Erkekler kadında neyi beğeniyor çekici buluyor anlamış değilim

Bence kilon boyun ne olursa olsun yüzün guzeldir.
Benimle tanışmak isteyen erkek olsa ben içine kapanık değilim çok konuskanim hatta geçen sene date çıkmıştım espiriler yapıyorum sıcak davranıyorum ama 6 tane date çıktım ve sonuç tipini beğenmedim demeleri oldu.

Fotoğrafta beğenmiş kısacası reelde beğenmemiş durum bu.
Gerçek hayatta tanışmak isteyen olsa ben zaten çok özgüvenli ve aktifim.
157 boyunda 52 kiloyum ama yüz güzel olmayınca kurtarmıyor.

Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.

Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Bu takıntı sonsuz döngü olarak böyle devam ediyor.

Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Onun dışında kilo da verdim 1 ayda 63 kilodan 52 kiloya indim.

Sorunun cevabı.

Bu hafta final sınavlarını veriyorum üniversiteye giderken yolda yürürken şöyle bir bakıyorum güzelinden en çirkinine hepsinin sevgilisi var yada evli.

Demekki bu sefer en çirkin bulduğumdan daha çirkinim diye kendimi yiyip bitiriyorum.

Makyaj yapmiyorum cok fazla cildimde sorun olmadığı için birazda saçlarım seyrek
Kadınlar erkeklerde nelere bakıyorsa erkekler de kadınlarda onlara bakıyor. Yani herkesin baktığı şey farklı. Şu erkeklere uzaylı muamelesi yapma olayına hastayım bu sitede.

Ayşemini sen misin diyecektim ama gülücük atmış.

içe dönüksen olmaz. Hangi bölüm?

Sorunun cevabı ama orada birşey gizli ben eğitimli kesimim .
Onlar eğitimsiz görücü usulü evlenen insanlar görücü usulü filan denesem bende bulurum.
Ama sorun gorucu usulü istememem.
Cidden hem fiziksel hem karakter olarak beğenilmek istiyorum karakter olarak begeniliyorum ama sorun yüzüm.
Son çıktığım sayede geçen sene açık açık çocuk yanıma yakışmıyorsun dedi.

Bence kilon boyun ne olursa olsun yüzün guzeldir.
Benimle tanışmak isteyen erkek olsa ben içine kapanık değilim çok konuskanim hatta geçen sene date çıkmıştım espiriler yapıyorum sıcak davranıyorum ama 6 tane date çıktım ve sonuç tipini beğenmedim demeleri oldu.

Fotoğrafta beğenmiş kısacası reelde beğenmemiş durum bu.
Gerçek hayatta tanışmak isteyen olsa ben zaten çok özgüvenli ve aktifim.
Allah Allah bu kadar enerjik biriyken nasıl olmuyor özelden bi foto atar mısınız gerçekten merak ettim sizi

Ayşemini sen misin diyecektim ama gülücük atmış.

içe dönüksen olmaz. Hangi bölüm?
İçe dönük bir insanım ama sadece okulda ...Derslerimle ilgileniyorum çünkü hedefim büyük akademisyenlik için çabalıyorum.
Ortlamami yüksek tutmaya çalışıyorum.
Ama dışarıda gayet aktifim sosyal bir insanım .

Nerede hata yapıyorum erkekler güzel bulduğu kadına gider diye biliyorum demekki çirkin bile değilim cirkinin en alt derecesiyim bunu anladim.
Not: sarışınlik bile beni kurtarmıyor.
hipopotama benzeyen insanlara bile sarışın diye güzel, yakışıklı deniyor bu ülkede. Adını vermeyeyim bir ünlünün kızı var, ölü balık gibi bakıyor ama renkli gözlü diye güzel diyenleri duyunca şoka uğramıştım. Yani başka sebebi vardır. Belki soğuk görünüyorsunuz.

Allah Allah bu kadar enerjik biriyken nasıl olmuyor özelden bi foto atar mısınız gerçekten merak ettim sizi
Yaşımdan olgun gosteriyorum 25 sem 30-32 filan...Bunu çevremdeki kızlarda yüzüme dedi.
Benim yaşındaki erkekler bana abla diyor.

hipopotama benzeyen insanlara bile sarışın diye güzel, yakışıklı deniyor bu ülkede. Adını vermeyeyim bir ünlünün kızı var, ölü balık gibi bakıyor ama renkli gözlü diye güzel diyenleri duyunca şoka uğramıştım. Yani başka sebebi vardır. Belki soğuk görünüyorsunuz.
Yasimdan olgun gösteriyor yuz tipim benden büyük diye yanaşmıyor olabilirler.

Onlar eğitimsiz görücü usulü evlenen insanlar görücü usulü filan denesem bende bulurum.
Sen bu egoyla çok bir şey bulamazsın.

guzellik dedigin nedir ki?
sevgilim benden guzel tonla kadin bulabilir. dünya benden güzel yüzü, benden uzun boyu, benden dolgun memesi olan kadinlarla dolu.
ama benim kadar onunla ayni hayallere heyecanlanip plan yapan, cocukluk hikayelerini - anne babasinin tanisma hikâyesini bile büyük ilgiyle dinleyen, basina agri girdi diye migren masaji öğrenen, sevdigi seyleri unutmamak icin not alip uygun zamanlarda supriz yapan kadini bulamaz:)
bazi seyler götle, memeyle, burunla, dolguyla alakali degildir. sevgi, biriyle hayatini birleştirmek istemek falan bambaska seyler.
ne demis atalarimiz? yüzü güzele kirk gunde doyarsin, huyu guzele kirk yilda doyamazsın

Sen bu egoyla çok bir şey bulamazsın.
Ne yapayım ama bu ego değil ki gerçekler.
Ben egolu bir insan olsam hatta hatta narsist olsam daha farklı bir cevap verebilirdim emin ol.
Türkiyenin tipisiz erkekleri vajinanin rengine kadar takikken ben görücü usulü evlenmeyi kendime layık görmediğim için egolumu oluyorum?

Ne yapayım ama bu ego değil ki gerçekler.
Ben egolu bir insan olsam hatta hatta narsist olsam daha farklı bir cevap verebilirdim emin ol.
Türkiyenin tipisiz erkekleri vajinanin rengine kadar takikken ben görücü usulü evlenmeyi kendime layık görmediğim için egolumu oluyorum?
Cok birşey istemiyorum ya Allah Allah.

Klip Dilan Polat'ın klibini hatırlattı. ellerimlekazidim ellerimlekazidim

Giyim tarzınızla da ilgili olabilir, açıkçası sizinle günlük hayatta tanışmadığım için şundan diyemiyorum.

Yahu ben yolda yürürken Karşıdaki erkek davranışımi nereden bilecek.
Kafede sessiz sakin oturuyorum beni tanımadan davranışlarını nasıl çözecek mantıklı düşünün.
İlk bas dış görünüş sorun bu
Hayır tam olarak öyle değil, bence işve cilve vs konular, bazı kızlar çok cilveli veya aurasi çok iyi....unide bir kiz vardı vallahi saçlarını aavura savura gülerdi çok da kişiyi tavlardi, başka bir kız vardı öyle bakardı ki cocukllara direk dikkatlerini çekerdi...tabi bunlar hep yapı meselesi, ben çok güler yuzluyumdr hep öyle derler bazı yakın arkadaşlarım o şekilde çok dikkat çektiğimi söyler ama bunlar yapı meselesi işte

Back
X