Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel maşallah :) eşimle her konuda uyumluyuz, çok dogru bir evlilik yaptigimi dusunuyorum, hic pisman olmadım. Bu kadar beklenti farklari da olur arada diye düşünüyorum.eşim tam olarak anlattığınız gibi,
gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
adamın huyu böyle anaç ın erkek versiyonu, ne denir babaç mı ne
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.
Ne güzel maşallah :) eşimle her konuda uyumluyuz, çok dogru bir evlilik yaptigimi dusunuyorum, hic pisman olmadım. Bu kadar beklenti farklari da olur arada diye düşünüyorum.
eşim tam olarak anlattığınız gibi,
gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.
Aminnnn ben kesinlikle laf soylesem de memnunum halimdenMilana22 Allah baska dert vermesin diyelim bari
Aynı benim eşim.geçen 4 sefer aramış duymamışım adamın eve bi gelişi var sanki beni kaçırcaklar evden.bende sinir oldum ne olacak evde diye.he bide bizimkinin çorap takıntısı var yazın bile ayağımdan çorap çıkarttırmaz benimde çocuklarında ayağımız üşütmüşte hasta olurmuşuzeşim tam olarak anlattığınız gibi,
valla bravo boylesini hic gormedim hic duymadim mutlulugunuz daim olsuneşim tam olarak anlattığınız gibi,
Bundan istiyorum işte![]()
Aynı benim eşim.geçen 4 sefer aramış duymamışım adamın eve bi gelişi var sanki beni kaçırcaklar evden.bende sinir oldum ne olacak evde diye.he bide bizimkinin çorap takıntısı var yazın bile ayağımdan çorap çıkarttırmaz benimde çocuklarında ayağımız üşütmüşte hasta olurmuşuz![]()
valla bravo boylesini hic gormedim hic duymadim mutlulugunuz daim olsun
Öyle tabii ki. Esim de gelir, bebegimiz sana benzesin sen çok guzelsin der. Ozel bir gün olmadan sık sık çiçek alır. Bu kısımlara da çok yogunlasmaliyim sanırımAynen hastalanınca ilgilenmeyeyim dedim, küstü ölsem umurunda olmayacağım diye. Erkekler farklı biz gibi olanı çok çok az. İlgilerini bizim gibi göstermiyorlar diye bizi sevmedikleri anlamına gelmiyor bu. Bazen akşamları gelip bir anda sarılıp seni çok seviyorum güzel karım diyor o bana 1 ay yetiyor. Onlar da böyle kabul ediyoruz işte sıkma canını.
Kavun yoksa kumpir ye kismi cok guzelmisErkekler kadınlar gibi asla ince düşünemezler.. Biz çok şey bekliyoruz.. İnanın beklentileri azaltırsak mutlu olacağız:) bakın size ne anlatacağım.. Hamileliğim kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum ama bir gece canımm accccayippp kumpir istedi aşkım dedim haklı olarak ben nerden bulayım sana kumpiri dedi haklı çünkü mahallede nerden bulsun adam:) dedi ki muz var muz ye sağol be aşkım dedim.. Neyse aradan zaman geçti bu sefer canım kavun istedi ama nasıl kokusu geldi resmen burnuma çıktık kayınvalideö kayınpederimle kavun arıyoruz market market yok yok yok.. O ara eşim aradı napıyosunuz aşkım dedi kavun arıyoruz ama bulamadık deidm.. Kumpir ye dedi:) yani anlıcağınız erkekler basit yaratıklar düz mantıklar.. Size o cevizi kiloyla aldı getirdi ve misyonunu tamamladı :) siz yemişsiniz yememmişsiniz pek düşünmez aldım ya der geçer.. Halılara yardımcı tut demiş siz tuttunuz mu tıtmadınız mı sormaz.. Çünkü sizin yardımcı aldığınızı düşünmüştür.. Siz eşinize sımsıkı sarılın.. Yıpratmayın kendiniz de eşinizi de bebişi de:)
Bel açılması mı aman allahım olamaz kesin hastalık sebebi.zıbın giyiyorum o yüzden hele çocukların ki açılır sa aynen dediğin gibi oturur bi içine koyuşu var tepesine çeker donlarını.ne yediniz ne içtiniz.ye ye diye ısrarlar.valla ben diyorum bazen keşke böyle bu kadar olmasa şöyle biraz rahat bi adam olsa bizi azad etse kendi halimize bıraksa.daha iyisi sizlerin olsun
bizimkinin de belin açıldı takıntısı var, belim açılırsa üşürmüşüm, yaz kış ailecek donumuzu tepemize çekmeden yatmıyoruz
sağolun :) tamamen karakter meselesi, yani sadece bana öyle olsa aşkından ölüyor dicem ama adam kızına da öyle, aşırı ilgili![]()
Işte ceviz benim için hayatın her eylemi değil, akıl edilmesi gereken şey. Yani ceviz olmaz, halı olur. Hali olmaz, baska birsey olur. Bir ihtiyacimi merak etsin, sorsun, sorgulasin istiyorum.
Esim de karsima gecip, ya akil edemiyorum diyor, ya da sen zaten benim dusunecegimden daha iyi beslersin bebegi diyor, çıkıyor işin içinden. Halbuki mesele dusunulmek. Size anlatamadığım gibi esime de anlatamiyorumbelki de benim kendimi ifade etmemde sorun vardir