- 17 Ocak 2017
- 640
- 1.537
- 33
- 34
kendim adıma konuşayım ben sizi anladım. anlamadılar diye heptenci ve ayriyeten üst bir bakış cevap verenlere saygısızlık bence. ama tarzım değil diyorum. bundan hoşlanmam diyorum ve biri benden bunu istese benim için duygusal şiddettir diyorum. acaba anlatabildim mı? birini sevdiğimi göstermek için bunlara ihtiyacım yok, ve sevgilerini anlamam için de. içten bir bakış, bir temas, bir yardım, bir teselli yeter bana. ama siz farklisiniz, bu da cok normal. normal olmayan anlamiyorlar, bakış açısı.. sizi anlıyorum ama sevgiyi ifade yollarımız uyuşmuyor.. neyse sorununuzu çözmussunuz... ömür boyu mutluluklarBen aslında hamilelikte boyle oldum. Esim zaten dusuncelidir ama dusunemedigi yerleri ben hatirlatip yonlendiririm. Bundan da gocunmam. Benim zorlamamla yapti diye dusunmem. Ama bu hamilelik beni alt ust etti. Biraz da esimin aşırı istegi ve hevesi sonucu olan bi bebek. Istiyorum ki havai fisekler falan atsinbeklediğim seyleri şu dönemde açık soyleyemiyorum veya bir kere soylediysem ikinciye soyleyemiyorum.
Ya aglama kısmına gelmeyelim. Eger iclendiysem ve o sekilde konusuyorsam 3.cumleyi yaşsız bitiremedim henüzama her konusmada aglayinca da o gözyaşlarını görünce erime hissi azalarak kayboluyor. Bu da 4 yıllık tecrubem o zannediyor ki, ceviz ye demedi diye ben cevizsiz kaldim. Halbuki mesele ceviz yemek degil, mesele dusunulmek. Bunu bir turlu anlatamiyorum. Anlıyorum diyor ama anlamadığına eminim. Su konuda bile anlamayan bir cok hemcinsim varken, kocam anlamamış çok mu..
Olaya duz bakıyorlar. Duz yonlendirmek lazım malesef. Ben dusa giriyorum sen çayı koy diyeceksin. Sonra da sanki surpriz yapmış gibi sevineceksinbir aslanla evli olmak bunu gerektirir çünkü surekli yelelerinin okşanmasina bayilir. Ben de oksamayi cok severim zaten. Ama malesef benim de yukselenim aslan! Bende de yele var burcum terazi
Konudan daha uzun mesaj yazdim
acile götürmeye nazlanan kocam var benim.senin sıkıntıların devede tüy kalır.4 yıllık evli ve 15 haftalık hamileyim. Eşimle ufak tefek incir cekirdegi doldurmayacak gunluk sorunlar hariç bir sıkıntımız yok. Ince, kibar, düşünceli bir insandır. Ama son zamanlarda hamilelikten kaynaklanan duygusallıkla gereksiz şeyleri mi takıntı yapıyorum, yoksa haklı mıyım bilmiyorum.
Beni önemsesin, merak etsin istiyorum. Tabii ki onemsedigini, sevdiğini çok hissediyorum ama benim anladığım dilden anlatsın istiyorum.
Hamileliğin başından beri hep kilo verdim, hic birşey yiyemiyorum. Doktor 2 fındık 2 ceviz yesen yeter demişti. Aldı kilo kilo getirdi eve sağ olsun. Ama yedin mi diye bir kez sormadı. Veya vitaminlerini aldin mi bugün demez. Evdeki halilar kaldırılır, senin ağır kaldirmaman lazım bunlari kim yaptı diye sormaz.. Bunun gibi şeyler.
Dunyadaki tek hamile kendileriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim ama sadece eşimden özel ilgi bekliyorum bu dönemde.
Yapmadığı zaman da, nezaketle soyleyemiyorum. Sevgi dileniyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu çok ağırıma gidiyor. Hırçınlaşıyorum. Soze güzellikle başlıyorum ama bir kaç cümle sonra sinirlenerek devam ediyorum, yapmaya mecbur bırakıyor gibi baskıcı bir tavir alıyorum. Neden böyle anlamıyorumkendi kocamdan ilgi isterken zoruma gidiyor ve bu da beni saldırgan hale getiriyor. Eşim de sakin ve anlayışlı bir insandır, yüksek sese, baskıcı tavırlara hiç tahammül edemez. Son zamanlarda aramızda gerilim var.
Hamilelikten dolayı gereksiz alınganlık gösteriyorsun kendine gel diyorum kendi kendime. Diğer yandan da o benim sevgilim, hayat arkadaşım, bi akşam elime meyve soyup getirmeyecekse, belim ağrıyor dediğimde dön masaj yapayım demeyecekse, istahsizligimda canın ne çekiyor diye sormayacaksa, hayatı paylaşmanın ne anlamı var diyorum.
Keşke hırçınlaşmadan daha tatlı dille konuşmayı becerebilsemveya her zaman ilgili ve düşünceli olmasıyla yetinebilsem ve sormadiklarini kafama takmaktan vazgecsem.. Kadınları gerçekten memnun etmek zor galiba
Sorun bende galibaben istemeden yapsın istiyorum. Çünkü beklediğim şeyler çok basit. Atomu parcalamasina gerek yok, bugun vitaminini aldın mı diyecek altı üstü iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
vitamin ve ceviz senin hassas noktan sanırım:))Telefona cevap vermezsem ambulans,polis ve itfaiyeyle beraber gelir direkama ceviz yedin mi diye sormaz
4 yıllık evli ve 15 haftalık hamileyim. Eşimle ufak tefek incir cekirdegi doldurmayacak gunluk sorunlar hariç bir sıkıntımız yok. Ince, kibar, düşünceli bir insandır. Ama son zamanlarda hamilelikten kaynaklanan duygusallıkla gereksiz şeyleri mi takıntı yapıyorum, yoksa haklı mıyım bilmiyorum.
Beni önemsesin, merak etsin istiyorum. Tabii ki onemsedigini, sevdiğini çok hissediyorum ama benim anladığım dilden anlatsın istiyorum.
Hamileliğin başından beri hep kilo verdim, hic birşey yiyemiyorum. Doktor 2 fındık 2 ceviz yesen yeter demişti. Aldı kilo kilo getirdi eve sağ olsun. Ama yedin mi diye bir kez sormadı. Veya vitaminlerini aldin mi bugün demez. Evdeki halilar kaldırılır, senin ağır kaldirmaman lazım bunlari kim yaptı diye sormaz.. Bunun gibi şeyler.
Dunyadaki tek hamile kendileriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim ama sadece eşimden özel ilgi bekliyorum bu dönemde.
Yapmadığı zaman da, nezaketle soyleyemiyorum. Sevgi dileniyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu çok ağırıma gidiyor. Hırçınlaşıyorum. Soze güzellikle başlıyorum ama bir kaç cümle sonra sinirlenerek devam ediyorum, yapmaya mecbur bırakıyor gibi baskıcı bir tavir alıyorum. Neden böyle anlamıyorumkendi kocamdan ilgi isterken zoruma gidiyor ve bu da beni saldırgan hale getiriyor. Eşim de sakin ve anlayışlı bir insandır, yüksek sese, baskıcı tavırlara hiç tahammül edemez. Son zamanlarda aramızda gerilim var.
Hamilelikten dolayı gereksiz alınganlık gösteriyorsun kendine gel diyorum kendi kendime. Diğer yandan da o benim sevgilim, hayat arkadaşım, bi akşam elime meyve soyup getirmeyecekse, belim ağrıyor dediğimde dön masaj yapayım demeyecekse, istahsizligimda canın ne çekiyor diye sormayacaksa, hayatı paylaşmanın ne anlamı var diyorum.
Keşke hırçınlaşmadan daha tatlı dille konuşmayı becerebilsemveya her zaman ilgili ve düşünceli olmasıyla yetinebilsem ve sormadiklarini kafama takmaktan vazgecsem.. Kadınları gerçekten memnun etmek zor galiba
Annem cok cok yakinimda oturuyor ve gündüzleri her gün gelir, eşim gelene kadar yalnız bırakmaz beni. Ağzıma yedirir, saclarimi tarar, masaj yapar. Bebek gibi.. Ama ben annemin bu ilgisinden aşırı sıkılırken, eşim bunlari yapsa çok mutlu olacagimi düşünüyorum. Annem ne yapsa yaranamiyor banaDogumdan sonra esinizin hali icler acisi olacak yazik..
Ben ilgi istemekten cok size annelik yapsin istiyosunuz diye dusunuyorum zira vitaminini aldin mi diye ancak anneler sorar
Zaten demissiniz dunya ustundeki tek hamile olmadiginizi, bosuna adami darlayip biktirmayin..o krediye lohusayken ve cocuk buyuturken cok ihtiyaciniz olacak
Geldik otuzlu haftalara ❤ adam 5.aydan sonra açıldı. Babalık guncellemesi geldi galibaadeta karnımda yaşıyor. Eli, kolu, gözü, kulağı hep karnimda. Şunu yedin mi, bunu içtin mi, doktorun dediklerini yaptın mı, ben bebeği özledim kontrole erken gidelim vs vs. Valla cok memnunum halimden, elini çek bunaldım demiyorum bebegimiz biraz zayıf, doktor yemem gereken şeyleri saydı. Eve gelince günlük liste yaptı, her akşam yemedigim var mı diye kontrol ediyor. Kimilerine aşırı ya da bunaltıcı gelebilir ama ben sevginin ve ilginin bir üst sınırı olduğuna inanmıyorum.
Galiba herşey gibi hamileliği de biraz geç idrak etti. Buna da şükür. Ben de sanırım o ilk zamanki garip psikolojiyi attım ustumden.
Lohusalikta yeni bir vurgun yemezsem, şu an herşey yolunda.
Güncelleme yapmak istedim, sevgiler ❤
Geldik otuzlu haftalara ❤ adam 5.aydan sonra açıldı. Babalık guncellemesi geldi galibaadeta karnımda yaşıyor. Eli, kolu, gözü, kulağı hep karnimda. Şunu yedin mi, bunu içtin mi, doktorun dediklerini yaptın mı, ben bebeği özledim kontrole erken gidelim vs vs. Valla cok memnunum halimden, elini çek bunaldım demiyorum bebegimiz biraz zayıf, doktor yemem gereken şeyleri saydı. Eve gelince günlük liste yaptı, her akşam yemedigim var mı diye kontrol ediyor. Kimilerine aşırı ya da bunaltıcı gelebilir ama ben sevginin ve ilginin bir üst sınırı olduğuna inanmıyorum.
Galiba herşey gibi hamileliği de biraz geç idrak etti. Buna da şükür. Ben de sanırım o ilk zamanki garip psikolojiyi attım ustumden.
Lohusalikta yeni bir vurgun yemezsem, şu an herşey yolunda.
Güncelleme yapmak istedim, sevgiler ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?