Kesinlikle katılıyorum bu başlığa, çok yerinde bir konu açmış arkadaşımız.Şöyle çocukluk yıllarıma gidince daha iyi anlıyorum aradaki farkı,o zamanlar karısına çoluğuna çocuğuna harçlık verememek bile bir koca için utanç kaynağıydı,gömleğimi satar yine okuturum diyen babalar...Şimdi ne oldu fatura kadına, çocukların eğitim masrafları kadına YAPMAYACAKSAN ÇALIŞMA diyen bir zihniyet, ev alınır kocanın üzerine, araba alınır yine kocaya, evlilikler şirketleşmiş sanki yıllık maliyet dökümleri yapılır oldu.Sana şu kadar harçlık verdim, ha bide geçenlerde gittiğin hastahane masrafların vs vs evet yaa erkekler cidden bir garip oldu.
Evlilik bilançosunu çıkarırlarken de kıvırmayı da ihmal etmiyorlar.Pantolonlar daraldıkça daraldı,gömlekler bir beden küçük alınır oldu, kravatlar deseniz ya kırmızı ya turuncu, bazıları traşı öyle abartıyor ki göreceksiniz çok yakında yüzüne epilasyon yaptıranlar bile olacak, bir kaç kişide denk geldim çay içerken serçe parmağı dikiliyor, o ne zerafet o ne bardak tutuş öyle

oturuş şekilleri de değişti bacaklar popolar daha bir ön plana çıktı daha kadınsılar artık...
Kıyametin alametleri içerisinde erkek sayısının azalacağı vardı.Kadınlar daha fazla olacaklarmış demekki erkekleri bu şekilde kaybedeceğiz, varolanlar kadınlaşacak... Allah yardımcımız olsun dünya nereye gidiyor böyle:18: