Erkekler ilk görüşmeden sonra neden aramaz ?

ayel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
234
1
0
Diğer
Erkekler ilk görüşmeden sonra neden aramaz?Yani en başta insanın aklına beğenilmemiş olmak geliyor.Ama tek ihtimal bu mudur?Erkekler bizim gibi çok ayrınıtlı düşünür mü?

Bunları sorgulamamın nedeni,ısrarlarıyla birisiyle görüştüm.O birşeyler hissediyor ama açılamıyor gibiydi.Ya da bilmiyorum işte,hani işi garantilemeden açılmak istemiyordu belki..
Biz görüştük fakat bu bir çıkma teklifi değildi,beni sınavım için matematik çalıştıracaktı ve bugün çalıştırayım yarın çalıştırayım derken daha çok onun ısrarlarıyla çalışmak için bir araya geldik.Daha önce beni çok fazlaolmasa da tanıyan birisiydi.O akşam çalışmak için buluştuk.Fakat garipsediğim şey,sürekli bişekilde kol bacak temasına geçiyordu.Bir ara elimi tuttu istemsiz gibiydi herhangi bir tepki de vermedi,şaşırdım,ama yine hiçbirini kötüye yormadım.
O akşam evime bıraktı beni,ayrıldık,güya daha önceki konuşmalarımızda sık sık çalışacaktık.Ama ne olduysa,o akşamdan sonra ne msnden konuştu,ne aradı,ne msj attı.Baktım 3 gün hiç ses yok,ben de msj attım sesin çıkmıyor meraklandım diye,Cvp alamadım.Facebooktan sildim.Msnye gelmiyor,gelse uzun süre durmuyor ve birşey yazmıyordu,oysa o buluşmadan önce her akşam msnye düzenli girer benimle konuşurdu.Ne oldu,anlamadım,iyi kötü birşeyler söylemesini beklerdim,gücüme gitti açıkçası,neye yorumlayacağımı şaşırdım,benim için geleceğim için önemli günlerdi,bunu bile umursamadı,ya da esas neden bumuydu,bilemiyorumki,ama moralimi öyle altüst ettiki kaç gün kendimde eksik aradım durdum.Ama sonra niyetinin başka olabileceğini düşündüm ama öyle birine de hiç benzemiyordu.2,5 3 hafta oluyor.

Sizler de yaşadınız mı böyle birşey,sizin yorumunuz ne olur bu konuda?

belki de o beklediğin gibi senden hoşlanmıyodur, senin de daha fazla ümitlenmemen için kendisini geri çekmiştir...

bana ilgisi olduğunu biliyorum,zaten benimle iletişime bu yüzden geçti,facebooka eklediği gibi biz konuşmaya başladık,ama işte erkeklerin sağı solu belli olmuyor,

kol bacak teması demişsin...
senden bu konuda karşılık alamadıgı ıcın gerı cekılmıs olabılır mı?
hanı kotu dusunmek ıstemem ama farklı amaclarla senle kol bacak temasına gırmıs bırı olabılır mı?
ıstedıgını bulamayınca da kaçan???

evet zeynep,bunu da düşündüm,ama neden benim hangi hareketim ona böyle biri olduğum izlenimi verdi,neden benden böyle bir beklenti içine girdi,yani ona bu şekilde yansıyacak bişey yaptığımı bilmiyorum,hiç belli etmedi de,konusu da geçmedi,
bir de aklıma gelen,bu yaptıklarından dolayı utanmış olabilirmi işte bi ihtimal de bu
çünkü benden kaçmak için anlamsız bi çaba içine girdi..

Son düzenleme:
erkek utanacak mı sırnaşık şey

sizi tanıdıkça beğenilerine cevap bulamamış olacak ki uzaklaşmayı seçmiş

hepsi bu kadar bence

faceden falan silmiştim en son.sınavdan sonra beni tekrar eklemiş bikaç gün bekleyip msj atmıştı sınavın nasıl geçti falan fişman küsmüyüz,müsait bir zamanda görüşelim demiş.hala aynı kapalı kutu adam.bi msj daha geldi ben arayp sormasam arayıp sormuyosun nerelerdesin.ne yapmamı bekliyoki?netliğe kavuşan hiçbişey yok ve bu kadar mı ucuzum yani anlamak zor bunları gerçekten.

ben senın yerınde olsam mesajına cevap verırdım ama musaıt olmadıgımı soylerdım..
beklesın bıraz daha..bu kadar sure senı beklettı madem sıra sende ;)

ben senın yerınde olsam mesajına cevap verırdım ama musaıt olmadıgımı soylerdım..
beklesın bıraz daha..bu kadar sure senı beklettı madem sıra sende ;)

evt cnm herşey kendi istedikleri şekilde olsun istiyorlar.

ilk msjına cvp verdim,normal tanıdığım herhangi biri gibi,herhangi bir sınıf arkadaşım gibi.ama müsait bir zamanda görüşüp görüşmeme konusunda bir yorum yapmadım.çünkü niyetim hiç yok.öyle kendi kafasına göre herkesi etiketlemez birdaha.2.msjına,arayıp sormuyosun msjına da verecek bi cvbım olmadı inş bir msj daha atmaz.

özel msj yazabilmek için 50 msjım olması gerekiyormuş,biraz çoğaltmaya çalıştım msjları ama saymakla çoğalmıyo.:) msj atamıyorum bu yüzden cvp veremediğim arkadaşlarım kusura bakmayın lütfen 50yi aşmaya çalışıcam :)

çook oldu benim böyle..istediğini alamayacağını anlayan kaçtı...baktı birincide olmadı..kafası bozuldu,gitti dolaştı geldi şimdi ikinciyi deneyecek...yoook öyle..sen akıllı birisin yazdıklarından anladım..sakın ha..

çook oldu benim böyle..istediğini alamayacağını anlayan kaçtı...baktı birincide olmadı..kafası bozuldu,gitti dolaştı geldi şimdi ikinciyi deneyecek...yoook öyle..sen akıllı birisin yazdıklarından anladım..sakın ha..

tek sorun karşındaki erkeğin sana ne için yaklaştığını bilememek.nasıl anlayabilirdimki.birdaha mı kesinlikle gitmem.benden uzak dursun yeter.

üzgünüm ama daha ilk kez tanıştığı bir kızla kol bacak teması kurmaya çalışan adamın bu hareketleri hiç hayra dalalet değildir..fiziken bir beklentisi olmuş senden.sen cevap vermeyip de çekimser kalınca ilk buluşmadan sonra senle görüşmemiş.çünkü adama istediğini vermemişsin.kendinde bi eksiklik hissetme yanii adamın niyeti bozukalsanaalsanasmile...üstüne sen merakına yenik düşüp aramışsın,olaki ikinci görüşmenizde aynı şeyleri karşılıklı olarak bekleyecektir senden..göze alıyor musun bunu düşün öncee

canım ya ilk defa karşılaştığım için çok yadırgadım.ne yani bu yaa şimdi??dediğin gibi.bu da kafası bozuldu döndü dolaştı yine geldi ben silmiştim ekledi beni.sonra bir msj attı müsait bir zamanında görüşelim.hiçbirşey olmamış gibi.ben de ilk msja hiçbirşey olmamış gibi cvp verdim iyiyim falan.bi süre sonra 2.msj geldi o da beni facede görünce,yoksa hatırında olduğumu sanmıyorumda,bu sefer ben arayıp sormasam arayacağın yok.birşey mi oldu.birşey yaptıysam bileyim.tlfu değiştirdim numaranı kaybettim numaramı istiyor..

facede sohbette online görünce yine hiççççbirşey olmamış gibi yazıyor birşey mi yaptım söyle bileyim diyor yahu kafamçokkarıştı içip içip karşıma gelme dedim ben içmem dedi.ya hafıza kaybına falan mı uğruyor acaba zaman zaman resetleniyor.kafamçokkarıştı hiç umrumda olmaz böyle kişiliksiz bi adam yaa görünüşe aldanmamak gerekmiş ben bunu çooook iyi anladım.insanın aman allahım ne masum yahu deyip inanası geliyor vvallahi kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ya öyle aşk meşk de istemiyor gibi açılma falan derdinde de değil öyle birşeyin sözü geçmeye kalksın kaçıyor ben bunu başka yorumlamıştım ilk günler ama yok gerçekten uğraşılacak gibi değil acınılası hatta..

bence senden hoşlanmıyor başka şeyler amaçlıyormuş hiç üstüne düşme ara ara seni yoklıcaktır ama asla prim verme yoksa ilerde pişman olacağın şeyleri yaparken bulursun kendini bu bi taktik

ki yoklamış zaten şimdi gördüm yeni mesajlarını vay be ben biliyorum bu erkekleri galiba :)

not:edit geri gelmiş oley!:)

Son düzenleme:
Back
X