• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

Ehhh ama sende bulmuşsun bunuyorsun.Erkekler marstan kadınlar venüsten.O kadar ince düşünemiyorlar işte.

Sen de kaşınma.Adamı bunaltma.Koca kadınsın çocuk gibi peşini mi kovalayacak?
Aynen ya ben okurken daraldım.erkekler bu kadar mıy mıy kadınlardan bunalır ben olsam bende bunalırım.ne o 3 yaşında çocuk gibi peşinde ceviz mi koştursun.

lazım olan şey canınızın istediği şeydir..
mesela öyle sorunca sadece eksiklerimi sipariş veriyorsunuz?
canınız çikolata çektiyse onu söyleyemiyormusunuz?
adam çikoyu alıp eve getirdiğinde canınızın çektiği şeyi getirmiş olmuyor mu?
Önemli olan eve cikolata girmesi degil ki. Marketi ararim o da getirir kapima. Önemli olan canimin ne istediğini sormasi, bunu onemsemesi.

lazım olan şey canınızın istediği şeydir..
mesela öyle sorunca sadece eksiklerimi sipariş veriyorsunuz?
canınız çikolata çektiyse onu söyleyemiyormusunuz?
adam çikoyu alıp eve getirdiğinde canınızın çektiği şeyi getirmiş olmuyor mu?
Önemli olan eve cikolata girmesi degil ki. Marketi ararim o da getirir kapima. Önemli olan canimin ne istediğini sormasi, bunu onemsemesi.

Gerçekten erkekler kadınları memnun edemiyor. İstisnalar mutlaka vardır ama gördüğüm ve gözlemlediğim durum bu. Eşim hastalanınca endişelenip krem sürüp masaj yapıyorum, benim bir yerim ağrıdığında benim de şuram ağrıyor diyor. İlaçlarımı alıyor muyum farkında değil ben iyileşsin diye takip ediyorum. Daha çok örnek verebilirim. En iyisi onlar gibi olmak sanırım. Ne veriyorsa sana sen de aynısını yansıtacaksın. Gel gör ki anlamazlar bunu da, sanmıyorum yani.

Valla benimki de surekli vitaminlerini aldin mi der cildirtir beni:kızgın:
ama benimkinin de baska kotu huylari var aslinda bu kadin erkek mevzusu degil insan karakteri mevzusu
Saglikla alin kucaginiza bebeginizi

Gerçekten erkekler kadınları memnun edemiyor. İstisnalar mutlaka vardır ama gördüğüm ve gözlemlediğim durum bu. Eşim hastalanınca endişelenip krem sürüp masaj yapıyorum, benim bir yerim ağrıdığında benim de şuram ağrıyor diyor. İlaçlarımı alıyor muyum farkında değil ben iyileşsin diye takip ediyorum. Daha çok örnek verebilirim. En iyisi onlar gibi olmak sanırım. Ne veriyorsa sana sen de aynısını yansıtacaksın. Gel gör ki anlamazlar bunu da, sanmıyorum yani.
Aynen. Bi sağlık sorunumdan bahsetsem, disim agriyor desem, sacim dokuluyor desem, mutlaka karşıt cümle olarak kendindeki bir sorunu söyler. Ikinci cumle de doktora gidelim'dir.
Ama kendi başı agriyinca çok ilgi bekler. Bebek gibi mıç mıç bir ilişki ister, sever yani. Ben de seve seve yaparım zaten. O az yaptı diye vazgecemem ki :( ben onu mutlu ederek mutlu oluyorum

Ben de şimdi kendimi sorguladım acaba kadın miyim diye. İlgi gosterilince boğulan, dolayısıyla boğmak isteyen nevi şahsına münhasır bir canliyim. Hamileliğim boyunca bu yüzden kavga ettik. Sürekli telefon Edip durmasindan, dünyadaki tek hamile benmisim gibi davranmasından öyle sıkılmıştım ki bir gün avazim çıktığı kadar bağırdım yol ortasında. Bak düşününce bile sinir basıyor. Bende gariplik herhalde. Ben ilginin dile getirilmesinden hoşlanmam.

Siz de takilmayin bu kadar. Ceviz almış işte daha napsin adam. Benim koca cevizi yedin mi dese "çocuk muyum ben bi darlama aaa" diye carlarim.

Aynen. Bi sağlık sorunumdan bahsetsem, disim agriyor desem, sacim dokuluyor desem, mutlaka karşıt cümle olarak kendindeki bir sorunu söyler. Ikinci cumle de doktora gidelim'dir.
Ama kendi başı agriyinca çok ilgi bekler. Bebek gibi mıç mıç bir ilişki ister, sever yani. Ben de seve seve yaparım zaten. O az yaptı diye vazgecemem ki :( ben onu mutlu ederek mutlu oluyorum
Aynen hastalanınca ilgilenmeyeyim dedim, küstü ölsem umurunda olmayacağım diye. Erkekler farklı biz gibi olanı çok çok az. İlgilerini bizim gibi göstermiyorlar diye bizi sevmedikleri anlamına gelmiyor bu. Bazen akşamları gelip bir anda sarılıp seni çok seviyorum güzel karım diyor o bana 1 ay yetiyor. Onlar da böyle kabul ediyoruz işte sıkma canını.

Olmaz. Sen benim ilişki danışmanım değil misin? Sorun görüyorsan çözcen, kolay değil bu işler.

F filmgibi birlikte geçen 13. Yılın sonunda eşime ilk kez doğumgünü hediyesi ısmarladım, söyledim bu sefer yani, ahaha ikimiz de şok olduk, ilk defa beğendiğim bir hediye aldı :KK53:

Neticede Nooption Nooption ne diyorsa o diyorum :mapus:

Çok mu uçuk bir istek bu? Yani hakikaten derdim çikolata değil, keşke o olsa. Derdim ben soylemeden sormasi, ben istemeden akıl etmesi.. Çok mu haksız bir durum

şimdi akıl edilmesi gereken şeyler vardır orada beklenti içinde olmak normaldir..
ama hayatın her eyleminde beklentide olmak sizi ayrı karşınızdakini ayrı yorar bir süre sonrada karşıdaki diken üstü moduna geçer..bkn cevizini yedin mi?

Ben de şimdi kendimi sorguladım acaba kadın miyim diye. İlgi gosterilince boğulan, dolayısıyla boğmak isteyen şahsına münhasır bir canliyim. Hamileliğim boyunca bu yüzden kavga ettik. Sürekli telefon Edip durmasindan, dünyadaki tek hamile benmisim gibi davranmasından öyle sıkılmıştım ki bir gün avazim çıktığı kadar bağırdım yol ortasında. Bak düşününce bile sinir basıyor. Bende gariplik herhalde. Ben ilginin dile getirilmesinden hoşlanmam.

Siz de takilmayin bu kadar. Ceviz almış işte daha napsin adam. Benim koca cevizi yedin mi dese "çocuk muyum ben bi darlama aaa" diye carlarim.
Esim mıç mıç diye tabir ettiğimiz sürekli bir arada bir ilişkiyi çok sever, çok ister. Sen tv izle de ben yaninda ütü yapayim gibi durumu kabul etmez. Hastalaninca surekli sormami bekler. Böyle yapışık ikiz gibi bi iliskimiz olunca ben de cevizi sormasini bekliyorum.
Ay ceviz diye diye tiksinti geldi

Çok mu uçuk bir istek bu? Yani hakikaten derdim çikolata değil, keşke o olsa. Derdim ben soylemeden sormasi, ben istemeden akıl etmesi.. Çok mu haksız bir durum
Haklisiniz ama oyle bir erkek daha yaratilmadi zaten bunu dusuneviliyor olsa erkek olmazdi , bunun dusunen cinse kadin deniyor:dondurma:
sorun sizin beklentilwrinizde degil sorun erkek cinsinin boyle yaratilmamis olmasinda o yuzden beklentiyi ne kadar az tutarsaniz o kadar mutlu olursunuz

Eşim mıç mıç diye tabir ettiğimiz sürekli bir arada bir ilişkiyi çok sever, öyle olmasını ister. Işten gelince ben uzanip tv seyredeyim, sen telefonla uğraş vs asla istemez. Birbirimizle ilgilendigimiz bir ev hayati var.

Esim mıç mıç diye tabir ettiğimiz sürekli bir arada bir ilişkiyi çok sever, çok ister. Sen tv izle de ben yaninda ütü yapayim gibi durumu kabul etmez. Hastalaninca surekli sormami bekler. Böyle yapışık ikiz gibi bi iliskimiz olunca ben de cevizi sormasini bekliyorum.
Ay ceviz diye diye tiksinti geldi
Bizim kocalar bu konuda cok benziyormus , benimki de pek sever dibimde olmayi ben sevmem darlanip kacacak delik ariyorum:-)

Olmaz. Sen benim ilişki danışmanım değil misin? Sorun görüyorsan çözcen, kolay değil bu işler.

F filmgibi birlikte geçen 13. Yılın sonunda eşime ilk kez doğumgünü hediyesi ısmarladım, söyledim bu sefer yani, ahaha ikimiz de şok olduk, ilk defa beğendiğim bir hediye aldı :KK53:

Neticede Nooption Nooption ne diyorsa o diyorum :mapus:

:KK200:
ağzın aşınmadı sonuçta dimi? :KK70:

eşim tam olarak anlattığınız gibi,
gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
adamın huyu böyle anaç ın erkek versiyonu, ne denir babaç mı ne :KK70:
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.

şimdi akıl edilmesi gereken şeyler vardır orada beklenti içinde olmak normaldir..
ama hayatın her eyleminde beklentide olmak sizi ayrı karşınızdakini ayrı yorar bir süre sonrada karşıdaki diken üstü moduna geçer..bkn cevizini yedin mi?
Işte ceviz benim için hayatın her eylemi değil, akıl edilmesi gereken şey. Yani ceviz olmaz, halı olur. Hali olmaz, baska birsey olur. Bir ihtiyacimi merak etsin, sorsun, sorgulasin istiyorum.
Esim de karsima gecip, ya akil edemiyorum diyor, ya da sen zaten benim dusunecegimden daha iyi beslersin bebegi diyor, çıkıyor işin içinden. Halbuki mesele dusunulmek. Size anlatamadığım gibi esime de anlatamiyorum :( belki de benim kendimi ifade etmemde sorun vardir

Back
X