• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler ince belli kadınmı sever

benimde bel incecik kalçalar geniş kaydirigubbakcemile5 görsel olarak bence çok hoş...teyzelerim hep dalga geçer jennifer lopez gibisin diye :2:
birazda boy lsaydı güzel olurdu aklinialirimsmile
Rabbim b yerden veriyor bi yerden alıyor.bunada şükür :Saruboceq:

Konuyu hortlatım biraz ama tanıdığım bütün erkekler bayılır bana nedir ya ??bayılıyorsalar bile bunu nerden biliyorsun ??şu kadınların egoları bende olsa biraz ...
Neyse sorunun cevabı evet ..makbul olan ince beldir .. Bu demek değil sıska vücut ...ama bel ince olmalıdır ...ince bel el ayak bileği zarif durur ...

Çok göreceli bir konu aslında, genel kanı ince bel gibi görünse de erkekler çok farklı canlılar :D

Erkeğine göre değişir hiç öyle kendinizi kalıplara sokmayın erkekler için. Bazı erkekler var mesela nefes alsın yeter diyor.

Baska erkekleri bilmem ama benim adam kesinlikle ince bel seviyor.benim kilom hep bel cevremde.Ince bel iyidir aslinda.

Konuyu hortlatım biraz ama tanıdığım bütün erkekler bayılır bana nedir ya ??bayılıyorsalar bile bunu nerden biliyorsun ??şu kadınların egoları bende olsa biraz ...
Neyse sorunun cevabı evet ..makbul olan ince beldir .. Bu demek değil sıska vücut ...ama bel ince olmalıdır ...ince bel el ayak bileği zarif durur ...

aynen bende ilk okuduğumda şok oldum :)))) herkesin özgüven gökyüzündeymiş valla :)))))

Balık etliler balik etlilerden zayiflar zayiflardan hoslaniyor demis. Herkes kendine gore cevap vermis. Sokakta heryerde tv de bile manken gibi kizlara bakiyorlar. ince bel seviliyorki mankenler ona gore. Cok zayiflik iyi degil normali guzel ve bel ince olmali .

Ben ince belliyim ve gayet memnunum. He ama erkekleri sorarsan erkeğe göre değişir.. Adam olan öyle şeylere takılmaz adam olmayan işine geldiği gibi şekillendirir.. Mesela eski sevgilim bana çok zayıfsın kilo al kilo al diye başımın etini yerdi (Kaldıki benim peşimden koşup beğendiği halim zayıftı ) sonradan değiştirme çabası ne mana? Etli,yağlı,kemiklide olsa her kadın özeldir.. Sizde böyle düşünün bence

tabiki her erkek ince bel sever

Evet. Erkekler en çok ince belli poposu göğüsleri dolgun kadın sever. Bulamayınca bulduğunu sever. Bizim gibi :D

Konu tekrar hortlamış :KK70: Tabiki ince belli kadın sever.İnce belli balık etli bayanlarda var hemen ince belli diyince kemikleri sayılanlardan demiyoruz yani.Kim kardashian da ince belli ama zayıf biri degil.Bende de kalın bir bel vardı spor pilatesle belimi incelttim kalçam göğsüm aynı kaldı.Eşim de eskiden sarılamazdım dümdüzdü belin derdi.Şimdi daha hoşuna gidiyor.
Kuru kemiğemi dokunalım diyen erkekler belden bahsetmiyor ayrıca.

Konu tekrar hortlamış :KK70: Tabiki ince belli kadın sever.İnce belli balık etli bayanlarda var hemen ince belli diyince kemikleri sayılanlardan demiyoruz yani.Kim kardashian da ince belli ama zayıf biri degil.Bende de kalın bir bel vardı spor pilatesle belimi incelttim kalçam göğsüm aynı kaldı.Eşim de eskiden sarılamazdım dümdüzdü belin derdi.Şimdi daha hoşuna gidiyor.
Kuru kemiğemi dokunalım diyen erkekler belden bahsetmiyor ayrıca.
Çok yanlış söylediğinz kelime. Kimse erkekler icin yaşamıyo öyle şeylere önem vermek bnce dogru değil birbirini seven her şekilde sever onemli olan mutlu olmk

Çok yanlış söylediğinz kelime. Kimse erkekler icin yaşamıyo öyle şeylere önem vermek bnce dogru değil birbirini seven her şekilde sever onemli olan mutlu olmk
Eşim beni her halde sevdiğini söyledi fakat dış görünüş olarak şuan daha iyi durumda olduğumu söyledi bunda yanlış birşey yok. O yanlış kelimeyi erkekler düşünüyor.Ben de eski halimi beğenmiyorum ayrıca.Yıllarca neden yanlış beslenip,sağlığıma dikkat etmediğim için üzülüyorum.Önemli olan benim sağlığım..Evet belim inceldi ve yumurtalık üzerindeki yağdan kurtulup pkoydu yendim ve hamile kaldım.Bu eşim için degildi sağlığım içindi.Ama malesef ki erkeklerin ince bel düşüncesi dediğiniz gibi o yanlış kelime..

Eşim beni her halde sevdiğini söyledi fakat dış görünüş olarak şuan daha iyi durumda olduğumu söyledi bunda yanlış birşey yok. O yanlış kelimeyi erkekler düşünüyor.Ben de eski halimi beğenmiyorum ayrıca.Yıllarca neden yanlış beslenip,sağlığıma dikkat etmediğim için üzülüyorum.Önemli olan benim sağlığım..Evet belim inceldi ve yumurtalık üzerindeki yağdan kurtulup pkoydu yendim ve hamile kaldım.Bu eşim için degildi sağlığım içindi.Ama malesef ki erkeklerin ince bel düşüncesi dediğiniz gibi o yanlış kelime..
Teşekkür ederim beni yanlış anlamadığınız için ve düzelttigin için..Acıklamanızdada hak verdim size. umarım dahada saglıklı bir yaşam sürersiniz bundan sonra...Dr ümit aktaşın mutluluk kürleri kitabını öneriyorum okuyun mutlaka. Tüm kadınlar sağlıklı olsun erkekler icin değil kendiniz için.. Sizi çok seviyorum..

Back
X