorum? 25 yaşına gelene dek bir erkeğin yaptıklarında mantık aramayın boşuna (Istisnalar kaideyi bozmaz).
1.çapkındır ego tatmını amaçlı yanaşmıştır kıza
2.kafası karısıktır
kafası karısık demek boşluga düşmek ve yanlıs kararlar vermek demek oluyor mu:S
1.çapkındır ego tatmını amaçlı yanaşmıştır kıza
2.kafası karısıktır
kafası karısık demek boşluga düşmek ve yanlıs kararlar vermek demek oluyor mu:S
kafası karışıksa ne yapmamız lazım. bıraktık bakalım nereye kadar kaçacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?