• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

Fedakarlıklar karşılıklı olmalı ben ona yetmiyor diye bir adım yaklaşacaksam oda yeri gelince bir adım geri durmaya razı olmalı. Böyle böyle orta yolu bulacağımızı düşünüyorum.

Zamansızlığın ön yargılarla bir ilgisi yok sanki.

Sevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.

Cevaplarımın kelimesine kadar incelemeniz gözlerimi yaşarttı😅 bu ilgi nereden?
İncelemeye gerek yok, okuyan insan görüyor direkt. Kendinizi olduğunuzdan farklı biri gibi yansıtıyor ya da gerçekten öyle sanıyorsunuz. Bunun zararı sadece size olur.

Ne bileyim gazete okumak yerine yazışmak daha mı faydalı bir alışkanlık
Konu sahibi ne kadar pragmatik bir insansınız 😅

Her şeyi bana ne faydası olur düşüncesiyle liste edince sevgiliniz altlarda kalmış sanırım. Bütün insanları aynı kategorize edemeyiz tabii ki, herkesin hayattaki öncelikleri de farklıdır.
En yararlısı neyse sürekli onu yapmalıyım gibi bir düşünce tarzı bana ters sanırım. Zevkler daha önemli bana göre. Mesela bazen sevmesem bile kült eserlerden okurum çünkü o kitabı bilmem gerekir. Bazı zamanlar da şimdi söylesem komik olacak bir kitap var onu okurum ama daha önce onlarca kez okumuştum zaten. Yine de sevdiğim bir şey olduğu için alacağım zevke odaklanırım faydası yerine.

Siz spor, yemek, gazete, bdv için bile vakit ayırabilirken erkek arkadaşınız için yeteri kadar ayıramıyorsunuz. Ne zevk ne de fayda sıralamanızda bir önceliği yok adamın.
Her şeyi geçtim sevgilim olsa ve vakitsizlikten yakınsam bdv yerine erkek arkadaşımla ilgilenirdim 😅 ama sevgilim yok ve vaktim çok 😢

Kendime ve arkadaşlarıma zaman ayırmayı çok severim. Yeri gelir tembellik yapmak isterim, yeri gelir bir kitap açar okurum. Bunlarla ilgili bir planım ya da programım yoktur. Spontane gelişen şeylerdir benim hayatımda.
Lakin birini hayatıma alıyorsam (arada sevgi olduğunu varsayıyorum) "ben kendime vakit ayıracağım, yarım saat konuştuk, yeter." demem. Aksine gündelik olaylarımı anlatmayı, okuduğum bir kitabı onunla yorumlamayı, izlediğim bir filmin ya da dizinin eleştirisini onunla yapabilmeyi isterim. Rutin olmaktan ziyade beraber yapabileceğimiz tatlı etkinliklere dönüşür bu ilgi alanları. Aramızda sadece sevgi var diye zorunluluk hissinden doğan sohbetlere gelemem.
Bir ilişkim vardı, artık yok. Bunun sebebi de sevgimin azalmasına bağlı olarak vakit geçirme isteğimin bitmesiydi. Kendimle vakit geçirmeyi daha çok tercih eder olmuştum. Kendimle ya da arkadaşlarımla daha mutluydum. O kişiyle konuşmak bana artık gereklilikten başka bir şey değilmiş gibi geliyordu.
Belki de yeterince sevmiyorsunuzdur derinlemesine düşündüğünüzde? Sevdiğinizi söylemişsiniz ama çok da emin olamadım ben. Çünkü sevdiğiniz zaman illa ki önceliğe koyuyorsunuz o kişi ya da kişileri.

Gerçekten 1000 kere ip atlayabiliyor musunuz?? 😱😱😱
Ben geçen gün ilkokul çocuklarıyla oynayım dedim 20 de nefesim kesildi. Kilolu da değilim 170 cm’ye 66 kg . Sanırım kalbim dayanmıyor. Ya da yaşlıyım . Yok yok ben 24 yaşındayken de o kadar çok ip atlayamazdım .

Yarım saat spor 2 saat yürüyüs demissiniz.. her gün icin bana asiri geldi.
Digerleri normal
Ama evet bir iliski yasiyorsaniz az süreler..
Görüşme sıklıgınızda azsa ben iliski bile diyemem hatta

Merhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Bizim de tüm gün yazışmadığımız araşmadığımız olur bazen ama sporu birlikte yapıyoruz, birlikte yemek yiyoruz, haftada en az bi gece birlikte oturup bir şeyler içiyoruz. Birlikte bir şeyler yapın eğer uzak mesafe işlişkisi değilse. Bu arada benim erkek arkadaşım da bağımsız olduğumu, kimseyi takmadığımı söyler ama böylesi daha kıymetli. Ben memnunum.

İncelemeye gerek yok, okuyan insan görüyor direkt. Kendinizi olduğunuzdan farklı biri gibi yansıtıyor ya da gerçekten öyle sanıyorsunuz. Bunun zararı sadece size olur.
Kimsenin kimseyi tanımadığı herkesin geçerken uğradığı bir site için kendini farklı tanıtmak/yansıtmak ne saçma ve tuhaf bir söylem. Neden böyle bir şey yapayım ki ne amacım olabilir bunun için? Makale yazmıyorum sitenin birinde sohbet havası içinde derdimi anlatıyorum. İmla hataları gözden kaçabilir, doğrusunu bildiğim halde farkında olmadan eski alışkanlıklardan kalma yanlış yazdığım kelimeler olabilir. İnsanları yargılamak için yazdığı cevapları teker teker inceleyip kelimelerine kadar süzgeçten geçirmenin zararı da size olur. Zira karşınızdakinin kelimelerinden önce kendi devrik cümlelerinizi süzgeçten geçirseniz keşke.
Konu sahibi ne kadar pragmatik bir insansınız 😅

Her şeyi bana ne faydası olur düşüncesiyle liste edince sevgiliniz altlarda kalmış sanırım. Bütün insanları aynı kategorize edemeyiz tabii ki, herkesin hayattaki öncelikleri de farklıdır.
En yararlısı neyse sürekli onu yapmalıyım gibi bir düşünce tarzı bana ters sanırım. Zevkler daha önemli bana göre. Mesela bazen sevmesem bile kült eserlerden okurum çünkü o kitabı bilmem gerekir. Bazı zamanlar da şimdi söylesem komik olacak bir kitap var onu okurum ama daha önce onlarca kez okumuştum zaten. Yine de sevdiğim bir şey olduğu için alacağım zevke odaklanırım faydası yerine.

Siz spor, yemek, gazete, bdv için bile vakit ayırabilirken erkek arkadaşınız için yeteri kadar ayıramıyorsunuz. Ne zevk ne de fayda sıralamanızda bir önceliği yok adamın.
Her şeyi geçtim sevgilim olsa ve vakitsizlikten yakınsam bdv yerine erkek arkadaşımla ilgilenirdim 😅 ama sevgilim yok ve vaktim çok 😢
Gazeteyi, kitabı, sporu bırakıp tüm gün telefonla, sevgilimle vakit geçirdiğim zamanlarda oluyor ama haftada bir - iki kez yeterli geliyor. Fazlası beni sıkıyor, mutsuz ediyor. Kitabın, gazetenin, sporun da insana "faydası" var bu fayda salgılattığı serotonin hormonundan kaynaklı yani zaten zevk almakla aynı kapıya çıkıyor. Mutlu ediyor ki yapıyorum aksi takdirde yapmazdım. Ah keşke vaktimi faydalı olanlara ayırabilsem öyle olsa kitap, gazeteden ziyade dil öğrenmeyi, fizik/kimya konusunda kendimi geliştirebilmeyi isterdim ama bunları takatim yok çünkü zevk vermiyor :)
oğlak burcu musunuz 😀
Hayır burcum Aslan yükselenim Balık. Yükselenimin özelliklerini taşıyorum aslında bu konuda yansıtamasam da :D
Gerçekten 1000 kere ip atlayabiliyor musunuz?? 😱😱😱
Ben geçen gün ilkokul çocuklarıyla oynayım dedim 20 de nefesim kesildi. Kilolu da değilim 170 cm’ye 66 kg . Sanırım kalbim dayanmıyor. Ya da yaşlıyım . Yok yok ben 24 yaşındayken de o kadar çok ip atlayamazdım .
İpsiz ip atlama hareketi yapıyorum yani bir nevi zıplama. 1000i bir anda olmuyor 300'er set halinde aralıklı olarak yapıyorum. Başlarda ben de zorlanırdım zamanla kondisyon yükseliyor. Sonrasında inanılmaz bir enerji/serotonin salgısı, rahatlık. Sporu mutlaka tavsiye ederim.
Yarım saat spor 2 saat yürüyüs demissiniz.. her gün icin bana asiri geldi.
Digerleri normal
Ama evet bir iliski yasiyorsaniz az süreler..
Görüşme sıklıgınızda azsa ben iliski bile diyemem hatta
Masa başı işi olan bir hiperaktif için inanın fazla değil. Spora başladığımdan beri stresim azaldı, hayatıma canlılık kattı herkese tavsiye ederim bu kadar "abartılı" olmasa da.
Bizim de tüm gün yazışmadığımız araşmadığımız olur bazen ama sporu birlikte yapıyoruz, birlikte yemek yiyoruz, haftada en az bi gece birlikte oturup bir şeyler içiyoruz. Birlikte bir şeyler yapın eğer uzak mesafe işlişkisi değilse. Bu arada benim erkek arkadaşım da bağımsız olduğumu, kimseyi takmadığımı söyler ama böylesi daha kıymetli. Ben memnunum.
Sporu iş yerinde yaptığım için öyle bir şansımız yok ama birlikte yaptığımız aktivitelerde oluyor. Hafta sonları beraber kahvaltı hazırlayıp yediğimiz, yürüyüşler yaptığımız, gezdiğimiz oluyor ve bunlardan çok keyif alıyorum imkan olsa daha çok yapmak isterdim sanırım derdim telefonla.

Fedakarlıklar karşılıklı olmalı ben ona yetmiyor diye bir adım yaklaşacaksam oda yeri gelince bir adım geri durmaya razı olmalı. Böyle böyle orta yolu bulacağımızı düşünüyorum.

Zamansızlığın ön yargılarla bir ilgisi yok sanki.

Sevmek için yanımda olmasına, sesini duymaya ihtiyaç duymuyorum aslında. Uzakken seviyorum, yokluğunda özlerken seviyorum.

Cevaplarımın kelimesine kadar incelemeniz gözlerimi yaşarttı😅 bu ilgi nereden?
1-sizin zamansizliginiza degil erkekler şöyledir böyledir diye kalip.dusuncelerinize önyargılariniz var dedim, okudugunuzu anlamiyor ya da okurken de kelimeleri yutarak geciyorsunuz diye düşünüyorum
Ayrıca zamansizliginiz varsa sevgili edinmeyin o zaman. Sevgi paylaşımı olacaksa ona emek verecek, zaman ayiracaksiniz. Erkekler sizin zamaniniza göre size uymak zorunda değil
2- fedakarlıkların karşılıklı olmasi gerektiğini zaten biz de söylüyoruz ama siz yarim.saatlik ayirdiginiz zamani fedakarlik görüyorsanız ve sevgiliniz bunu az buluyor diye yeterince fedakar değil diyorsanız orada sizin düşüncenizde hata vardir. Tavsiyem bir psikologdan destek almaniz. Çünkü normal degilsiniz, hayata ve erkeklere bakış acinizda sıkıntılar var. Uzman olmadigim icin uzman görüşüne basvurmaniz yönünde bir tavsiyede bulunuyorum hani bunu da maazallah yanlış anlarsiniz!
3- sevmek icin yaninizda olmasini istemiyor ben uzaktan da severim diyebilirsiniz ama karsinizdaki kisi tam tersini isteyebilir. Hiç bir saglikli erkek ya da kadının uzaktan uzaga iliski kurmak isteyeceğini düşünmüyorum
4- bu kadar kitap/gazete okurum diyen, yazdiklariyla entelektuel bir izlenim bırakan birinin yazisma kurallarina da uymasi bekleniyor haliyle. Ayrica mesela sohbet yerine sohpet demek bariz yazim yanlisidir, dilinizi bilmediğinizi ve dolayisiyla ya söylediğiniz kadar okumadiginizi ya da okuduklarinizdan bir sey öğrenemediginizi gösterir. Amacim eleştirmek değil sadece kalıp düşünceleriniz var bunlari yasiniz gencken torpulemeniz gerekiyor ki ilerleyen süreçte sorunlar yasamayiniz.

1-sizin zamansizliginiza degil erkekler şöyledir böyledir diye kalip.dusuncelerinize önyargılariniz var dedim, okudugunuzu anlamiyor ya da okurken de kelimeleri yutarak geciyorsunuz diye düşünüyorum
Ayrıca zamansizliginiz varsa sevgili edinmeyin o zaman. Sevgi paylaşımı olacaksa ona emek verecek, zaman ayiracaksiniz. Erkekler sizin zamaniniza göre size uymak zorunda değil
2- fedakarlıkların karşılıklı olmasi gerektiğini zaten biz de söylüyoruz ama siz yarim.saatlik ayirdiginiz zamani fedakarlik görüyorsanız ve sevgiliniz bunu az buluyor diye yeterince fedakar değil diyorsanız orada sizin düşüncenizde hata vardir. Tavsiyem bir psikologdan destek almaniz. Çünkü normal degilsiniz, hayata ve erkeklere bakış acinizda sıkıntılar var. Uzman olmadigim icin uzman görüşüne basvurmaniz yönünde bir tavsiyede bulunuyorum hani bunu da maazallah yanlış anlarsiniz!
3- sevmek icin yaninizda olmasini istemiyor ben uzaktan da severim diyebilirsiniz ama karsinizdaki kisi tam tersini isteyebilir. Hiç bir saglikli erkek ya da kadının uzaktan uzaga iliski kurmak isteyeceğini düşünmüyorum
4- bu kadar kitap/gazete okurum diyen, yazdiklariyla entelektuel bir izlenim bırakan birinin yazisma kurallarina da uymasi bekleniyor haliyle. Ayrica mesela sohbet yerine sohpet demek bariz yazim yanlisidir, dilinizi bilmediğinizi ve dolayisiyla ya söylediğiniz kadar okumadiginizi ya da okuduklarinizdan bir sey öğrenemediginizi gösterir. Amacim eleştirmek değil sadece kalıp düşünceleriniz var bunlari yasiniz gencken torpulemeniz gerekiyor ki ilerleyen süreçte sorunlar yasamayiniz.
Bir imla yanlışı fark edince "yeterince okumamışsın" tarzı bir söylem benim değil ama sizin yeterince okumadığınızı açıklıyor. Zira okumanın kazandırdıkları imla kurallarını birebir uygulamaktan ziyade ufku açmak, sağduyu kazanmak, konsantrasyon ve hayal gücünü güçlendirmek, empati yeteneğini geliştirmek şeklinde özetlenebilir. Kitabı, herkesin sohbet havasında olduğu bir sitede açılan konulardan birindeki imla hatasına sığdırmakta yalnız okumayan birinden beklenirdi. Konunun ön yargılarla, kalıp düşüncelerle alakası olmadığı halde sürekli o konuya değinmenizden bahsetmiyorum bile.

Y yalnizkus_ genç ve bekar olsaydım yaptığınız şeylerin aynılarını yaparak günlerimi geçirirdim ama bir sevgili bulduğumda hepsini bırakırdım😊 ya da bazılarını ertelerdim. Sevgilim sizin gibi davransaydı ilişkim yürümezdi. Arkadaşlarım da yadırgardı gördüğüm muameleyi. Sizin durumunuz insan doğasına aykırı. Erkeklerde duydum bu kendinden taviz vermeme olayını hem de çok fazla ama kadınlarda hiç rastlamamıştım.

Merhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Oğlak burcu musun merak ettim

Y yalnizkus_ genç ve bekar olsaydım yaptığınız şeylerin aynılarını yaparak günlerimi geçirirdim ama bir sevgili bulduğumda hepsini bırakırdım😊 ya da bazılarını ertelerdim. Sevgilim sizin gibi davransaydı ilişkim yürümezdi. Arkadaşlarım da yadırgardı gördüğüm muameleyi. Sizin durumunuz insan doğasına aykırı. Erkeklerde duydum bu kendinden taviz vermeme olayını hem de çok fazla ama kadınlarda hiç rastlamamıştım.
Sormayın erkekler bana şaşırıyor zaten. Normalde ilgi bekleyen, arayıp sorulmak istenen taraf kadınlar olur malum benim ilişkilerde hep tam tersi. Ne güzel memnun olsunlar diyorum bazen ama öyle olmuyor. Keşke işten zaman kalsa görüşsek, beraber vakit geçirsek ama elimizde bir hafta sonları var işte. Hafta içi irtibatımız telefonla sınırlı kalıyor ben de bundan sıkılıyorum aslında. Sürekli telefonla vakit geçirmek zorunda olmak çok can sıkıcı. Daldan dala atlayan biriyim her konuda :D
Oğlak burcu musun merak ettim
Aynı soruyu soran oldu, değilim. Burçlarla alakası olduğunu da sanmıyorum.

Bir imla yanlışı fark edince "yeterince okumamışsın" tarzı bir söylem benim değil ama sizin yeterince okumadığınızı açıklıyor. Zira okumanın kazandırdıkları imla kurallarını birebir uygulamaktan ziyade ufku açmak, sağduyu kazanmak, konsantrasyon ve hayal gücünü güçlendirmek, empati yeteneğini geliştirmek şeklinde özetlenebilir. Kitabı, herkesin sohbet havasında olduğu bir sitede açılan konulardan birindeki imla hatasına sığdırmakta yalnız okumayan birinden beklenirdi. Konunun ön yargılarla, kalıp düşüncelerle alakası olmadığı halde sürekli o konuya değinmenizden bahsetmiyorum bile.
Benim okumadigimi veya kültür seviyemi ne kadar biliyorsunuz ki bana okumayan imasinda bulabiliyorsunuz? Bu forumda saldirmak da yeni moda.
Belli ki yazdiklarim ve psikolog tavsiyem bile hakaret algilanmis, elimden geldigince sizi kirmadan yazmaya calismistim ileride sorun yasamayin diye
neyse konunun icerigi hakkindaki düşüncemi de belirtmistim böyle yarım saatle iliski yürümez konu başlığına istinaden de erkekler ilgi beklemiyor sizin ilginiz yetersiz
iyi forumlar...

Yemin ederim kendi kendime aynı şeyi dedim. Konu sahibi, sen burçlarla ilgisi olduğunu sanmayabilirsin biz sanıyoruz, yükselen mukselen bi oglaklik var sende bi bakiver de haber et 😂
Ben direkt ikizler diye düşünmüştüm cok odaklanamiyor diye gerci oğlak plan programcidir pragmatiktir (yükselenim.oglak oradan biliyorum😃). Konu sahibi aslan yukselen balik oldugunu söylemişti alinganlik ve yanlis anlamalarina bakarak balik derim :) ben de aslan burcuyum kendime odakli olmayi severim ama insanlari kendi bakis acima göre degerlendirip yaftalamam etiketlemeleri oldum olasi sevmem ama belki on sene önce daha toydum hayata karsi yas aldikca insan olgunlaşıyor haliyle konu sahibi de hayatta zorluklar yasadikca torpulenecektir

Benim okumadigimi veya kültür seviyemi ne kadar biliyorsunuz ki bana okumayan imasinda bulabiliyorsunuz? Bu forumda saldirmak da yeni moda.
Belli ki yazdiklarim ve psikolog tavsiyem bile hakaret algilanmis, elimden geldigince sizi kirmadan yazmaya calismistim ileride sorun yasamayin diye
neyse konunun icerigi hakkindaki düşüncemi de belirtmistim böyle yarım saatle iliski yürümez konu başlığına istinaden de erkekler ilgi beklemiyor sizin ilginiz yetersiz
iyi forumlar...
Bir imla hatasından yola çıkarak okuduğumu sandığım kanısına varan sizdiniz, kültür seviyesi burada bu şekilde anlaşılamıyorsa hiç o toplara girmeyin ben de attığınız topu iade etmek zorunda kalmayayım, ki bunu hiç istemiyorum. Şurada en son isteyeceğim şey bana yardımcı olmaya çalışan birini kırmak olurdu çünkü.
Her neyse çok teşekkür ederim yorumlarınız/görüşleriniz için inanın hepsini de dikkate alıp uygulamaya çalışıyorum. Neticede konuşa konuşa doğru yolu bulacağız.
Yemin ederim kendi kendime aynı şeyi dedim. Konu sahibi, sen burçlarla ilgisi olduğunu sanmayabilirsin biz sanıyoruz, yükselen mukselen bi oglaklik var sende bi bakiver de haber et 😂
Takvim olarak alakam olmasa da hatırınız için özelliklerine baktım bazı özellikleri benziyor ama dediğim gibi burcum aslan yükselenim balık.
YouTube ve diziler karşınızdaki insandan daha değerliyse hiç konuşmayın zaten.
Bence de bu kadarı çok aşırı.
Bunca şeyin içinde youtube ve dizilere ne çok takılan olmuş. İnsanız ara sıra kafa dağıtmak için farklı mecralara başvurabiliyoruz. Bazen aile bireyleri bile birbirlerinden çok TV ile vakit geçirir doğru bir şey mi? Değil ama o an öyle olması gerekiyordur bunun değerle alakası yok. Zaten youtube ve dizilerle aram diğerlerine oranla minimum seviyede. Sevgilime ayırdığım zamanda buna dahil.

8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.
İşe gitmeden önce 1 saat hazırlık-duş saç desek = 17
1 saat spor + 2 saat yürüyüş +1 saat kitap ilave = 21
Yarım saat yemek + yarım saat gazete ile beraber = 22

Ev toparlama temizlik-ütü yediğini kaldır onu bunu yıka topla, eliniz hızlı ev küçük 1 saat desek = 23
Tv-sosyal medya-gündem bdv telefonda gezinmece için de yarım saat = 23.5
Gün 24 saat haliyle.

Yani tuvaletten tuvalete yazışma ile süren bir ilişki gibi görünüyor.
Harika planlama yanlız ha ben bunu nasıl düşünemedim kimse de bana akıl vermiyor adam askerdeyken gündüz 5 saat gece 3 saat konuşurduk 🤣🤣🤣🤣🤣🤣işte sonra bende migren patlak verdi 😅

Back
X