• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

eşim tam olarak anlattığınız gibi,
gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
adamın huyu böyle anaç ın erkek versiyonu, ne denir babaç mı ne :KK70:
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.
Ne güzel maşallah :) eşimle her konuda uyumluyuz, çok dogru bir evlilik yaptigimi dusunuyorum, hic pisman olmadım. Bu kadar beklenti farklari da olur arada diye düşünüyorum.

Ben hamileyken eşim iş yerinde rahatsizlanmis.
Apar topar hastaneye gitmiş müdürüyle.
Erken geldi, killandim tabii. Vay sen nasıl erken gelirsin diye cemkirdim. Ne oldu diye bile sormadan. Çok sasirdi.
Olanı biteni anlattı. Neyin var demeden, sen mudurunle nasıl hastaneye gidersin de haber vermezsin diye başladım bu kez.
Ilk şaşkınlığı atınca "Yav manyak misin adamı mi kıskandın?" dedi.
Işın kötüsü evet öyleydi. Kocamı müdüründen kıskanmıştım:)))
Lanet olası hormonlar.
"Neye sarsam, neye taksam" diye dolaşan bir psikopata ceviriyorlar bizi.

Canim o kadar incelik bekleme. İnanki öyle erkekler çok az bi yüzdelik kesim geneli odun ;)

Kadınlar her an sevildiklerini görmek istiyorlar sanırım. Ben de istiyorum. Gözlerinde hep görmek istiyorum. Bana "cevizini yedin mi?" diye sorsun istiyorum. :D

Bunaltan ilgi istemiyorum ama.

Ne güzel maşallah :) eşimle her konuda uyumluyuz, çok dogru bir evlilik yaptigimi dusunuyorum, hic pisman olmadım. Bu kadar beklenti farklari da olur arada diye düşünüyorum.

o zaman o kadar kusur olsun diyip kabullenmeye çalışmak lazım,
ben duygularımı çok gösterebilen bir insan değilim mesela, bu konuda sık sık uyarıldığım için daha farklı davranmaya çalıştım bir dönem ama baktım olmuyor, sakil duruyor, bıraktım yine.
yani eşimi memnun edeyim diye ceviz yedin mi, canın bir şey istiyor mu diyecekse hiç sormasın daha iyi, o yapaylık ilişkiye negatif bir hava katıyor çünkü.

gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.

Bundan istiyorum işte :D

Aynı benim eşim.geçen 4 sefer aramış duymamışım adamın eve bi gelişi var sanki beni kaçırcaklar evden.bende sinir oldum ne olacak evde diye.he bide bizimkinin çorap takıntısı var yazın bile ayağımdan çorap çıkarttırmaz benimde çocuklarında ayağımız üşütmüşte hasta olurmuşuz:KK51:

valla bravo boylesini hic gormedim hic duymadim mutlulugunuz daim olsun

Hamilelik doğal bir süreçtir:anneadayı:
bu konuda biraz abartıyoruz gibi dünyada kaç milyar insan birinin hamileliği sonucu dünyaya gelmiştir ve bahsettiğiniz bu türden bir ilgiyi %5 lik bir kesim uygulamıyordur bana kalırsa
Düşünsenize onu yedin mi ilacını aldın mı sağa eğilme sola eğilme şunu yapma bunu yapma diyen birinin sürekli etrafınızda dolaştığını:deli: ben böylelerini gördüğümde kaygı problemi var derim:KK14:
Cahil değilliz hamileyken neler yapılıp yapılmadığını biliyoruz çoğumuz eş kişiside üzerine düşeni yapıyorsa tamamdır:KK52:
Fazlazı bunaltır sıkar gibime geliyor:KK53:
Yada ben biraz basit düşünüyorum:KK64:
Buarada hayırlı olsun:)

Bundan istiyorum işte :KK70:

daha iyisi sizlerin olsun :KK70:

Aynı benim eşim.geçen 4 sefer aramış duymamışım adamın eve bi gelişi var sanki beni kaçırcaklar evden.bende sinir oldum ne olacak evde diye.he bide bizimkinin çorap takıntısı var yazın bile ayağımdan çorap çıkarttırmaz benimde çocuklarında ayağımız üşütmüşte hasta olurmuşuz:KK51:

bizimkinin de belin açıldı takıntısı var, belim açılırsa üşürmüşüm, yaz kış ailecek donumuzu tepemize çekmeden yatmıyoruz :olamaz:

valla bravo boylesini hic gormedim hic duymadim mutlulugunuz daim olsun

sağolun :) tamamen karakter meselesi, yani sadece bana öyle olsa aşkından ölüyor dicem ama adam kızına da öyle, aşırı ilgili :KK53:

Bacım öyle erkek nerdee??
En azından bu ülkede.

Erkekler kadınlar gibi asla ince düşünemezler.. Biz çok şey bekliyoruz.. İnanın beklentileri azaltırsak mutlu olacağız:) bakın size ne anlatacağım.. Hamileliğim kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum ama bir gece canımm accccayippp kumpir istedi aşkım dedim haklı olarak ben nerden bulayım sana kumpiri dedi haklı çünkü mahallede nerden bulsun adam:) dedi ki muz var muz ye sağol be aşkım dedim.. Neyse aradan zaman geçti bu sefer canım kavun istedi ama nasıl kokusu geldi resmen burnuma çıktık kayınvalideö kayınpederimle kavun arıyoruz market market yok yok yok.. O ara eşim aradı napıyosunuz aşkım dedi kavun arıyoruz ama bulamadık deidm.. Kumpir ye dedi:) yani anlıcağınız erkekler basit yaratıklar düz mantıklar.. Size o cevizi kiloyla aldı getirdi ve misyonunu tamamladı :) siz yemişsiniz yememmişsiniz pek düşünmez aldım ya der geçer.. Halılara yardımcı tut demiş siz tuttunuz mu tıtmadınız mı sormaz.. Çünkü sizin yardımcı aldığınızı düşünmüştür.. Siz eşinize sımsıkı sarılın.. Yıpratmayın kendiniz de eşinizi de bebişi de:)

Ben kadınların da eşlerine bahsettiğiniz kadar ilgi gösterdiğini düşünmüyorum,abartıyorsunuz bence.

Aynen hastalanınca ilgilenmeyeyim dedim, küstü ölsem umurunda olmayacağım diye. Erkekler farklı biz gibi olanı çok çok az. İlgilerini bizim gibi göstermiyorlar diye bizi sevmedikleri anlamına gelmiyor bu. Bazen akşamları gelip bir anda sarılıp seni çok seviyorum güzel karım diyor o bana 1 ay yetiyor. Onlar da böyle kabul ediyoruz işte sıkma canını.
Öyle tabii ki. Esim de gelir, bebegimiz sana benzesin sen çok guzelsin der. Ozel bir gün olmadan sık sık çiçek alır. Bu kısımlara da çok yogunlasmaliyim sanırım

Erkekler kadınlar gibi asla ince düşünemezler.. Biz çok şey bekliyoruz.. İnanın beklentileri azaltırsak mutlu olacağız:) bakın size ne anlatacağım.. Hamileliğim kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum ama bir gece canımm accccayippp kumpir istedi aşkım dedim haklı olarak ben nerden bulayım sana kumpiri dedi haklı çünkü mahallede nerden bulsun adam:) dedi ki muz var muz ye sağol be aşkım dedim.. Neyse aradan zaman geçti bu sefer canım kavun istedi ama nasıl kokusu geldi resmen burnuma çıktık kayınvalideö kayınpederimle kavun arıyoruz market market yok yok yok.. O ara eşim aradı napıyosunuz aşkım dedi kavun arıyoruz ama bulamadık deidm.. Kumpir ye dedi:) yani anlıcağınız erkekler basit yaratıklar düz mantıklar.. Size o cevizi kiloyla aldı getirdi ve misyonunu tamamladı :) siz yemişsiniz yememmişsiniz pek düşünmez aldım ya der geçer.. Halılara yardımcı tut demiş siz tuttunuz mu tıtmadınız mı sormaz.. Çünkü sizin yardımcı aldığınızı düşünmüştür.. Siz eşinize sımsıkı sarılın.. Yıpratmayın kendiniz de eşinizi de bebişi de:)
Kavun yoksa kumpir ye kismi cok guzelmis :D :D :D

daha iyisi sizlerin olsun :KK70:

bizimkinin de belin açıldı takıntısı var, belim açılırsa üşürmüşüm, yaz kış ailecek donumuzu tepemize çekmeden yatmıyoruz :olamaz:

sağolun :) tamamen karakter meselesi, yani sadece bana öyle olsa aşkından ölüyor dicem ama adam kızına da öyle, aşırı ilgili :KK53:
Bel açılması mı aman allahım olamaz kesin hastalık sebebi.zıbın giyiyorum o yüzden hele çocukların ki açılır sa aynen dediğin gibi oturur bi içine koyuşu var tepesine çeker donlarını.ne yediniz ne içtiniz.ye ye diye ısrarlar.valla ben diyorum bazen keşke böyle bu kadar olmasa şöyle biraz rahat bi adam olsa bizi azad etse kendi halimize bıraksa.:olamaz: Kızım yıllarca çocuğum kaloriferli evde iki tane çorap giydi.ayağı üşür diye.:KK34:

Işte ceviz benim için hayatın her eylemi değil, akıl edilmesi gereken şey. Yani ceviz olmaz, halı olur. Hali olmaz, baska birsey olur. Bir ihtiyacimi merak etsin, sorsun, sorgulasin istiyorum.
Esim de karsima gecip, ya akil edemiyorum diyor, ya da sen zaten benim dusunecegimden daha iyi beslersin bebegi diyor, çıkıyor işin içinden. Halbuki mesele dusunulmek. Size anlatamadığım gibi esime de anlatamiyorum :KK43: belki de benim kendimi ifade etmemde sorun vardir

belkide yoktur ben ruhsuzumdur:)
biraz yapı meselesi sanırım ..
siz şimdi bana bunu sabaha kadar kırk farklı şekilde de anlatsanız beni ikna edemezsiniz..
benim eşim yok ceviz yok vitamin dese ben bunu ilgi olarak bile almam ya bi git çocukmuyum ben derim..

Back
X