Erkekler kadını neden terk ederlermiş?

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
Erkeklerin ağzından bir kadını terk etme nedenlerini duydunuz mu hiç?Mutlaka duymuşsunuzdur ama ben bir kaç erkeğin kendi ağzı ve düşüncesiyle terk nedenlerini toplu halde size sunayım.Bakalım nedenlere nasıl bir savunma bulacağız :))

Ülkemizde erkeklere sorulan terk etme sebepleri.

"Kadın tuvaletteyken banyonun kapısını her zaman kapatmalı." Ahmet

"Çok maddeci kadın heyecanımı biraz söndürür. Ne tür ayakkabı giydiğime veya ne tür saat taktığıma ya da ne tür arabam olduğuna dikkat ederse arkamı dönüp giderim." Selçuk

"Kadının kıskanç olması heyecanı söndürebilir. Bir kez, biriyle buluşmuştum, uzun sarı saçlı bu kişi yanımızdaki arabadaydı. Buluştuğum kişi beni ona bakmakla suçladı. Bana erkeksi geldi!" Alp

Gizem önemli. Bir kadınla telefonda konuşuyordum ve ilk konuşmamızda sevişebilmemiz için kilo vereceğini söyledi. Bir erkeğin sevişmekten konuşulmasına ne kadar ihtiyacı vardır?" Evren

"Hayatı ya da işi olmayan kadını beğenmem. Ya da kirli bir saygınlığı olan... Ya da kafadan çatlak eski bir erkek arkadaş vakası olan... Sorumlu kadını beğenirim." Onur

"Hiçbir baskının söz konusu olmadığı bir kadınla görüşebilmekten hoşlanırım. Erkek bir sürü baskı altındaysa ve kadın da buna yenilerini ekliyorsa, erkek hemen işi tatil eder." Yusuf

"Kadının başkalarının önünde kötü görünmeme yol açmasını sevmem. Yanlış bir şey yaparsam bunu evde çözmeliyiz." Okan

"Yorucu bir günden sonra erkek eve geldiğinde bırakın, yarım saat kendi istediğini yapsın. Geldiğini bilin, onu öpün ve ihtiyacınız olan şeyi hemen üzerine yıkmayın." Ali

"Kadın, erkeğe onu dünyasının merkezine koyduğunu belli etmemelidir. Bir kız, ilk kez benimle buluşmak için üç saat hazırlandığını söyledi. Biraz çok fazla." Can

"Her erkeğin korkusu evlendikten sonra kızın saçını kestirmesi, bol bol kilo alması ve sevişmekten vazgeçmesidir." İsmail

"Düzgün bir erkekle ilişki kurmak isteyen hiçbir kadın onun yanında sarhoş olmamalıdır. Evde içerken telefon gelirse bu, başka şeydir. Bardaysanız ve kendinizi geri zekalı durumuna sokuyorsanız bu, heyecanı toptan söndürür." Tuna

"Erkeğe evde oturup aramasını beklediğinizi ya da bütün hayatınızın o olduğunu belli etmeyin. Sizi başka erkeklerin de istediklerini bilmek hoşun gider, onlardan biriyle yatmadığınız sürece.." Rıza

"Kadının peşinizden koşması heyecanı söndürür. Kız öğrenciler birliğinin erkek öğrenciler birliğine gelişini hatırlıyorum. Bir şekilde, bizim çimenlikte otlamaya gelen inekler izlenimi edindim. Çok kolaydı." Kamil

"Sizi rapor vermek zorunda hissettiren bir kadınla beraber olmak saate yumruk atmaya benzer. Bu, heyecanı
anında söndürür." Mert

"Kadın erkeğin evinde ya da iş yerinde haber vermeden boy göstermemeli. Erkek, hemen onun, 'öldürücü cazibe' tipi olduğunu düşünür." Berk

alıntı

Bence bu erkekler ne yapacağını şaşırmış terketmek için bahane arıyor....Hayatının merkezine koymaya değmez bu erkekler anacım baksana itici oluyormuşuz:27: O değil de acaba yukarıdaki erkek sanki tuvalet kapısını hep kapatıyor mu ben ona takıldım doğrusu :)) :1::1:

Bence bu erkekler ne yapacağını şaşırmış terketmek için bahane arıyor....Hayatının merkezine koymaya değmez bu erkekler anacım baksana itici oluyormuşuz:27: O değil de acaba yukarıdaki erkek sanki tuvalet kapısını hep kapatıyor mu ben ona takıldım doğrusu :)) :1::1:

Takıldığınız nokta da sonuna kadar katılıyorum size..bu maddeleri tek tek okuyunca erkek ya da kadın diye değilde insan olarak hepimiz aynı şeyleri istediğimizi düşündüm.Yani sadece erkekler değil, kadınlarda bu nedenlerden dolayı terk ederler değil mi?
Bence beklentilerimiz karşılıklı .

Son düzenleme:
amma çok şey istiyolar....

sacımı kestirmicekmişim, kilo almıcakmısım...

hem cocuk dogur, hem işe git, hem eve bak, hem adamı memnun et, hemde şu saclarla ugras... he bide sakın kilo alma.. gerekirse olumune diyetler uygula...

ama nedense erkekler hergun totoyu ve gobuusu buyutsun... nedense dukanlarla, tas devrilerle, karataylarla ugrasan erkek hiç görmedim, geneli bayan... :1:

askım gobegin ne boyle git su gobegi erit ayrıca sacların dokuluyo onlarıda ektir desen bi erkege...

iyi böle aşkım bak bu senin ask yastıgın hem böle zengin duruyo derler....

bizden de her zaman bakımlı, alımlı, sessiz, guzel, dısarda shakespeare den nameler okuyan ama evde ayaklarını yıkayabilen modeller olmamızı....

kadın olmak zor zanaat... hele de erkeklerin bunca beklentisinin oldugu ve nispeten onların kontrolunde olan bir dunyada...

işler öle bi noktaya geldiki... kadını kadına düşman ettiler asla itmeyen istekleri ve zevkleri yuzunden...

biraz feministçe olmus olabilir.. ama su bosbogaz erkeklere dayanamıyorum :47:

amma çok şey istiyolar....

sacımı kestirmicekmişim, kilo almıcakmısım...

hem cocuk dogur, hem işe git, hem eve bak, hem adamı memnun et, hemde şu saclarla ugras... he bide sakın kilo alma.. gerekirse olumune diyetler uygula...

ama nedense erkekler hergun totoyu ve gobuusu buyutsun... nedense dukanlarla, tas devrilerle, karataylarla ugrasan erkek hiç görmedim, geneli bayan... :1:

askım gobegin ne boyle git su gobegi erit ayrıca sacların dokuluyo onlarıda ektir desen bi erkege...

iyi böle aşkım bak bu senin ask yastıgın hem böle zengin duruyo derler....

bizden de her zaman bakımlı, alımlı, sessiz, guzel, dısarda shakespeare den nameler okuyan ama evde ayaklarını yıkayabilen modeller olmamızı....

kadın olmak zor zanaat... hele de erkeklerin bunca beklentisinin oldugu ve nispeten onların kontrolunde olan bir dunyada...

işler öle bi noktaya geldiki... kadını kadına düşman ettiler asla itmeyen istekleri ve zevkleri yuzunden...

biraz feministçe olmus olabilir.. ama su bosbogaz erkeklere dayanamıyorum :47:

benimkide öyle sacini kestirme kilo alma cok yemek yeme.... ama tabi herzaman dinlemiyorum onu :) gerci oda ben sunu yapma bunu yapma dedigim zaman yapmiyor allaha sükür :39:

Ama bizde şikayet ediyoruz eşlerimizi ,bu şikayetler bazan öyle bir hale geliyor ki boşanmaya kadar gidebiliyor ya da terk etmeye..belki sorun adamın göbeği ya da yağlı saçları ya da dişlerini fırçalamamsı ..ve olmadık bir nedenle huzursuzluklar,şikayetler başlıyor..kimbilir belkide neden banyoya girdiğinde kapıyı kapatmaması ya da klozete damla düşürmesi :37:

ben böle kadınların cogunlukta oldugunu dusunmuyorum...

bir erkek eşini evlendikten sonra kendini saldı gobeklendi falan diye aldatabilir

ama bir kadın bunu kolay kolay yapmıyor, yapmaz bence...

burdada buyurken iki tarafa verilen hak ve özgürlükler devreye giriyor... erkek herzaman daha özgür yetişiyor bu bir gercek... ailesinde gormesede buyurken yetişirken cevre itibariyle işler boyle bir hal alıyor

erkek yaparsa bu elinin kiri oluyor... ve haklı oluyor... aaa canım olur mu hiç bir kadına yakısırmı ay pis pasaklı duba gibi olmus adam napcaktı baska oluyor...

ama kadın yapsa taslanır... erkek tabi sonucunda, napsın dikkat etmiyosa temizler ardından... ayrıca lutfen gobek de zengin gosteriyo.. :1:

bosanmaların da cogu aldatılma yuzunden ( şiddetli geçimsizlik)...

sizin dediklerinizinde dogruluk payı var.. ama azınlıkta bu insanlar, o kadar cesur ve ne istedigini bilen kadınlar..
genelde kadın adamı onu aldatmadıgı surece bosamaz...

. ayrıca lutfen gobek de zengin gosteriyo.. :1:[/B]

Bak peşin peşin erkeğin göbeğini kabul ettiniz :1:
ama onlar sizin gibi düşünmeyebilir..

sizin dediklerinizinde dogruluk payı var.. ama azınlıkta bu insanlar, o kadar cesur ve ne istedigini bilen kadınlar..
genelde kadın adamı onu aldatmadıgı surece bosamaz...[/B]

Biz o kadar cesur ve ne istediğini bilen kadınlar olursak,sadece bu izlenimi bile verebilirsek erkeklerde bu düşüncelerinden sıyrılacaklardır belki de..

Hep erkekler kadınları neden terk eder diye soruluyo peki biz neden terkederiz:)

Genel kanı ancak aldatıldığında..ama ben buna da inanmıyorum,aldatılıp sineye çeken çok kadın var.İllede aldatılmak mı olmalı terk etme nedeni?
Biz adamların tüm olumsuz davranışlarına göz yumarsak onlar işi aldatmaya kadar götürür.Önce kısasa kısa yapmalı değil mi?Eğer erkek sana saçını kestirme diyebiliyorsa ve sen uyguluyorsan ,sende ona bıyığını kes diyebilmeli ve uygulatabilmelisin.

Bak peşin peşin erkeğin göbeğini kabul ettiniz :1:
ama onlar sizin gibi düşünmeyebilir..

Biz o kadar cesur ve ne istediğini bilen kadınlar olursak,sadece bu izlenimi bile verebilirsek erkeklerde bu düşüncelerinden sıyrılacaklardır belki de..

ben orda kinaye yapmak amacıyla soledim..

erkekte gobegi sevmem.. bu onların kendini savunus bicimi

bende ona kızıyorum zaten... ama kadınlarda bole gelmiş böle gider mantıgı var... erkeklere bu rahatlıgı veren bizleriz.. diyorum ya... sorunu erkeklerde aramak yerine kendi kendimize dusman olup daha buyuk yarıslar içine giriyoruz... erkeklerde tabir-i caizse at oynatmaya devam ediyo

böle isteklerini rahaaaaaat rahaaaaat sıralıyo
ayse olmazsa da fatmaya gidiyo

anlatmak istedigim bu

bende erkeklerden bazı şeyler istiyorum ama yok hep kadınlardan isterler nedense...
ilk once kendileri dogrularını tamamlasınlar sonra benden istesinler (kesinlikle feministlik yapmıyorum )
karsısında ki bayana nasıl konusacagını bilmiyor geciyor karsıma bir de soyle biri boyle biri diyor pehhhh :37:
kadın kadınlıgını bilir yeter ki karşısında adam gibi adam olsun...

"Her erkeğin korkusu evlendikten sonra kızın saçını kestirmesi, bol bol kilo alması ve sevişmekten vazgeçmesidir."

Bu Madde Hariç, Hepsine Katılıyorum..

Saç Kestirmek Olayı Saçma Geldi..:40:
Diğerleri Tamam.. İtici Olabilir..:27:

Back
X