erkekler ilişkiden neden kaçar?

konuşmaya bile değmez bıraktık zaten ilgisi olsa kendi gelir arada tartışma yok bişey yok tatsızlık yok. sadece neden böyle oldu diye merak kalıyo bize

ne istediklerini bilmedıklerınden,dengesiz olduklarından,daha önce de söylendiği gıbı kaçanları kovalamaya alışık olup,biri onların yanında olup kaçmayınca şaşırdıklarından,işleri güçleri aslında çok özür dileyerek GÖTÜRMEK olduğundan,gözleri doymadıklarından,insanlarında akıllarını bulandırmakta usta olduklarından,gıcık olduklarından,kendilerini bişey zannettiklerinden,kendı ıstedıklerıyle gezıp tozup,annelerinin bulduğu sözde namuslu ciddi ilişki yaşamak ıstediklerinden.......
biri beni durdursun...

Son düzenleme:
Sanıyorum buldum. Öcelikle erkekler yaşları kaç olursa olsun muazzam bir ego sahibi olarak sosyalleşiyorlar. Kendileri bir kadın tarafından istenilmeyeceğini, vazgeçilebileceğini vs asla düşünmüyorlar. Ben bir tarih sevgilime ayrılmak istiyorum demiştim. "Neden?" diye sormuştu "Çünkü seni artık istemiyorum" demiştim. Yine "neden?" diye sormuştu. Bak sen galiba anlamadın, seni istemememin bir nedeni yok, çünkü bunun kendisi başlı başına bir neden, demiştim. Yüzündeki o aptal ifadeyi asla unutamam.
Kadınlar gerçekten sevdiklerinde asla rol yapmıyorlar, kurnazlık yapıp strateji geliştirmiyorlar. Sadece seviyorlar. Karşı taraftan da aynı samimiyeti bekliyorlar. Onlar ise "evliliği" geçtim, düzenli ilişki yaşamaktan bile kaçıyorlar. Vazgeçilebilir olduklarını hissettirmek gerekli. Çünkü kızlar biliyor musunuz onlar gerçekten vazgeçilebilir...
Sevgiler...

aşık olmadıklarından dolayı kaçarlar .hoşlanmıştır sonrasi gelmemiştir yada başka biri ilgisini çekmiştir vs vs .aşık olan adam kaçmaz daha doğrusu kaçamaz .

bence artık kaybetmekten korkmadığı için kaçar..nasılsa elindedir kız..
kadınların baştaki tutumunu hep devam ettirmeleri gerekir..
mesela başlarda umursamaz ve sevgisini çok belli etmez ya kadınlar,sonrada böyle olmalı ki erkek dönüş yapmasın
kısacası bence kaybetmekten hep korkmasını sağlamak önemli
kaçmalarının sebebi budur..avucunun içinde olduğu hissini vermemek lazım karşıdakine..

ama nasıl
rol yaparak,kendimiz olmayarak,bizim için gerçekten önemli olduklarını onlara hissettirmeyerek mi??
sanırım evet..

ama nasıl
rol yaparak,kendimiz olmayarak,bizim için gerçekten önemli olduklarını onlara hissettirmeyerek mi??
sanırım evet..

aslnda evet ince bir çizgi var arada..
yeri gelince yağlayı ballayıp ne kadar mükemmel önemli vs. olduğunu belirtip
en ufak bi hatasındada tepki göstermekle olur bence
böylelikle bırak terketmeyi kırıp incitmektende korkar hale gelir..
tepkiden kastımda kavga değil tabi kırrıldığını belli etmek gibi..

zor
içinden geldiği gibi davranmamak,davranamamak zor..

laf söylemeyi bazı erkekler ama sert buluyorlar ve bu durumda uzaklaşmayı tercih ediyorlar toparlanmak diyorlar buna hatta:) buna yapcamız bişey var mıdır:?

adam hiç birşey söylemeden ortadan kayboldu bende gururumdan arayıp sormuyorum ama vazgeçilmek de koydu açıkçası. ne yapmak lazım bu durumda. 10 gün oldu da geri döner mi diye düşünüyorum en azından ona umursamaz olduğumu göstermek için

zor
içinden geldiği gibi davranmamak,davranamamak zor..

anlıyorum aşknı sınırsızca belli etmek ister insan..bende öyle isterim
ama bunu yapmak çokda doğru olmuyo mağlesef..
çünkü genel olarak insanız ve nankörüz..
erkeklerde bi erkek olarak herşeyi ben yapayım, ben adım atayım, ben koşayım peşinden düşüncesine sahipler..
karşısındakinin kendine güvenen bi bayan olmasını tercih ediyorlar..diğer türlü olursa kaçmak için yer arıyorlar nakörler işte

laf söylemeyi bazı erkekler ama sert buluyorlar ve bu durumda uzaklaşmayı tercih ediyorlar toparlanmak diyorlar buna hatta:) buna yapcamız bişey var mıdır:?

Laf söylemeyi sert buluyorlar derkn?
yani aslnda çok laf söylemeden tavır koymak lazım..
tıpkı onların yaptığı gibi 1 gün telefonlarına cevap vermemek gibi
kızdığında şuan sennle konuşmak istemiyorum diyip,onun kafasnda "acaba ne yaptmda bana kızdı" die düşünmesini sağlamak gibi..
valla konudan sapmadan düşüncelerimi anlatabldm mi bilemiyorum :)
bu arada ne kadar üzülsende sen arama sakın..bak gör senin kayıtsız kaldığını görünce o yanaşacak..
ve bunu bir daha yapmaması içinde gerekn tavrı koymalısın sanırım

ben mesela tepkimi sert sözlerimle yazarak belirtiyorum. kırıldıgımı mesela bilsin istiyorum. bana ne yaptıgını ne hissetiğimi. şimdi anladım tavır koymanın ne demek oldugunu. çok güzel anlattın canım.ben çok hata yapmışım galiba:S

Canım gurur yapmak sonrasını dusununce bazen daha acı oluyo.Ama soyle bisey yaparsan bence daha sonuca erersin.İlgili olduğu konularda ararsın arada bir.Yakınlığına göre sen ayarlarsın.Ne kadar yakınsın?????Yoksa bu 20 de olur 40 da olur.Yani dizginleri vermemelisin.Onların kafa yapısı arayıp sormaya çalışmıyor:)))))))

ama o aramıyorsa sormuyorsa aramak gerekir mi? dizginler nasıl verilmemeli??

bu erkeklerin genel özelliği bence...
tekrar yakınlaşmak için uzaklaşmak ihtiyacı duyuyorlar...
gelir geri merak etmeyin ve üzerine düşmeyin...

Peki ertesi gün gelip affedersin ben surda hata yaptım dıyor mu?Yoksa yine sana mı soruyor

anlatabilsysem ne mutlu bana :)
çünkü zamannda bende çok çekmiştim ve çook hata yapmştm..insann kendini nasıl yıpratıığını iyi bilirim
son yıllarda akıllandm şuan evliyim belki akıllanmam sayesnde..
dediğim gibi yaparsan aradaki farkı görürsün..hatta hiç bişey yokken bile yapmak onun peşinden koşması için yeterli :)
Bol şanslar canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…