• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler kadınlaştı mı sanki ?siz ne düşünüyorsunuz ?

belin87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2013
1.372
22
46
İstanbul
günümüz erkekleri bir tuhaflaştı . tamam ayaklarımızın üzerinde duruyoruz çalışıyoruz ediyoruz erkeklere muhtaç değiliz diyoruz ama erkeklerde bunu fırsat bilip sanki biraz değişti . tabi bütün erkekler için demiyorum . gördüklerimden bahsediyorum . özellikle büyük şehirlerde . erkekler önce kızın maaşını sormaya başladı artık . kadrolu devlet memuru ,öğretmen ,doktor güvenilir bir işi olan bir kadını tercih ediyor .karekter vs pek umrunda olmuyor çoğunun . eve giricek para derdinde . bir erkeğin görevi değil mi evi geçindirmek çekip çevirmek anlamıyorum . tutturmuşlar hayat müşterek bilmem ne . ben bu tarz davranışları gördükçe evlenmek istemiyorum .kendimde devlet memuruyum . insanlar güvenilir bir işi var gözüyle bakıyorlar anlamıyorum ben . bugün bir arkadaşımla bunu konuştuk .siz ne düşünüyorsunuz ?

evt doğru ama sadece para konusunda değil başka konularda da kadınlaştıklarını düşünüyorum ben..
bide şöyle bşy var adam eşini sevdiği düşündü için, çocuklarna iyi bi gelecek sağlamak için eşinin çalışmasını ister buda normal yani

evt doğru ama sadece para konusunda değil başka konularda da kadınlaştıklarını düşünüyorum ben..
bide şöyle bşy var adam eşini sevdiği düşündü için, çocuklarna iyi bi gelecek sağlamak için eşinin çalışmasını ister buda normal yani

çalışmasını istemesi normal tabi ama ben başka birşeyi anlatıyorum . bütün yükü kadının üzerine verip daha iyi marka araba alalım daha iyi telefon kullanayım gibi lüks şeyler için para harcamaları ona buna hava atmaları

çalışmasını istemesi normal tabi ama ben başka birşeyi anlatıyorum . bütün yükü kadının üzerine verip daha iyi marka araba alalım daha iyi telefon kullanayım gibi lüks şeyler için para harcamaları ona buna hava atmaları

Eski sevgilim çalışıp çalışmayacağımı sormuştu okurken daha ben de tabi çalışacağım dedim.
Doğru dedi ben de çalışan birisini isterim mesela bu telefonu bir senede alacaksam 6 ayda alırım dedi şöyle bir şok etkisi yaşamıştım.
Haklısın erkekler de artık işini garantiye almaya bakıyor bu aralar çoğaldı böyle düşünceler özellikle memursan zaten ilk tercih oluyorsun, aşk, sevgi zaten kalmadı da dediğin gibi karaktere de bakılmaz oldu.

baslığı görünce artık evi terkeden erkekler aklıma geldi.
eskiden kadınlar evi terkederdi şimdi erkekler bunu yapıyor bide günümüzdde kadın parası yiyen erkekler çoğalmaya başladı

Eski sevgilim çalışıp çalışmayacağımı sormuştu okurken daha ben de tabi çalışacağım dedim.
Doğru dedi ben de çalışan birisini isterim mesela bu telefonu bir senede alacaksam 6 ayda alırım dedi şöyle bir şok etkisi yaşamıştım.
Haklısın erkekler de artık işini garantiye almaya bakıyor bu aralar çoğaldı böyle düşünceler özellikle memursan zaten ilk tercih oluyorsun, aşk, sevgi zaten kalmadı da dediğin gibi karaktere de bakılmaz oldu.

evet memursan böle fırsatçılara işte yem oluyorsun .işte mantık bu zaten evimi geçindireyim daha çok çalışayım derdinde değil kimse . sende bana paranı ver daha iyi araba alalım daha iyi telefon alayım mantığa bak . sonra hava atıcak ona buna . ne günlere kaldık yarabbim sen koru

evt bu telefon,araba v.s konusunda hiç hesaplarını bilmiyorlar bencillkik bu yaptıkları

baslığı görünce artık evi terkeden erkekler aklıma geldi.
eskiden kadınlar evi terkederdi şimdi erkekler bunu yapıyor bide günümüzdde kadın parası yiyen erkekler çoğalmaya başladı

aynen öyle kadın parası yiyorlar hiç utanmadan .eskiden seni şöle yaşatıcam böle yaşatıcam diyen erkekler vardı şimdi utanmadan sıkılmadan kaç para alıyorsun diye soruyorlar .hatta senin çalıştığın yeri netten araştırıp maaşını bulanlar var ne diyeyim artık

aynen öyle kadın parası yiyorlar hiç utanmadan .eskiden seni şöle yaşatıcam böle yaşatıcam diyen erkekler vardı şimdi utanmadan sıkılmadan kaç para alıyorsun diye soruyorlar .hatta senin çalıştığın yeri netten araştırıp maaşını bulanlar var ne diyeyim artık

yuh diyorum baska da bişey diyemiyorum.
ben üniversitede iken evden dolmuşla gidiş geliş yapardım. günde 3 lira tutardı yol param.
sonra bi gün sevgilim oldu ben seni götürür getiririm dolmuşla gitme dedi bende tamam deyip sevinmiştim ne güzel beni düşünüyor falan diye :33:
ama mübarek hergün benzin almak için yaaaa 5 lira var mı yaa benzin degilde gaz yükleyelim diye diye benden bayagı tırtıkladı.
bi ara arkadasını yol parasını bile benden isteyince höst dedim ne oluyor yolunacak kaz bulmuş yoluyor da yoluyor bende para da kalmaz oldu günlük 3 lira olan yol param oldu 23 lira :19:.
ayrıldık neyse kurtuldum pis yiyiciden cok ayıptı yaptıgı ben o paralarla ne kıyafetler alırdım :52:
kusura bakmayın aklıma geldi yazmak istedim:17:

Son düzenleme:
Duygularıma tercüman oldunuz. Sırf bunun için karşıma çıkan bazı tipleri geri çeviriyorum. Oooo iyi maaş alıyor, ooo bilmem nerede çalışıyor düşünceleri var hem erkeklerde hem ailelerinde. Eskiden aileler çocuklarını oğlum sen büyüyeceksin, baba olacaksın, aile geçindireceksin diye büyütürlerdi şimdiyse üzülme oğlum sana çalışan bir kız buluruz mantığındalar.

Diğer bir yöndeyse küresel ısınmadan mı kıyamet alameti mi nedir erkeksi hareketler göremiyorum, bir oynaklık bir kıvırmalar bir bağımlılık.... Daha dün 30'una gelmiş bir yakışıklı arkadaşımız kirli sakalını annesi kızıyor diye kesiyormuş onu öğrendim. Ben de niye bu yaşa kadar bekar kalmış diyordum anası meğerse kızları beğenmiyormuş. Eskiden erkekler kızların elinden tutar eve götürürdü. Ne günlere kaldık....

Son düzenleme:
yuh diyorum baska da işey diyemiyorum.
ben üniversitede iken evden dolmuşla gidiş geliş yapardım. günde 3 lira tutardı yol param.
sonra bi gün sevgilim oldu ben seni götürür getiririm dolmuşla gite dedi bende tamam deyip sevinmiştim ne güzel beni düşünüyor falan diye :33:
ama mübarek hergün benzin almak için yaaaa 5 lira var mı yaa benzin degilde gaz yükleyelim diye diye benden bayagı tırtıkladı.
bi ara arkadasını yol parasını bile benden isteyince höst dedim ne oluyor yolunacak kaz bulmuş yoluyor da yoluyor bende para da kalmaz oldu günlük yol param oldu 23 lira :19:.
ayrıldık neyse kurtuldum pis yiyiciden cok ayıptı yaptıgı ben o paralarla ne kıyafetler alırdım :52:
kusura bakmayın aklıma geldi yazmak istedim:17:

yuh diyorum bedavacıya bak . neyse iyiki kurtulmuşsun böle birinle evlenmekte vardı .allah muhafaza

yeni nesil erkeklerin çoğunun ağzını yuvarlayarak konuşmalarından ve daracık pantalon giymelerinden açıkçası ben rahatsız oluyorum.
elimde olmadan onlara eleştiren gözlerle bakıyorum. nasıl bir özentiliktir nasıl bir kendini bilmezlik, annesi babası kimse görmüyor mu buçocukları demekten kendimi alamıyorum.

Duygularıma tercüman oldunuz. Sırf bunun için karşıma çıkan bazı tipleri geri çeviriyorum. Oooo iyi maaş alıyor, ooo bilmem nerede çalışıyor düşünceleri var hem erkeklerde hem ailelerinde. Eskiden aileler çocuklarını oğlum sen büyüyeceksin, baba olacaksın, aile geçindireceksin diye büyütürlerdi şimdiyse üzülme oğlum sana çalışan bir kız buluruz mantığındalar.

Diğer bir yöndeyse küresel ısınmadan mı kıyamet alameti mi nedir erkeksi hareketker göremiyorum, bir oynaklık bir kıvırmalar bir bağımlılık.... Daha dün 30'una gelmiş bir yakışıklı arkadaşımız kirli sakalını annesi kızıyor diye kesiyormuş. Ben de niye bu yaşa kadar bekar kalmış diyordum anası meğerse kızları beğenmiyormuş. Eskiden erkekler kızların elinden tutar eve götürürdü. Ne günlere kaldık....

evet annem şöle dedi böle istiyor yani kaç yaşına gelmiş adamlar hala ailem şöle böle demiyorlar mı çıldırıyorum . yani aile tabi önemli ama insan bir birey olduğunu anlamalı ve kararlarını kendi vermeli . hala annesinin bulduğu kızla evlenenler var . annesi başka bir kız istedi diye kaç yıllık sevgilisini bırakanlar biliyorum .bizim erkeklerimiz maalesef yaş alıyor pek olgunlaşmıyor nedeni yine biz kadınlarız .erkek çocuklarımızı yanlış eğitiyoruz

Diğer bir yöndeyse küresel ısınmadan mı kıyamet alameti mi nedir erkeksi hareketker göremiyorum, bir oynaklık bir kıvırmalar bir bağımlılık.... Daha dün 30'una gelmiş bir yakışıklı arkadaşımız kirli sakalını annesi kızıyor diye kesiyormuş. Ben de niye bu yaşa kadar bekar kalmış diyordum anası meğerse kızları beğenmiyormuş. Eskiden erkekler kızların elinden tutar eve götürürdü. Ne günlere kaldık....

bence de belli neden evlenemediği. aman evlenmesin birinin basını yakmasın kalsın böyle anasının dizinin dibinde :33:

yuh diyorum bedavacıya bak . neyse iyiki kurtulmuşsun böle birinle evlenmekte vardı .allah muhafaza

sorma arkadasım ya rahatladım valla :37:

yeni nesil erkeklerin çoğunun ağzını yuvarlayarak konuşmalarından ve daracık pantalon giymelerinden açıkçası ben rahatsız oluyorum.
elimde olmadan onlara eleştiren gözlerle bakıyorum. nasıl bir özentiliktir nasıl bir kendini bilmezlik, annesi babası kimse görmüyor mu buçocukları demekten kendimi alamıyorum.

bende sürekli diyet yapmlarını solaryuma girmelerini anlamıyorum . tamam bakımlı olmak iyi birşeyde bu kadarıda abartı gibi geliyor . bir erkeğin maniküre gitmesi beni itiyor açıkcası .

bende sürekli diyet yapmlarını solaryuma girmelerini anlamıyorum . tamam bakımlı olmak iyi birşeyde bu kadarıda abartı gibi geliyor . bir erkeğin maniküre gitmesi beni itiyor açıkcası .

of sorma oje süren bile var :47:

hepsini gectim de o kaşları doğal biçimde aldırdığını sananlar beni bitiriyor benim kaşımdan bile kavisli yaptırmış adamlar:52:

Son düzenleme:
Artık erkek anneleri bile oğluna kız bakarken memur mu ne kadar maaş alıyor diye sorar oldular.
Önceden iyi aile kızı mı, ev işlerinde nasıl falan diye sorarlarmış ilk önce.

Şimdi birde etraftan öğretmen kız var mı diye bakıyorlar. Eğer ücretli öğretmen yada dersane öğretmeniyse yok o olmaz atanmış öğretmen olacak diyorlar. Çevremde çoğu kişi böyle hatta birinin oğlu özel bi bankada çalışıyor 900tl maaş alıyordu (bunu oğlum az alıyor gelin daha fazla para kazansın evi o geçindirsin diye düşündükleri için söylüyorum asla küçümsemek değil).

Sürekli öğretmen kız aradılar buldular tabi kız kocasının kaç katı para alıyor ve branş öğretmeni olunca haftada 3 yada 4 gün okula gidiyor eve erken geliyor. Sırf bu yüzden oğlan kızla evlenmişti yani o kızın yerinde olmak çok kötü Allah başa vermesin. Eğer karşımdaki adam sırf mesleğim için evlenecekse hiç evlenmesin sonuçta mesleğimle değil benimle evlenecek önce beni kişiliğimle sevmesi lazım.

Kadınların kendileri için çalışması çok iyi ama bence evi erkek geçindirmek zorundadır. Yani kadının maaşına muhtaç olan erkek aşağılık kompleksi yapıyor ve kendi üstünlüğünü göstermek için kadını daha çok ezmeye çalışıyor. Kesinlikle kadınların kendileri için her zaman çalışmalarını savunmuşumdur ki çalışan kadın zaten yeri gelir çocuğunun eğitimi için yada daha iyi bir evde oturmak için evin geçimine katkı sağlar ama bi erkeğin kadının sırf işi var diye evlenmesi gerçekten çok kötü. Bu düşünce insanı evlilikten soğutuyor.

Back
X