Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

kendim adıma konuşayım ben sizi anladım. anlamadılar diye heptenci ve ayriyeten üst bir bakış cevap verenlere saygısızlık bence. ama tarzım değil diyorum. bundan hoşlanmam diyorum ve biri benden bunu istese benim için duygusal şiddettir diyorum. acaba anlatabildim mı? birini sevdiğimi göstermek için bunlara ihtiyacım yok, ve sevgilerini anlamam için de. içten bir bakış, bir temas, bir yardım, bir teselli yeter bana. ama siz farklisiniz, bu da cok normal. normal olmayan anlamiyorlar, bakış açısı.. sizi anlıyorum ama sevgiyi ifade yollarımız uyuşmuyor.. neyse sorununuzu çözmussunuz... ömür boyu mutluluklar

Ben seni anladım. Benim eşim de seninki gibi allah ondan razi olsun cok cok iyidir. Ama ilgisini sevgisini gösterme sorunu tanistigimizdan beri vardır. Sevdiğini gözlerinden anlarım ama özel olarak bir şey yapmaz. Ama şu var bebekle ilgilenir, ev işlerinde yardım eder, beni dinler vs vs gibi bir çok olumlu yönleriyle bana zaten ilgi gösteriyor derim ve sevgiyi gosteremedigine takılmam. Kimse dört dörtlük değildir ki derim.

Gün içinde muhakkak durduk yere seni seviyorum cümlesini kullanirim. Onun da isterim ki durduk yere seni seviyorum demesini. Geçenlerde askicim şikayet ettiğimi düşünme ama benim de senin sevgini hissetmeye ihtiyacım var biliyorum seviyorsun ama hissettirsen ben daha mutlu olurum dedim , baktım daha ilgili olmaya başladı.

Güzel dille soyleyebilirsin. Ben seni anladım. Olay ceviz yedin mi diye sormasinda değil de ilgi görme ihtiyacı, sevildigini anlama ihtiyacı.

Ben kendimden yola çıkarak şunu soyleyebilirim. Ben onu gerçekten çok seviyorum ya o sevgi ile aşırı sevdiğimi gösteriyorum. Gösterince de karşı taraftan aynısını bekliyorum. Benim beklentim fazla. buradaki kardeşlerimin bazilari yazık üzülüyorlar kocam söyle böyle diyorlar. Kendi kendime diyorum ki bak böyle kocalar var asla şikayetçi olma , sukret. Beklentin yuksek olmasın. İşte böyle dusundukten sonra çok huzurlu olmaya devam ediyorsun. Sen de böyle dusunürsun hayat daha güzel olur.

Vitamin takibini kendin yap bi zahmet ,beklenti içinde yaşamanın hamilelikle alakası yok birkere ,adama desen halı kalkacak yardım eder tabiki ..alınmayın ama fazla miy miy geldiniz .. erkehin ham maddesinin odun olduğunu düşünüyorum oturduğun yerde beklenti içinde beklersen sonuç alamazsınız , dile getir ,yarın temizlik var yardım et, pazara gidilecek benimle gel vs vs vs ... Ha yapmazsa ozaman alınganlık yap .. Allah aratmasin bak 4 aylık evliymissin ben dokuz yıl bekledim tedavi gördüm ,bazen su verirmisin diyo ben olmusum danazor karın dod baş sis ,yan bi bakış atiyorum gözlerimi devirip .. sonuç :sende icermiisin karicim

Evliliğindeki asıl sorunu sorun olarak görmezken şu takıldığın gerçekten küçük bişey

acile götürmeye nazlanan kocam var benim.senin sıkıntıların devede tüy kalır.
kocamın,hamile olsam seninkinden farklı bişey yapacağını sanmıyorum.

vitaminlerini içtin mi diye niye sorsun ki? anne olacaksınız siz bebeğiniz ve kendiniz için gerekli vitaminleri, yiyecekleri yardım almadan alabilirsiniz vücudunuza bu yaşta.

hormonlar dicem ama bu kadar da abartmamak lazım.

birde sonuçta onlarda insan. siz beklentilerinizi (tabiki abartmadan) söylerseniz daha dikkat edecektir bence eşiniz.

Sorun bende galiba ben istemeden yapsın istiyorum. Çünkü beklediğim şeyler çok basit. Atomu parcalamasina gerek yok, bugun vitaminini aldın mı diyecek altı üstü iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

Telefona cevap vermezsem ambulans,polis ve itfaiyeyle beraber gelir direk ama ceviz yedin mi diye sormaz
vitamin ve ceviz senin hassas noktan sanırım:))
şaka bir yana genelde erkeklerin yapmayacakları birşey bekliyorsun eşinden farkındamısın bilmem.
yapan vardır elbet ama eşin bunlardan değil demek ki..
bu kadar beklenti içine girmemelisin bence de.
daha başka mevzularda sana sahip çıkıp ilgileniyor olması çok daha önemli bana göre.

Dogumdan sonra esinizin hali icler acisi olacak yazik..
Ben ilgi istemekten cok size annelik yapsin istiyosunuz diye dusunuyorum zira vitaminini aldin mi diye ancak anneler sorar
Zaten demissiniz dunya ustundeki tek hamile olmadiginizi, bosuna adami darlayip biktirmayin..o krediye lohusayken ve cocuk buyuturken cok ihtiyaciniz olacak

Konunu okuyunca birebir kendimi gördüm. Ben de 31 haftalık hamileyim, benim eşim de çok iyi ama seninki gibi. Biz bizimle ilgilenilsin istiyoruz bu dönemlerde, ben mesela eşimin bir yeri acısa ağrısa başında dururum, geçirmeye çalışırım. Eşim de şöyle bir soruyor, sonra tamam gerisi yok. Çok düz düşünüyorlar. Mesela haftasonu ikimizi de 2 gün sabahtan akşama süren bir seminere yazdırmış. Hiç aklına gelmiyor bu kadın o koltukta 2 gün sabahtan akşama dümdüz nasıl oturacak? 5 dakıkada bir tuvaletteyim evde, yarım saat aynı yerde dursam belim ağrıyor, karnım burnumda. Acıkıcam mutlaka, herkes oruçlu, bütün gün aç mı kalıcam yada krakerle mi idare edicem. Hiç düşünemiyor. Kötülüğünden değil ama gelmiyor aklına. Ben de bişi demedim ama çok canım sıkıldı, buraya konu açıcaktım hatta ben mi çok abartıyorum bu durumu diye. Ne yapalım idare edicez doğuma kadar.

ben sana hak verdim. ilgi beklemekte çok haklısın.
biraz alıştırmakla da mı ilgili acaba?

mesela kendimden örnek vereyim, çok nazlıyımdır maşallah
beraber bi kapıdan geçeceksek beklerim kendi açsın da ben geçeyim
20 kilo market alışverişi yaptıysak 1 poşet bile taşımam (ama şöyle bi soruyorum bana da ver bi tane diye)
evdeki halıyı kaldırmayı bırak üst raftan tencere bile indireceksem eşimden isterim
eğer ayağımı uzatmış oturuyosam "bana su verir misin ya da karnım çok acıktı" falan derim :/
vs vs.

eşim de bunları otomatik olarak yapar, ufacık hastalansam sık sık ilaçlarımı hastalığımı anlatırım, o da içtin mi vs sorar.
ama ben bunların hepsi için ona illuminati gibi alttan mesaj verdim zamanında.

en ufak bir yükü kaldırırken off çok yoruldum dedim
kapıdan geçeceksek kapıyı tutmasını işaret ettim falan
onun da zaten içinde de varmış ki alışkanlığa bağladı

bence eşiniz henüz düşünme aşamasından davranış aşamasına geçmemiş. fındıkları fıstıkları almış getirmiş ne güzel, tabağa doldurup vericeniz eline, hadi besle beni diye bi kendi yesin iki size yedirsin bence farkına varmıyordur yorulduğunuzun ya da hasta olduğunuzun falan?

ilgi isterken neden utanacaksınız ki?
gidip koltuğa yatıp ayaklarımı uzatıyorum kocamın kucağına, çok ağrıyo bi masaj yapsana diyorum bundan da hiç utanıp çekinmem yok. sağolsun o da ikiletmez.

yazdıklarımı bi daha okudum da hayat bana güzelmiş be

Annem cok cok yakinimda oturuyor ve gündüzleri her gün gelir, eşim gelene kadar yalnız bırakmaz beni. Ağzıma yedirir, saclarimi tarar, masaj yapar. Bebek gibi.. Ama ben annemin bu ilgisinden aşırı sıkılırken, eşim bunlari yapsa çok mutlu olacagimi düşünüyorum. Annem ne yapsa yaranamiyor bana o kadar ilgiyi sevmiyorum ama eşim ilgi göstersin istiyorum.
Kesin sorun var bende..

Töbe estağfurullah cevizi yedin mi vitamin içtin mi diye sorulsun istiyorsanız sizin canınız yer çekimsiz ortamda muz yiyip tadının çilek gibi gelmesini falan isterseniz :)

Geldik otuzlu haftalara ❤ adam 5.aydan sonra açıldı. Babalık guncellemesi geldi galiba adeta karnımda yaşıyor. Eli, kolu, gözü, kulağı hep karnimda. Şunu yedin mi, bunu içtin mi, doktorun dediklerini yaptın mı, ben bebeği özledim kontrole erken gidelim vs vs. Valla cok memnunum halimden, elini çek bunaldım demiyorum bebegimiz biraz zayıf, doktor yemem gereken şeyleri saydı. Eve gelince günlük liste yaptı, her akşam yemedigim var mı diye kontrol ediyor. Kimilerine aşırı ya da bunaltıcı gelebilir ama ben sevginin ve ilginin bir üst sınırı olduğuna inanmıyorum.
Galiba herşey gibi hamileliği de biraz geç idrak etti. Buna da şükür. Ben de sanırım o ilk zamanki garip psikolojiyi attım ustumden.
Lohusalikta yeni bir vurgun yemezsem, şu an herşey yolunda.
Güncelleme yapmak istedim, sevgiler ❤

bıraz haklısın, bıraz haksızsın her kadın bu dedıklerın olsun ıster ama her erkek yapamaz. Esımle benı dusunyrum evet ben bunları beklerdım esımde yapardı ama rollerı degısyrdırmızde evet esım yıne beklerdı ama ben yapamazdım. Sebebı cok basıt ınsan dogası. ben calısıyorken cok kotu bır es oluyorum sureklı ıs yaptıgım (hem evde hem ıste) yruldugum ve uykusuz kaldıgım ıcın tahammulsuz ılgısız ve bencıl bı ınsana donusuyorum, ama evdeyken alabıldıgıne ılgılı gonul almayı bılen,sebeklık yapan es oluyorm ne bıleyın belkı bu beklentıler basıt ve anlamlı seyler ama esın belkı gercekten cok yorulmustur belkı onunda bıraz anlayısa ıhtıyacı vardır, o da ınsan. benımde sevgısızlıge tahammulum yoktur kaba ve saldırgan oluyorum sevılmedıgımı hıssettıgımde. Ama bu durum esımın benı sevıp sevmemesıyle alakalı degıl tamamen onun en ufak harektınden sacma sapan anlamlar cıkarmamla alakalı. Aynısı senın ıcın de gecerlı :) bı keresınde adam tv ızlıyor ısyen geldıgınde onu en sevgı pıtırcıgı halımle karsıladım onunda elınde poseyler vardı hava cok sıcaktı hemen mutfaga bıraktı ustunu degıstrmeye kostu o ara ayakustu hosgeldın besgıttyın lafları soylendı bu benı opmedı ustunu degıtrıp salona gectı tv seyredıyor, mutfakta kendımı kurdum da kurdum snra salona gıttım ılk once nrmal tonla basladım sen benı sevmıyonda bıdı bıdı bagırdım ama en son mutfaga gıderken koluna bı yumruk yapıstrdım oyle gıttım garıbım geldı neden byle oldu dıyebıldı sadece. Sımdı yazarken bıle utandım ben erkek olsam bu muameleye katlanmam.

Sen rica et yapsin masaj.. erkekler okuzdur bi anlayamadik bunu ama.. imayla alinganlikla olacak seyler degil bunlar..

Hadi gözün aydın Allah bozmasın:)Erkeklerle kadınların bakış açıları hep farklı.Erkek daha düz bakıyor herşeye.Sorun ondan kaynaklı.Siz yeterli ilgi göstermiyor derken,o kilolarca ceviz getirmenin "ooo karımı ne çok düşünüyorum nasıl ilgileniyorum aferin bana" demek olduğunu düşünüyor,kendinde eksik görmüyor mesela.Ona göre doktor yesin dedi o da ilgili bir koca olarak görevini yaptı ve bitti.Dümdüz.Bu kadar.Çokta şeyyapmamak lazım yani:)Mutluluklar.

Senin adına çok sevindim ,eşinin ilgisi bir ömür böyle daim olsun İnşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…