• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

Ev kirlendi yapmaya halim yok derim, sakın kendini yorma yardımcı birini cagir der. Bu kadar. Çağırdın mı diye sormaz ertesi gun veya halıları kim kaldırdı demez. Yani biraz lafta gibi. Icsel bir sekilde düşünmüyor da, vazifesini yerine getirmek için bir kere söylüyor gibi. Zaten beni üzen de bu his.
Bu dusuncenızı paylaştınız mı hıc

Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demez :KK70: eve gelirken arar ne lazim der, canın ne çekiyor demez. Ay böyle anlatınca da dertsiz başıma dert üretiyor gibi hissettim hakikaten

ne lazım der le canın ne istiyor diye sormak arasında farkı açıklarmısınız

ama bu bencillik..
sevgisini ille sizin belirttiğiniz gibi göstermesini isteyemezsiniz..

birde merak ettim neden vitamini için mi cevizi yedin mi diye sormuyorsun mu dedinizde akıl edemiyorum dedi?
Evet neden sormuyorsun dedim açık açık. Aklıma gelmiyor böyle şeyler diyor.
Dediğim gibi, mecbur bırakıyor olmak istemiyorum ama sevgisini bana gösterdiği icin, benim anladığım dilden gostermeli diye düşünüyorum.
Ve gereksiz yere trip atip sorduğunda birsey yok demiyorum. Senden bunlari bunları bekliyorum diyorum. Yine de yapmak bu kadar zor mu

canım ben esime asermenin nekadar öenmli birsey oldugunu okadar zor anlattımki . aylarca karpuz cekti canm git al dedim aynı sehrin baska bir yerinden yok dedi neyse dedim uzak . busefer yakına geldi o marketten prensip geregi alısveris yapamam dedi. agzına tükürdüm.

hamilesin naz yapıyorsun dedi inanamazdı sonradan alıstı

Bu dusuncenızı paylaştınız mı hıc
Tabii söyledim. Klasik cümlesi var. Sana öyle geliyor. Bunu duymaktan bıktım.
Ben seni seviyorum, bebegimiz olacagi icin cok mutluyum görmüyor musun, şunu bunu yaptım o aklıma gelmedi, küçük şeylere alınma vs diyor.

Evet neden sormuyorsun dedim açık açık. Aklıma gelmiyor böyle şeyler diyor.
Dediğim gibi, mecbur bırakıyor olmak istemiyorum ama sevgisini bana gösterdiği icin, benim anladığım dilden gostermeli diye düşünüyorum.
Ve gereksiz yere trip atip sorduğunda birsey yok demiyorum. Senden bunlari bunları bekliyorum diyorum. Yine de yapmak bu kadar zor mu

zor valla..
sabırlı insanmış ben bu kadar darlanmaya gelemem..

Oyle dedıyse dogrudur gercekten dusunemıyordur
Dırek soyleyıın ozaman
Yardımcı hanım ayarlarmısın halıyı kaldırırmısın deyın
Dusunemıyorsa sız soyleyın kımı ınsan oyledır uzulmeyın

Ev kirlendi yapmaya halim yok derim, sakın kendini yorma yardımcı birini cagir der. Bu kadar. Çağırdın mı diye sormaz ertesi gun veya halıları kim kaldırdı demez. Yani biraz lafta gibi. Icsel bir sekilde düşünmüyor da, vazifesini yerine getirmek için bir kere söylüyor gibi. Zaten beni üzen de bu his.

Ehhh ama sende bulmuşsun bunuyorsun.Erkekler marstan kadınlar venüsten.O kadar ince düşünemiyorlar işte.

Sen de kaşınma.Adamı bunaltma.Koca kadınsın çocuk gibi peşini mi kovalayacak?

ne lazım der le canın ne istiyor diye sormak arasında farkı açıklarmısınız
Gerçekten siz fark olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ya siz uzaylisiniz ya da ben :D biri karşısındakini düşünen bir cümle. Diğeri zaten evin erkeği olarak sormasi gereken cümle

Gerçekten siz fark olmadığını mı düşünüyorsunuz? Ya siz uzaylisiniz ya da ben :KK70: biri karşısındakini düşünen bir cümle. Diğeri zaten evin erkeği olarak sormasi gereken cümle

lazım olan şey canınızın istediği şeydir..
mesela öyle sorunca sadece eksiklerimi sipariş veriyorsunuz?
canınız çikolata çektiyse onu söyleyemiyormusunuz?
adam çikoyu alıp eve getirdiğinde canınızın çektiği şeyi getirmiş olmuyor mu?

ne desin adam, bugün hangi cevizi kırdın kız? :D falan mı desin :D ceviz olayı aşırı saçma geldi bana. halı kaldırma konusunda da sen yapma yardımcı çağır diyormuş işte, daha ne? bilemiyorum "karım neyi nasıl yapacağını bilir, akıllıdır" diye düşünüyordur belki de. yani 4 sene olmuş mıçmıçlık ya da ilk günlerdeki gibi İLGİ beklemeniz bana biraz hayal gibi geldi. ben de 4 senelik eşimle o kadar aşırı ilgilenmezdim herhalde. kadınlar memnun olmuyor demeyeyim de siz memnun olmuyorsunuz, ne yaparsa yapsın olmayacaksınız bence.

Herkes aynı degildir. Her ne kadar eş de olsak bizim aklımızı okuyamazlar. Beklentilerini daha düşük tutarsan çok daha mutlu olursun. Yaptığı iyi seyleri abartarak övmeyi denedin mi? Diyelim senin için kapıyı tuttu sen sanki çok büyük bir iş yapmış gibi bir tepki ver minnettar olduğunu dile getir bakalım. Öyle öyle belki yontarsin :D

Oyle dedıyse dogrudur gercekten dusunemıyordur
Dırek soyleyıın ozaman
Yardımcı hanım ayarlarmısın halıyı kaldırırmısın deyın
Dusunemıyorsa sız soyleyın kımı ınsan oyledır uzulmeyın
5 senedir alışamadım malesef. Sevgisinden eminim. Sormadigi ilgilenmedigi seyleri de hakikaten kotu niyetinden degil, aklina gelmedigi icin yapmadığından da eminim. Ama işte kahrolasica beklentilerim :(

Herkes aynı degildir. Her ne kadar eş de olsak bizim aklımızı okuyamazlar. Beklentilerini daha düşük tutarsan çok daha mutlu olursun. Yaptığı iyi seyleri abartarak övmeyi denedin mi? Diyelim senin için kapıyı tuttu sen sanki çok büyük bir iş yapmış gibi bir tepki ver minnettar olduğunu dile getir bakalım. Öyle öyle belki yontarsin :KK70:
Evet aşırı overim. Çiçek alir, yemek yerken mutfaga, otururken salona, yatarken yatak odasina taşırım. Bak beni ne kadar mutlu ediyorsun derim en en ufak şeyde. Kendi de ilgiyi ve sevgiyi cok sever, çok bekler. Ama sanırım ben bir tık fazla:(

Geneli bilemem ama siz memnun olmayanlardansınız gibi...
Kocaman kadınsınız, kendi cevizinizi, vitamininizi takip edebilirsiniz.
Telefon kullanabiliyorsunuz, yardımcı
cagırabilirsiniz.
Akşam arıyor adam ne lazım diye, e konuşabiliyorsunuz söyleyebilirsiniz.
Masaj yaptırmak istiyorsanız adam yanınızda rica edebilirsiniz.
Hamilelikte olsa bu kadar naz ve bu kadar birine yaslanma ihtiyacı normal degil.

Yani sizin aklınızdan geçenleri sizin istediğiniz şekilde söylemedi diye adamı harcamayın.
Sizin sevilmek istediğiniz bir şekil var, o şekil olmuyor diye hırçınlaşmayın, aile huzurunuzu korumaya bakın.

Back
X