- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.912
- 798
Ben de kendi tespitlerimi aktarmak istiyorum.
Arkadaşım tanıştırıldığı biriyle otururken: Bu apartmanın hepsi mi sizin? Baban sana kaç tane daire verecek
O kadar samimiyim ben bile sormadım.
Bir yakınım oğlunu evlendirecekmiş: Öyle bildiğin bi kız varmı öğretmen falan
Anlaşmaları, birbirlerini beğenmeleri, namuslu sadık vs. olmaları öemli değil. Öğretmen olsun, para getirsin, hem müstakbel torunlarına vakit ayırsın hem de öğretmen gelinim var diye hava atılsın. Çok iğrenç bir düşünce bence.
Kuzenim modayı yakından takip eder, benden çok ayakkabısı vardır belki. Ama karısı üstüne başına alamıyor masraf diye. İlginç geliyor bana, giymeyip giydiren babam ve eşimle yaşayan biri olarak...
Erkek kardeşim eşinin durumu iyi diye işten ayrıldı, çalışmayı da düşünmüyor pek. Bana göre Bill Gates olsan bile çalışmalısın (ki kendisi hiç boş durmuyor) bir erkek olarak gurur yapmalı insan. (Kız başımla duramam ben)
Çevremde gördüğüm bir çok erkek kuaförden çıkmamaya başladı. Zaten son kalan erkek kırıntıları için kuaför değil berber vardır.
Artık saçlarına yapacakları ne varsa yaparlar, yüzlerine fondöten sürerler, düzenli bakım yaptırırlar. Yüzdeki tüyler özenle yakılır, kaşlar incelir. Bu tipleri kim beğeniyor bilmem ama bana göre erkek cillop gibi değil adam gibi olmalıdır. Kendi süsünü düşüneceğine karısına çocuklarına masraf yapandır. Acaba nasıl görünüyorum diye düşünen değil, ailesinin geleceği için didinendir. Yağmurlu havada yol kenarında yürürken hızla gelen arabayı görüp sıçrayan sulara siper olandır. Çimlere oturmak istediğimde en sevdiği ceketini yere serendir.
Evet erkekler değişmeye başladı artık, belki bizim kabahatimiz, belki de şehir yaşamının cilveleri diyelim. Ama siz siz olun asla erkeklerin karınız olmasına izin vermeyin.
Arkadaşım tanıştırıldığı biriyle otururken: Bu apartmanın hepsi mi sizin? Baban sana kaç tane daire verecek

Bir yakınım oğlunu evlendirecekmiş: Öyle bildiğin bi kız varmı öğretmen falan

Kuzenim modayı yakından takip eder, benden çok ayakkabısı vardır belki. Ama karısı üstüne başına alamıyor masraf diye. İlginç geliyor bana, giymeyip giydiren babam ve eşimle yaşayan biri olarak...
Erkek kardeşim eşinin durumu iyi diye işten ayrıldı, çalışmayı da düşünmüyor pek. Bana göre Bill Gates olsan bile çalışmalısın (ki kendisi hiç boş durmuyor) bir erkek olarak gurur yapmalı insan. (Kız başımla duramam ben)
Çevremde gördüğüm bir çok erkek kuaförden çıkmamaya başladı. Zaten son kalan erkek kırıntıları için kuaför değil berber vardır.

Evet erkekler değişmeye başladı artık, belki bizim kabahatimiz, belki de şehir yaşamının cilveleri diyelim. Ama siz siz olun asla erkeklerin karınız olmasına izin vermeyin.