erkekler ilişkiden neden kaçar?

şimdi msn açmış ama konuşmuyo bende konuşmuyorum artık kim pes ederse :)

bence orada öyle kim pes edecek diye beklemeyin...
bekleyen pes eder her zaman...
en iyisi şimdi msn'i kapatın...
başka bir şeyle ilgilenin, kitap okuyun, ne biliyim bir kahve koyun kendinize, müzik dinleyin...
ve bu konuyu unutun...
arayacağını bilin, arayacaktır...
aramıyorsa da üzerine düşmeyin ama bırakın kendi haline...

başka bir şeyle ilgilenin, kitap okuyun, ne biliyim bir kahve koyun kendinize, müzik dinleyin...
ve bu konuyu unutun...

evet kendi yazdı ama ben soğuk konuşuyorum :) hihi çok sevinçliyim :D

anlatabilsysem ne mutlu bana :)
çünkü zamannda bende çok çekmiştim ve çook hata yapmştm..insann kendini nasıl yıpratıığını iyi bilirim
son yıllarda akıllandm şuan evliyim belki akıllanmam sayesnde..
dediğim gibi yaparsan aradaki farkı görürsün..hatta hiç bişey yokken bile yapmak onun peşinden koşması için yeterli :)
Bol şanslar canm

ah ah bende aynı hataları yaptım. insan bu süreçte nedenleri çok oluyor tabiki yıpratmamak ne mümkün ki. çok haklısın canım aradaki farkı bundan sonra umarım görürüm:) çok güzel anlattın bende hemen uygulamaya geçicem:)

Bizim ilişkide yaptığımız en yaygın hata birçok şeyi erkeğin belirlemesine izin vermek. Daha önceden plan yapmasa da cuma akşamı arar ve evet deriz. Hemen dünyanın en hızlı göz makyajını yapıp giyiniriz. Hiç bir zaman işimiz olmasa bile "hayatım ben seninle plan yapmadığımız için arkadaşlara söz vermiştim. Tam çıkmak üzereydim. Eğer sen de dilersen yarın akşam buluşabiliriz..." gibi bir açıklama yapmıyoruz. Bazen yapmamız gerekiyor. Bu kurnazlık değildir. O hayatımızda olsa da olmasa da bizim bir hayatımız var, arkadaşlarımız var demektir. Çünkü erkekler bunu doğalında hep yaparlar. Bence hanımefendiliği ve nezaketi hiç bozmadan sevecen bir ses tonuyla hayır diyebilmek gerekiyor. Bir kadın olarak kendimizi ne kadar önemli ve özel bulduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Biz bunu yapmıyoruz. Telefonla konuşurken, günümüzün nasıl geçtiğini anlatırken bile çok detaya giriyoruz. Ne yaptık, kiminle yaptık, eve ne zaman geldik vs. Gerek yok ki. "Arkadaşlarla biraz vakit geçirdim, uzun süredir onlara da vakit ayıramamıştım. Çok iyi geldi" gibi bir cevap bazen tahmin etmeyeceğiniz kadar gizem yaratabiliyor, ilgi çekebiliyor. Arkadaşlar kim sorusuna, ""aaa doğru ya sen onlarla tanışmadın, tanışsan çok seversin. Senin günün nasıl geçti tatlım?" Ben bunları ilişkim başladıktan sonra hergün ve hergün yaptım. o yüzden baştan alıştırmak gerekiyor. O zaman size ve hayatınıza çok daha fazla saygı duyuyorlar. Bir deneyin...

Bizim ilişkide yaptığımız en yaygın hata birçok şeyi erkeğin belirlemesine izin vermek. Daha önceden plan yapmasa da cuma akşamı arar ve evet deriz. Hemen dünyanın en hızlı göz makyajını yapıp giyiniriz. Hiç bir zaman işimiz olmasa bile "hayatım ben seninle plan yapmadığımız için arkadaşlara söz vermiştim. Tam çıkmak üzereydim. Eğer sen de dilersen yarın akşam buluşabiliriz..." gibi bir açıklama yapmıyoruz. Bazen yapmamız gerekiyor. Bu kurnazlık değildir. O hayatımızda olsa da olmasa da bizim bir hayatımız var, arkadaşlarımız var demektir. Çünkü erkekler bunu doğalında hep yaparlar. Bence hanımefendiliği ve nezaketi hiç bozmadan sevecen bir ses tonuyla hayır diyebilmek gerekiyor. Bir kadın olarak kendimizi ne kadar önemli ve özel bulduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Biz bunu yapmıyoruz. Telefonla konuşurken, günümüzün nasıl geçtiğini anlatırken bile çok detaya giriyoruz. Ne yaptık, kiminle yaptık, eve ne zaman geldik vs. Gerek yok ki. "Arkadaşlarla biraz vakit geçirdim, uzun süredir onlara da vakit ayıramamıştım. Çok iyi geldi" gibi bir cevap bazen tahmin etmeyeceğiniz kadar gizem yaratabiliyor, ilgi çekebiliyor. Arkadaşlar kim sorusuna, ""aaa doğru ya sen onlarla tanışmadın, tanışsan çok seversin. Senin günün nasıl geçti tatlım?" Ben bunları ilişkim başladıktan sonra hergün ve hergün yaptım. o yüzden baştan alıştırmak gerekiyor. O zaman size ve hayatınıza çok daha fazla saygı duyuyorlar. Bir deneyin...

kesinlilkle öyle daha ilişki başlamadan ben seninim izlenimi verirsek sana çok güveniyorum ama kafam karışık demeye başlarlar.

Hepsi tamam da neden tek kelime etmeden sessizce kaçıyorlar? Bari en azından olmuyor, yürümüyor hatta iğrenç de olsa "sen daha iyilerine layıksın" klişesine sığınarak kaçsalar ya! Tek kelime etmeden yokolanlara ne demeli? Nedir yani şimdi böyle davranmalarının amacı?

adam hiç birşey söylemeden ortadan kayboldu bende gururumdan arayıp sormuyorum ama vazgeçilmek de koydu açıkçası. ne yapmak lazım bu durumda. 10 gün oldu da geri döner mi diye düşünüyorum en azından ona umursamaz olduğumu göstermek için

Aycan, aynı şey benim de başıma geldi arkadaşım, benim de 10 gün oldu aynı senin gibi. İlk günler bir-iki aradım mesaj attım ama ulaşamadım ama cevap alamadım, hatta onun da tanıdığı bir arkadaşım aradı ama arkadaşımın telefonunu da açmadı. Ben de bıraktım, bir haftadır hiçbir şey yapmıyorum. Çok moralim bozuk, kafamda bir sürü soru işareti var, nasıl düzelecek bu durum, döner mi dönmez mi, dönmezse ben bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum. Çok vicdansız bu erkekler!

ve bu konuyu unutun...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Aycan, aynı şey benim de başıma geldi arkadaşım, benim de 10 gün oldu aynı senin gibi. İlk günler bir-iki aradım mesaj attım ama ulaşamadım ama cevap alamadım, hatta onun da tanıdığı bir arkadaşım aradı ama arkadaşımın telefonunu da açmadı. Ben de bıraktım, bir haftadır hiçbir şey yapmıyorum. Çok moralim bozuk, kafamda bir sürü soru işareti var, nasıl düzelecek bu durum, döner mi dönmez mi, dönmezse ben bu psikolojiden nasıl kurtulurum bilmiyorum. Çok vicdansız bu erkekler!

evet bende buna şaşıyorum zaten eğer birinden vazgeçtiysen dersin şu şu sebeplerle olmayacak diye aklında onlarca soru işareti bırakmazsın. ama bu erkeklerde o yürek olmadığı için yada belirgin sebepleri olmadığı için sanırım sessiz sedasız gidiyorlar ve biz ne olduğunu anlamıyoruz bile. benimki dün msn açtı soğuk konuştum acaba hani ne yaptığının farkına varır mı diye yada gerçekten değer veriyosa peşimden gelir mi diye. ama dünden beri kimse yok ortalıkta. şunu da yapmıcam bence sende yapma peşine düşme kimsenin. isteyen kendi arar. bide bunların peşine düşünce hepten gözden çıkarıyolar ve değersiz görüyorlar. şuan ben aynı soğuk tavrımı sürdürmeyi düşünüyorum ama ortada adam yok:)

Back
X