• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

Kendinize fazla.odakli yasiyorsunuz belli ki bir sevgiliye/partnere ihtiyaç duymuyorsunuz
Hayat her daim planli yaşanmıyor kendinize verdiğiniz deger tabii ki güzel ama ortada ilişki yok
Buna benzer canı isteyince yarim saat bir saat zaman ayiran ve bunu da lütuf gören kisilerle iliskimi bitiriyorum
Erkek arkadasiniz cok ilgi beklemiyor, siz ilgisiz davranıyorsunuz

1 saat spor 2 saat yürüyüş yani hergun yaklaşık 3 saat spor mu? Saat 5te çıksan 8 e kadar zaten insan spor yapmaktan yorulur hiçbirşey yapmak istemez ki.
Yemek kitap tv film gazete ohooooo. Tamam yapında yani sevgiliniz varsa tabiki vakit ayırmak gerekir. Hayatımda hiç bu kadar kendini seven birini görmemiştim 😀
Ben de görmemiştim , bu üyenin bir günde kendine ayırdığı zamanı ben toplam 1 ayda ayıramıyorum . Tabi çocuk yüzünden ama yapan yapıyor valla . Azıcık örnek alayım bari günde 10 dakikadan 15 e çıkartayım kendime ayırdığım zamanı

Nesi güzel mesela bu hayatın?
Böyle mutlu demekki .Sadece kendıyle bebce sevgılıye ıhtıyacı yok.Zaten sevgılı gıremezkı bole bır hayatta girsede uzun surmez.Etkısız eleman gıbı olur.Konu sahıbı bogle cok mutlu bence.ke dı ıcın en guzelını yapıyor.

Her gun ayni rutinsr kendinize fazla donuksunuz,bende bekarken kendimede zaman ayirirdim ama her gun 5 saat degil ,o zaman yalniz kalirsiniz,daha cok yalnizsam o gun bir yere gitmeyeceksem bu sekilde olur

8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.
İşe gitmeden önce 1 saat hazırlık-duş saç desek = 17
1 saat spor + 2 saat yürüyüş +1 saat kitap ilave = 21
Yarım saat yemek + yarım saat gazete ile beraber = 22

Ev toparlama temizlik-ütü yediğini kaldır onu bunu yıka topla, eliniz hızlı ev küçük 1 saat desek = 23
Tv-sosyal medya-gündem bdv telefonda gezinmece için de yarım saat = 23.5
Gün 24 saat haliyle.

Yani tuvaletten tuvalete yazışma ile süren bir ilişki gibi görünüyor.
Yani daha ne istiyor ki sevgili kisisi 😂

Merhaba arkadaşlar ben ilişkilerimde hep "sana ulaşmak çok zor" "bana hiç vakit ayırmıyorsun" "uzaksın" gibi tepkiler alıyorum. Sabah 09:00 akşam 17:00 çalışıyorum, gün de bir saat spor, bir saat kitap, yarım saat gazete, 2 saat yürüyüş, yarım saat yemek yapıyorum kalan zamanda tv, film izlemeyeceksem telefona dolayısıyla hayatımdaki insanlara vakit ayırıyorum. Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum ama karşımdaki hep ilgisiz olduğumdan, kendisini sevmediğimden yakınıyor. Gereksiz muhabbetler, uzun uzun yazışmalar beni geriyor onun yerine youtube'den eski dizi videolarını, sosyal medyadan gündemi ve gündem yorumlarını, buradaki bdv konularını takip etmekten daha çok hoşlanıyorum. Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?
Tekrar okuyunca bazı şeyleri anlayamadım. 1 saat spor varsa neden 2 saat yürüyüş var? Yarım saat gazete varsa sosyal medyada gündem olmaz. Gazete okuyan mı kaldı ya? Bence kağıt ve zaman israfı gazete. Yarım saat yemek için iyi bir süre. Hızlısınız sanırım. Bazı süreleri abartarak yazmışsınız gibi geldi bana. :D

Ahaha iyiymiş bu yav. Yani şöyle mi Seninle ilgilenmiyorum demeyelim de kendime çok vakit ayırıyorum diyelim 🤣

Eski konulara biraz baktım da siz aseksüel olabilirsiniz. Hiç temas sevilmiyor, erkeklerle sadece duygusal yakınlık kuruluyor ama o da kısıtlı.

Bir de normal kiloda olup günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapmak falan normal gelmedi bana. Ciddi takıntılarınız mı var?

Sorularınızı cevaplamak için birkaç kere giriş yapıp çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş günüydü. Öncelikle en çok sorulan sorulara genel bir cevap vereyim rahat bir işim var çok şükür spor ve kitap merasimlerine iş yerinde de vakit ayırabiliyorum o yüzden işimi part time diye tanımlarım zaten sigortada da öyle geçiyor. Benim için staj değerinde olduğu için şuan ful time sigortası arayışında olmadım. Youtube videoları/dizileri sandığınız kadar vaktimi almıyor zaten hiperaktivite bozukluğum var her şeyden çok çabuk sıkılıyorum girdiğim bir ortamdan da telefonla meşgul olduğum mecradan da. Uzun süre bir yerde istikrar gösterememem de bu yüzden sanırım.

Yazışmadan gorusseniz?
Hafta sonları görüşüyoruz ya da bazen iş çıkışları, işten önce kahvaltı vs.
Adamin hayatinizda hic yeri yok sanki. Lutfedip hayatiniza almissiniz gibi. Madem bos muhabbete ayirmak istemiyorsunuz neden bos muhabbet yapan biri ile iliski yasiyorsunuz? Iliskinin panli programli yasandigini ve iletisim kuruldugunu sayenizde okuyorum.
Karşımdakiler boş muhabbetler yapan insanlar değil elbette ama bir noktadan sonra rutine dönüşüyor sohpet. Sosyal hayattaki rutin soru cevaplara yani.
Ohh ne guzel yapiyosun. Zaten vakit ayırınca ilgi gosterince topuklarini popolarina vura vura kaciyorlar cok dogru yapıyosun :KK45:
Yok böyle de ilgisizlikten kaçıyorlar ortasını bulmak lazım :KK70:
Günde yarım saat mesajlaşmayla yürüyen ilişkiye ilişki denmez. Yalnız yaptığınız şeyleri neden birlikte yapmıyorsunuz? Birlikte kitap okumak, birlikte yemek yapmak keyifli aktivitelerdir. Bir de hiç buluşmuyor musunuz? Mesajla mı sürüyor ilişki?
kendilerine kitap hediye ediyorum genelde ama kitaba çok az zaman ayırıyorlar gazeteden bahsetmiyorum zaten
Ben de çok iyi yaptığını düşünüyorum .
Çalışıyorsun zaten . hayatın planlı olmak zorunda.
haftasonu görüşürsünüz . nolcak.
Evet hafta sonları görüşüyoruz zaten ama hafta içi iletişimi yetersiz buluyorlar
Yazışmakla ilişki mi olur?
Siz sevmiyorsunuz demek ki. Aşık olduğunuz zaman anlarsınız.
Şuan ki ilişkim ilk tanıştığımızda kalbimin çarptığı, heyecanlanıp beraber zaman geçirmekten mutluluk duyduğum biriydi aslında ama zamanla rutinleşti sıradanlaştı benim için
Sürekli laklak yapmaktan iyidir
Sınırların var güzel birşey
Bırak öyle düşünsünler
Çalışan bir insan için zaten sürekli telde olmak sıkıntı
Önemli olan kaliteli vakit geçirmek sevgiliyle
Zaten çok ilgili olsan bu sefer havaya girer kaçar bu erkekler böyle
Kendine vakit ayırman programlı olman da çok güzel
Özel bir programım yok aslında bana iyi gelen şeyleri yapıyorum sadece
gazeteyle sevgilinize ayni vakti mi harciyorsunuz ?
Gazetelerde köşe yazılarını okumak cümleler yazmakla aynı zamanı alıyor bazen
Bu iliski degil ki karsinizdakini sevseydiniz herseyi onunla yapmak isterdiniz.mesela yuruyuse spora beraber gidin,dizi film beraber izleyin
Mesai saatlerimiz uymuyor, hafta sonu görüşüyoruz ya da hafta içi mesai öncesi kahvaltı da. Sporu da ben mesai saatleri içinde yapıyorum.
8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.
İşe gitmeden önce 1 saat hazırlık-duş saç desek = 17
1 saat spor + 2 saat yürüyüş +1 saat kitap ilave = 21
Yarım saat yemek + yarım saat gazete ile beraber = 22

Ev toparlama temizlik-ütü yediğini kaldır onu bunu yıka topla, eliniz hızlı ev küçük 1 saat desek = 23
Tv-sosyal medya-gündem bdv telefonda gezinmece için de yarım saat = 23.5
Gün 24 saat haliyle.

Yani tuvaletten tuvalete yazışma ile süren bir ilişki gibi görünüyor.
Yok ben 6 saat uyuyorum :KK70: tuvalate telefonla girmekten nefret ederim :KK70:

Çok şükür şuan için rahat bir işim var part time sayılır, spor ve kitaba iş yerinde zaman ayırabiliyorum. ev toparlama kişisel temizlik/bakım da mesai sonrası zamanlarımı alıyor. Genelde hafta sonları görüşüyoruz hafta içi ise gün içinde de dediğim saatlerde iletişim halindeyiz.
neden sürekli yazışmak

yani liseli değilsiniz anladığım neden konuşmak görüşmek değil de yazışmak

yarım saatin yetip yenmediği değil de o yarım saatte neler olduğu önemli

nasılsın iyiyim sağ ol modunda bir ilişki olmaz ki

madem film izlenecek açın filmleri birlikte izleyin artık tüm hayat online

çok ciddiyim açın zoom bağlanın açın filmi paylaşın ekranınızı sinema gibi aynı anda izleyin yorum yapın

keza yemek yaparken yine açın bir görüntülü görüşme hem pişirin hem konuşun

mesela kim nasıl yemek sever, kim nasıl pişirir, nasıl olursa lezzetli olur falan feşmekan sohbet edin

sadece yazışmak nasıl bir ilişki

ayrıca BDV yahut Youtube da tabii takılabilirsiniz ama erkek arkadaşınız birlikte sohbet edelim gülelim eğlenelim derken ben BDV deki dertlere bakayım diye düşünüyorsanız ilişkinizde zaten olmayan bir şeyler vardır

evet pandemi var görüşmeler sınırlı ama bu süreç farklı bri yaşamı bize öğretiyor

ama ne olursa olsun sadece yazışarak iyi bir ilişki yürümeyeceği açık
Telefonla konuşmayı sevmiyorum ne yazıkki, mesajlaşmak daha cazip geliyor. Dediğiniz öneriler çok tatlı :) teşekkür ederim soruma beklediğim gibi bir cevap♥ uygulamayı deneyeceğim.
her gün yapması yarım saat sürecek yemeği nasıl buluyorsunuz 😂
Vejetaryenim genelde sebze bakliyat tüketiyorum ya da arada sırada hamuri şi :KK70:
yani bence esas sorulması gereken gerçekten böyle olduğunuz için mi yazışmıyorsunuz yoksa erkek arkadaşınızı aslında sevmiyor musunuz ondan mı böyle oluyor. tabii ki her insanın kendine ayırdığı bir vakit var buna ek olarak çalışma saatleri var. bazen sabahtan akşama erkek arkadaşımıza yazacak durumda olmuyoruz meşgul oluyoruz ama uzun uzun konuşma isteği hissediyorum ben çoğunlukla. havadan sudan değil bazen gündemdeki konular, politika, dolar kuru , gün yaptığımız şeyler vs üzerinden uzun paylaşımlarımız oluyor. bunu kendime ayırdığım zamandan çalma gibi düşünmüyorum tam tersi erkek arkadaşımla konuştuğum zaman aralığı da kendime ayırdığım bir zaman gibi geliyor. zaten canım film falan izlemek ya da çıkıp yürümek kitap okumak istediğimde ya da onun istediğinde birbirimize söylüyoruz , 3-5 saat konuşmuyoruz. ama arada yoklarız birbirimizi ne yaptın, nasılsın, yürüyüş nasıldı, film nasıldı falan diye.
Çok severek başladım ilişkiye zamanla rutine dönüştü yani sevdiğimi düşünüyorum aslında ama özlemde sevgiye dahil sonuçta.
Bende tam onu soracaktım bizi aydınlatır mısın konu sahibi? Ben bi saat spor yapıyorm pertim 🤪 üstüne bir de yürümek mi 🙁
Hiperaktivite bozukluğum var enerjimi atabilmek için türlü yollara başvururdum eskiden sonra spora başlayayım dedim hem türlü arayışlardan kurtuldum hem de kilo kontrolünde yardımcı oldu :D çok ağır sporlar yapmıyorum 1000 ip atlama, mekik, plank ve birkaç bacak hareketim var. Kendi vücut ağırlığımla yapılan hareketler yani.
bence sizin bir erkek arkadasa ihtiyaciniz yok. Ben mesela ders calisirkende konusurum, gece yatarken de, spora gidince de... bu elimde degildi sevgiliyken. Hayati paylasmak plan yapip aa yarim saat ayirdim sana demek degil ki. Istemsizce onu hayatinizin bir parcasi yaprsiniz. Tabi sevgilinizde ayni sekilde. Erkeklerin ilgisizsin demesi disinda, siz erkek arkadaslarinizi nasil buluyorsunuz? Size yeterli ilgiliyi gosterebiliyolar mi yarim saatte. Sohbetleri sariyo mu? Bunlarda cok onemli bence.
Kaç saat zaman ayırdığımı planlayıp saymıyorum tabiki genelde o civarda sürüyor demek istedim konuda
ok, sevgilim böyle olsa devam etmezdim.
Biz hic yazismiyoruz bu arada, mesela haftasonu yogun bir sekilde calisiyor ama biz yine de birlikteyiz. Ara verdiginde kahve icmek, arada bir sarilmak, kahvaltiyi birlikte etmek... bunlar guzel seyler.
Hafta sonları görüşüyoruz hafta içi de mesai öncesi kahvaltı falan sık olmuyor
Buradaki konular sevgilinizle vakit geçirmekten daha mı keyifli geliyor? :KK57: Adam çok haklı, bence de sevmiyorsunuz, bir kenarda dursun diye alıp o kenarda örümcek bağlamış bir eşya gibi canlandı gözümde sevgiliniz. Sevmek de bir sorumluluktur, zaman ayırmak, duygusal tatmin, çeşitli içten incelikler karşınızdakine lütuf değildir. Nasıl bir çocuk yapıp yaptım işte büyüsün demiyorsak duygusal olarak hayatımıza aldığımız insana da değer vermek, zaman ayırmak üstelik bunları seve isteye yapmak durumundayız. Ha içinizden gelmiyorsa azad edersiniz, doğru düzgün bir ilişki bulur kendine garibim
Her ikisi de keyifli aslında o yüzden gün içerisinde her ikisini de yapıyorum ama sorun şu ki yazışma sıklığı karşımdakine yetmiyor fazlası da bana fazla geliyor. Az ve öz derler ya ona inanıyorum. Yettiği kadar iletişimde olup kalan zamanda özlemek, kendime de vakit ayırabilmek isterim.
Ben kedime, bundan daha çok zaman ayırıyorum. O kadar söyleyeyim. Sabah uyanınca bir 20-30 dk sadece onu severim. Gün içinde de 10-15 dakikalık sıkıştırma molaları veririz birlikte.

Sevgilimle uzak mesafedeyiz, gün içinde sıkça mesajlaşırız. İkimiz de telefonda konuşmayı pek sevmiyoruz. Aslında mesajlaşmayı da sevmiyoruz ama iletişim kurmanın bir yolu işte. Telefonum bozuk olduğu için tablet ya da bilgisayardan instagramda yazışıyoruz. Sevgilim öğretmen, derste uzun bir boşluk olduğunda telefona bakarsa mesajlaşırız. Teneffüslerde, nöbetlerde ya da boş derslerde mutlaka yazışırız. Bir arada olduğumuzda da neredeyse her şeyi ya birlikte ya da yan yana oturarak yaparız. Bir tuvalete giderken ayrılıyoruz desem yeridir, birlikte duş da alıyoruz çünkü :KK70:.

Çok fazla programlı yaşamaya çalışırken hayatı kaçırıyorsunuz gibi duruyor. Daha spontane olmayı deneyebilirsiniz. OKB gibi bir durumunuz var mı?
Bunları zorunluluktan yapmıyorum aslında bunlar için plan/programda yapmıyorum bilakis hepsi de bana keyif veren severek yaptığım aktiviteler.
Bos aninda aklina ben gelmiyorsam o adami at gitsin.
Tabi ki kendine vakit ayirir, cevresine vakit ayirir. Hastaligi kirginligi olur her an mıçmıç olunmaz ama günde yarım saat yazışmak da ne biliym... sevgili degil de telekızla konusur gibi...
Yurudum spor yaptim yemek yaptim dizi de yok yarim saat konusayim 🎃🎃

Bazen yarim saat konusamadigimiz gunler de oluyor bu arada. Öyle gerekiyor. Ama yarim saat ayirdim konusalim bitsin bakis acisi cok yanlis.

Bu devirde gazete okumak ne bilemedim. Emekli tonton amca gibi. Daha vahimi gazetenin sevgiliye vakit ayirmaktan tatli gelmesi...
Kimse bu kadar deger gormedigi yerde kalmak istemez
Gazete babamdan kazandığım bir alışkanlık özellikle de köşe yazılarını okumaktan çok keyif alıyorum. Bununla birlikte yaralı bilgiler ve güncel haberlerde yer alıyor. Ne bileyim gazete okumak yerine yazışmak daha mı faydalı bir alışkanlık ikisinin de ayrı bir yeri ve zamanı olsa olmaz mı?
Çok guzel bır hayayınız varmış .Harıkasınız.Zaten bıraz ılgı gostersen topuklarlar.Dene ıstersen .Ama haklılar bencede.Zamanınız sadece dıze yetıyor gıbı .Amanole mytluysanız hayatınıza kımseyı almayın
Kendimle mutluyum aslında ama şuanki erkek arkadaşımı da seviyorum birlikte geçirdiğimiz zaman ona yetmese de bana kafi geliyor.

Onu mutlu ve meşgul eden birçok şey var. Bir erkeğe veya insanlara bağımlı değil. Bdv'de konu açan kadınların çoğu kocasına bağımlı. Tek mutluluk kaynağı kocaları, çocukları. Bu insan tabii ki daha mutlu ve huzurlu olacak.
İnsan sosyal bir varlıktır. Kocasıyla, çocuğuyla, arkadaşlarıyla mutlu olması normal o yüzden. Konu sahibinin hayatında iş ve spor dışında bir şey yok. Bu şekilde bir hayat bir insanı mutlu ediyorsa orda bir sorun vardır. Ki diğer arkadaşlar bazı problemleri olduğunu çıkarmışlar eski konularından zaten. Bizi ilgilendirir mi? Hayır. Normal mi? Ona da hayır.

Sorularınızı cevaplamak için birkaç kere giriş yapıp çıkmak zorunda kaldım yoğun bir iş günüydü. Öncelikle en çok sorulan sorulara genel bir cevap vereyim rahat bir işim var çok şükür spor ve kitap merasimlerine iş yerinde de vakit ayırabiliyorum o yüzden işimi part time diye tanımlarım zaten sigortada da öyle geçiyor. Benim için staj değerinde olduğu için şuan ful time sigortası arayışında olmadım. Youtube videoları/dizileri sandığınız kadar vaktimi almıyor zaten hiperaktivite bozukluğum var her şeyden çok çabuk sıkılıyorum girdiğim bir ortamdan da telefonla meşgul olduğum mecradan da. Uzun süre bir yerde istikrar gösterememem de bu yüzden sanırım.

Hafta sonları görüşüyoruz ya da bazen iş çıkışları, işten önce kahvaltı vs.

Karşımdakiler boş muhabbetler yapan insanlar değil elbette ama bir noktadan sonra rutine dönüşüyor sohpet. Sosyal hayattaki rutin soru cevaplara yani.

Yok böyle de ilgisizlikten kaçıyorlar ortasını bulmak lazım :KK70:

kendilerine kitap hediye ediyorum genelde ama kitaba çok az zaman ayırıyorlar gazeteden bahsetmiyorum zaten

Evet hafta sonları görüşüyoruz zaten ama hafta içi iletişimi yetersiz buluyorlar

Şuan ki ilişkim ilk tanıştığımızda kalbimin çarptığı, heyecanlanıp beraber zaman geçirmekten mutluluk duyduğum biriydi aslında ama zamanla rutinleşti sıradanlaştı benim için

Özel bir programım yok aslında bana iyi gelen şeyleri yapıyorum sadece

Gazetelerde köşe yazılarını okumak cümleler yazmakla aynı zamanı alıyor bazen

Mesai saatlerimiz uymuyor, hafta sonu görüşüyoruz ya da hafta içi mesai öncesi kahvaltı da. Sporu da ben mesai saatleri içinde yapıyorum.

Yok ben 6 saat uyuyorum :KK70: tuvalate telefonla girmekten nefret ederim :KK70:

Çok şükür şuan için rahat bir işim var part time sayılır, spor ve kitaba iş yerinde zaman ayırabiliyorum. ev toparlama kişisel temizlik/bakım da mesai sonrası zamanlarımı alıyor. Genelde hafta sonları görüşüyoruz hafta içi ise gün içinde de dediğim saatlerde iletişim halindeyiz.

Telefonla konuşmayı sevmiyorum ne yazıkki, mesajlaşmak daha cazip geliyor. Dediğiniz öneriler çok tatlı :) teşekkür ederim soruma beklediğim gibi bir cevap♥ uygulamayı deneyeceğim.

Vejetaryenim genelde sebze bakliyat tüketiyorum ya da arada sırada hamuri şi :KK70:

Çok severek başladım ilişkiye zamanla rutine dönüştü yani sevdiğimi düşünüyorum aslında ama özlemde sevgiye dahil sonuçta.

Hiperaktivite bozukluğum var enerjimi atabilmek için türlü yollara başvururdum eskiden sonra spora başlayayım dedim hem türlü arayışlardan kurtuldum hem de kilo kontrolünde yardımcı oldu :KK70: çok ağır sporlar yapmıyorum 1000 ip atlama, mekik, plank ve birkaç bacak hareketim var. Kendi vücut ağırlığımla yapılan hareketler yani.

Kaç saat zaman ayırdığımı planlayıp saymıyorum tabiki genelde o civarda sürüyor demek istedim konuda

Hafta sonları görüşüyoruz hafta içi de mesai öncesi kahvaltı falan sık olmuyor

Her ikisi de keyifli aslında o yüzden gün içerisinde her ikisini de yapıyorum ama sorun şu ki yazışma sıklığı karşımdakine yetmiyor fazlası da bana fazla geliyor. Az ve öz derler ya ona inanıyorum. Yettiği kadar iletişimde olup kalan zamanda özlemek, kendime de vakit ayırabilmek isterim.

Bunları zorunluluktan yapmıyorum aslında bunlar için plan/programda yapmıyorum bilakis hepsi de bana keyif veren severek yaptığım aktiviteler.

Gazete babamdan kazandığım bir alışkanlık özellikle de köşe yazılarını okumaktan çok keyif alıyorum. Bununla birlikte yaralı bilgiler ve güncel haberlerde yer alıyor. Ne bileyim gazete okumak yerine yazışmak daha mı faydalı bir alışkanlık ikisinin de ayrı bir yeri ve zamanı olsa olmaz mı?

Kendimle mutluyum aslında ama şuanki erkek arkadaşımı da seviyorum birlikte geçirdiğimiz zaman ona yetmese de bana kafi geliyor.
Peki çok küçük bir soru soracağım, okuduğunuz kitaplar, gazeteler nereye gidiyor? Okuyan insanın imlası, yazısı düzgün olur, kendini düzgün ifade eder çünkü benim bildiğim.

Acikcasi cevaplariniza baktim isiniz rahatmis baya
Ben de 1 yildir evdeyim hic çıkamıyorum malum virus var ve kronik hastaligim var
Ayrıca mesai saatlerinde evden calistigim icin cikamam zaten
Inanın pandemi yüzünden eve tikilmak bir kere yeterince zorlarken bir de 8 saat bilgisayar basinda is yerindekinden daha yoğun çalışıyorum bugun yarim.saat icinde is yerindeki 5 6 kisiyle görüştüm zaten 10 kisiyiz :)
Sizin her bos gördüğünüz vakti doldurma telasiniz var bunu sezdim zaten hiperaktif oldugunuzu yazmissiniz
O yuzden çabuk sıkılıyorsunuz
Evlenseniz esinizden de bikarsiniz
Dunya sadece sizin etrafınızda döndüğü için hayatiniza birini almaniz cok zor geldi bana
Bazen sacma sapan rutin seylerden de konuşabiliriz insaniz yani.
Bana da kendine odakli asosyal bir imaj cizdiniz nedense.
Bir de yasaklarda haftasonu nasıl gorusuyorsunuz? Yasaklari mi cigniyorsunuz? Hepi topu iki hafta serbestti birincisinde evdeydim ikincisinde de market bahanesiyle yürüyüşe ciktim yarim saatligine zaten sonra yine yasak geldi

İnsan sosyal bir varlıktır. Kocasıyla, çocuğuyla, arkadaşlarıyla mutlu olması normal o yüzden. Konu sahibinin hayatında iş ve spor dışında bir şey yok. Bu şekilde bir hayat bir insanı mutlu ediyorsa orda bir sorun vardır. Ki diğer arkadaşlar bazı problemleri olduğunu çıkarmışlar eski konularından zaten. Bizi ilgilendirir mi? Hayır. Normal mi? Ona da hayır.
+1000000 katılıyorum
Ben de inan 1 senedir evdeyim cok da severim kendime zaman ayırmayı ama bu kadar asosyallik beni bile bunalima soktu gerci arada online egitimlere katildim yeni arkadaslar edindim, komsularimla camdan cama konuşuruz, telefondaki dakikalar yetmiyor 🤣 ama yine de bir arkadasinla karşılıklı bir kafede kahve icmeye, sohbet etmeye benzemiyor.

Azıcık spontanelikten kastım bu işte, ne kadar da güzel bir hayat.

Plan program elbette ki güzel şey, insanın zamanını kaliteli değerlendirmesini sağlar. Çalışan çalışmayan herkesin yapması da gerek bence. Ancak ders programı gibi şu saatler arası sadece şunu şunu yapacağım şeklinde olması ve sevgiliyi/eşi bu programa oturtması anormal. Esneklik olmalı. Kitabı bir gün okuyamazsın ertesi gün okuduğun kısmı çok sürükleyici gelir 1 saat belki daha fazla okursun. Spor da zaten her gün 1 saat yapılmaz, kaslara dinlenmek için süre verilir, haftada 3-4 gün iyidir. Yürüyüşü bir gün 20 dk yaparsın, bir gün 1.5-2 saati bulur. İşe yürüyerek gidip geliyorsa bu kısmı normal geldi gerçi. Sporda istikrar önemlidir ama robot gibi yapmak insana iyi gelmez. Sanırım konu sahibinin yeme bozukluğuyla birlikte sporla da anormal bir ilişkisi varmış, bir yorumda öyle okudum. OKB yoksa birazcık kendini salması lazım. OKB varsa kendi kontrolünde olmayabilir, psikolojik destek şart.

"Hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir" diye klişe de bir söz vardır. Fazlasıyla doğru. Benim de lisedeyken vardı böyle bir sevgilim, görüşmek için hastaneden falan randevu alır gibi randevu almam gerekiyordu neredeyse :KK70:. Çok sinir bozucuydu.

Hep mıç mıç bir arada olmak bazı insanları bunaltabilir, bazılarına da ayrı ayrı vakit geçirebilmek soğukluk gibi gelebilir. Eh tabi sevgililikte bir arada olunan zaman da kısıtlı. Daha kaliteli ve birlikte vakit geçirebilmek istiyor insanlar. Biz aynı şehirdeyken haftanın 4 günü birlikte kalırdık mesela. Daha sık olmasına rağmen yine kısıtlıydı. Ev işlerini aksatırdım mesela, onun olmadığı günlerde topluca yapardım. Acil olmayan her şeyimi erteler onunla vakit geçirirdim, görüşmediğimiz günlerde de yine mesajlaşırdık, arardık birbirimizi.

Bir de şu var, ben aslında çok içine kapanık ve yalnızlığı seven bir insanım. Arkadaşlarımla buluşmaktansa evimde oturup dizi film izlemeyi, kitap okumayı tercih ederim. İnanır mısınız, ilk karantina döneminde marttan hazirana kadar hiç insan yüzü görmemiştim ve çok mutluydum, sadece sevgilimi özlemiştim. Ailemle zaten 6 ayda bir ya da yılda bir görüştüğüm için o da normal gelmişti. Ruh sağlığım için bu kadar da izole olmanın doğru olmadığını düşündüğüm için kendimi zorlarım. Ama sevgilim buna asla dahil olmadı. Yalnızlığıma dahil edebildim, yani onunlayken de kendime vakit ayırıyormuş/ kendi başımaymışım gibi hissettim. 5 yılda da hiç okula/işe gitsin de ben de yalnız kalayım gibi bir düşüncem olmadı. Bunaltmaz asla, aksine varlığı dinlendirici gelir, kendi halinde bir insan. Ayrı odalarda bile ayrı ayrı takıldığımız çok nadir bizim :KK70:. Bu ara en keyifli aktivitemiz bilgisayarlarımızı alıp aynı büyük masada yan yana oturup farklı oyunlar oynamak. Ayağa kalktıkça sarılıp öperiz birbirimizi, oyunlarla ilgili de konuşur ya da birbirimize bir şeyler gösteririz oyunlarımızdan. Hem korona hem doğu görevi olunca çok gezme tozma fırsatımız olmadı son iki yılda. Öğrenciyken sıkça dışarıda yer, barlarda otururduk. Tüm bunlar geçince ben de sizinki gibi azıcık daha hareketli (biz hep evdeyiz çünkü :KK70: ) bir hayata geçmek isterim.

Dimi, biz de bazen aynı evin içinde bile bundan daha çok mesajlaşıyoruz :KK70:. Kitap okurken de genelde aşklı romanlar okurdum, sevgilimle görüşmeye başladığımdan beri bu şekilde kitap okuyamaz oldum mesela.
Konu açarken özellikle düşünüp geçirdiğim ortalama zamanları hesaplamaya çalıştım sorumun çözümüne yardımcı olması için normalde hesap plan yapmıyorum tabiki. Zorunlulukta koymuyorum sporsuz, yürüyüşsüz, kitapsız günüm de olabilir (hafta sonları zaten spor/yürüyüş yok) ama zaman bulunca yapıyorum çünlü beni mutlu ediyor
1 saat spor 2 saat yürüyüş yani hergun yaklaşık 3 saat spor mu? Saat 5te çıksan 8 e kadar zaten insan spor yapmaktan yorulur hiçbirşey yapmak istemez ki.
Yemek kitap tv film gazete ohooooo. Tamam yapında yani sevgiliniz varsa tabiki vakit ayırmak gerekir. Hayatımda hiç bu kadar kendini seven birini görmemiştim 😀
Ağır sporlar yapmıyorum kendi vücut ağırlığımla, zaten masa başı bir işim var dolayısıyla enerjimi atmaya ihtiyacım var. Eskiden yoğun bir iş tempom varken hayatımda sadece yürüyüş vardı oda olmazsa olmazım beni mutlu ediyor.
Tekrar okuyunca bazı şeyleri anlayamadım. 1 saat spor varsa neden 2 saat yürüyüş var? Yarım saat gazete varsa sosyal medyada gündem olmaz. Gazete okuyan mı kaldı ya? Bence kağıt ve zaman israfı gazete. Yarım saat yemek için iyi bir süre. Hızlısınız sanırım. Bazı süreleri abartarak yazmışsınız gibi geldi bana. :KK70:
Yürüyüş spor için değil mutlu oluyorum yürüyüş yaparken, müzik eşliğinde hayaller, planlar, canlanan anılar en büyük hobilerimden birisi. Sporda kendi vücut ağırlığımla ip atlama, mekik gibi aktiviteler
Eski konulara biraz baktım da siz aseksüel olabilirsiniz. Hiç temas sevilmiyor, erkeklerle sadece duygusal yakınlık kuruluyor ama o da kısıtlı.

Bir de normal kiloda olup günde 1 saat spor 2 saat yürüyüş yapmak falan normal gelmedi bana. Ciddi takıntılarınız mı var?
Aseksüellik konusunda haklı olabilirsiniz ama spor ve yürüyüşü takıntımdan dolayı yapmıyorum zaten belli bir noktadan sonra vücuda etkisi olmuyor sınırlı tutmak daha sağlıklı hatta vücudu şaşırtmak için ama yürüyüş olmazsa olmazım sporda normal bir seviyede zaten masabaşı çalıştığım için tüm gün oturuyorum

Ailemle, arkadaşlarımla çok vakit geçiriyorum aslında her hafta sonundan birini onlara ayırıyorum arkadaşlar söz konusu olunca yeterli geliyor ama ikili ilişkilere ekstra zaman ayırmak gerekiyor.

Peki çok küçük bir soru soracağım, okuduğunuz kitaplar, gazeteler nereye gidiyor? Okuyan insanın imlası, yazısı düzgün olur, kendini düzgün ifade eder çünkü benim bildiğim.
Sorulara yetişebilmek için hızla yazarken imla hatalarını gözden kaçırmışım, rencide edeceğinizi bilseydim daha düzgün yazardım.

Back
X