Bence bu erkekler ne yapacağını şaşırmış terketmek için bahane arıyor....Hayatının merkezine koymaya değmez bu erkekler anacım baksana itici oluyormuşuzO değil de acaba yukarıdaki erkek sanki tuvalet kapısını hep kapatıyor mu ben ona takıldım doğrusu :))
amma çok şey istiyolar....
sacımı kestirmicekmişim, kilo almıcakmısım...
hem cocuk dogur, hem işe git, hem eve bak, hem adamı memnun et, hemde şu saclarla ugras... he bide sakın kilo alma.. gerekirse olumune diyetler uygula...
ama nedense erkekler hergun totoyu ve gobuusu buyutsun... nedense dukanlarla, tas devrilerle, karataylarla ugrasan erkek hiç görmedim, geneli bayan...
askım gobegin ne boyle git su gobegi erit ayrıca sacların dokuluyo onlarıda ektir desen bi erkege...
iyi böle aşkım bak bu senin ask yastıgın hem böle zengin duruyo derler....
bizden de her zaman bakımlı, alımlı, sessiz, guzel, dısarda shakespeare den nameler okuyan ama evde ayaklarını yıkayabilen modeller olmamızı....
kadın olmak zor zanaat... hele de erkeklerin bunca beklentisinin oldugu ve nispeten onların kontrolunde olan bir dunyada...
işler öle bi noktaya geldiki... kadını kadına düşman ettiler asla itmeyen istekleri ve zevkleri yuzunden...
biraz feministçe olmus olabilir.. ama su bosbogaz erkeklere dayanamıyorum
. ayrıca lutfen gobek de zengin gosteriyo..[/B]
sizin dediklerinizinde dogruluk payı var.. ama azınlıkta bu insanlar, o kadar cesur ve ne istedigini bilen kadınlar..
genelde kadın adamı onu aldatmadıgı surece bosamaz...[/B]
Hep erkekler kadınları neden terk eder diye soruluyo peki biz neden terkederiz:)
Bak peşin peşin erkeğin göbeğini kabul ettiniz
ama onlar sizin gibi düşünmeyebilir..
Biz o kadar cesur ve ne istediğini bilen kadınlar olursak,sadece bu izlenimi bile verebilirsek erkeklerde bu düşüncelerinden sıyrılacaklardır belki de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?