Erkekler kadında neyi beğeniyor çekici buluyor anlamış değilim

Öf iyi ki birini bulup evlenmişim bu yaşta hoca uğraşamazdım galiba böyle konuları okuyunca daral geliyor. Unidesin aktif olursan bulurdun kulüp mulup. Ben de ingilizce kursunda tanist unide eşimle

Hadi diyelim ki anormal güzel bulsa yine katlanır Karasidaki erkek
Katlanmaz.
Ben üniversitede iken biri vardı adı da Barış tı.acayip yakışıklıydı.
5 ay uzaktan uzağa çocuk için öldüm bittim.
Bizi tanıştırdılar
Ortamdan nasıl kaçtığımı,nasıl topukladığımı anlatamam.
o espriler,salak salak konuşmalar...

Yahu ben yolda yürürken Karşıdaki erkek davranışımi nereden bilecek.
Kafede sessiz sakin oturuyorum beni tanımadan davranışlarını nasıl çözecek mantıklı düşünün.
İlk bas dış görünüş sorun bu
Tamam da kafede olsan çok güzel olsan bile karşındaki gelip sizle hemen tanışacak mı sanıyorsunuz? Niye o zaman güzel kadınlar yalnız?

Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.

Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.

Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.
Valla durumumdan memnunum hayatımda erkekler var ama benim de çok garibime gidiyor.en çirkin, en bakımsız, eğitimsiz kadınların yanında bile boy boy çocuklar.nereden buluyorlar bu kadar kocayı bilmem.iş, okul hayatları da pek olmamış belli ki.görücü usulü bitmedi mi? Biz mi eğitimli kesim kalıyoruz anlamadım.

Sosyal misin bilmiyorum,farklı ortamlara girmeyi dene.Kurs olur,aktivite olur.Mutlaka seni beğenen birileri olacaktır.Kadınların kendi bedenleri üzerindeki bu özguvensiz cümleleri üzüyor,insanı.Özgüven bile insanın havasını değiştirip,dışarıya sirayet ediyor,emin olun.

İlişkiler , güzellik ve cirkinlikten çok daha derindir.Ben de bunu geç yasimda anladım.Sorun nasıl göründüğünden ziyade , tavırların , neyi nasıl konuştuğun ve ne yaptigin
Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.

Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek

Sosyal misin bilmiyorum,farklı ortamlara girmeyi dene.Kurs olur,aktivite olur.Mutlaka seni beğenen birileri olacaktır.Kadınların kendi bedenleri üzerindeki bu özguvensiz cümleleri üzüyor,insanı.Özgüven bile insanın havasını değiştirip,dışarıya sirayet ediyor,emin olun
Güzel kadınlarda gayet yalnız olabiliyor.
Benim aşırı güzel arkadaşlarım var ve yalnızlar.

Onlar secicilikten yalnizdir.

Aura meselesi bu şekerim 🤣
Yani en azından çoğu kadında öyle .
Enerjisiyle bağlar adamı kendıne .

158-83 kilodan selamlar 🤣
güzellik göreceli bi kavram guzelmiyim bilmem kalkıp iddialı konuşacak değilim
ama ;
mesela eşime sordum bi kere guzellıgın bi sonu yok daha dahası bulunabilir ama sende benim içimde kaybolan çocuk var demişti 🤣gerçi bunu tüm aile hâlâ sorguluyor da bu kadar sakinken nasıl bu kadar enerjik bi kadınla anlaşıyorsun die adamdaki cevap net o susunca ben bişey oldu zannediyorum diyor 🤣🤣🤣🤣ben tek başına da konuşup anlaşabilen biriyimdir ona sorarım o zaten iki saat düşünürken ben cevaplar uygularım

Acaba siz çok sessiz içine kapanık fazla evlenmeyi sevmeyen paylaşımlara kapalı vakit gecırırken saate baktıran bi tip olabilir misiniz ?

Valla durumumdan memnunum hayatımda erkekler var ama benim de çok garibime gidiyor.en çirkin, en bakımsız, eğitimsiz kadınların yanında bile boy boy çocuklar.nereden buluyorlar bu kadar kocayı bilmem.iş, okul hayatları da pek olmamış belli ki.görücü usulü bitmedi mi? Biz mi eğitimli kesim kalıyoruz anlamadım.
Bunu bende sorguluyorum...

Ders çalış güzelim boşver

Ne alaka eğitimle insanın ruh öküzünü bulması 🤣🤣
Ben sizin çok konunuza denk geldim işin açığı çok yorumda yapmadım sizin hayatınız sizi ilgilendirir ama ;

çevreniz, iş alanınız ,sosyallestıgınız çevre bellidir . “hayatımda erkekler var ”cümlesine açık koca adayı yoktur . Malum hiç bi erkek kadınını paylaşmayı sevmiyor . Çevrenizi bi temizleyin belki kalabalıktan gelen nasibinizi de kacıran sizsinizdir , ne dersiniz ?

Aura meselesi bu şekerim 🤣
Yani en azından çoğu kadında öyle .
Enerjisiyle bağlar adamı kendıne .

158-83 kilodan selamlar 🤣
güzellik göreceli bi kavram guzelmiyim bilmem kalkıp iddialı konuşacak değilim
ama ;
mesela eşime sordum bi kere guzellıgın bi sonu yok daha dahası bulunabilir ama sende benim içimde kaybolan çocuk var demişti 🤣gerçi bunu tüm aile hâlâ sorguluyor da bu kadar sakinken nasıl bu kadar enerjik bi kadınla anlaşıyorsun die adamdaki cevap net o susunca ben bişey oldu zannediyorum diyor 🤣🤣🤣🤣ben tek başına da konuşup anlaşabilen biriyimdir ona sorarım o zaten iki saat düşünürken ben cevaplar uygularım

Acaba siz çok sessiz içine kapanık fazla evlenmeyi sevmeyen paylaşımlara kapalı vakit gecırırken saate baktıran bi tip olabilir misiniz ?
Bence kilon boyun ne olursa olsun yüzün guzeldir.
Benimle tanışmak isteyen erkek olsa ben içine kapanık değilim çok konuskanim hatta geçen sene date çıkmıştım espiriler yapıyorum sıcak davranıyorum ama 6 tane date çıktım ve sonuç tipini beğenmedim demeleri oldu.

Fotoğrafta beğenmiş kısacası reelde beğenmemiş durum bu.
Gerçek hayatta tanışmak isteyen olsa ben zaten çok özgüvenli ve aktifim.

Back
X