4 yıllık evli ve 15 haftalık hamileyim. Eşimle ufak tefek incir cekirdegi doldurmayacak gunluk sorunlar hariç bir sıkıntımız yok. Ince, kibar, düşünceli bir insandır. Ama son zamanlarda hamilelikten kaynaklanan duygusallıkla gereksiz şeyleri mi takıntı yapıyorum, yoksa haklı mıyım bilmiyorum.
Beni önemsesin, merak etsin istiyorum. Tabii ki onemsedigini, sevdiğini çok hissediyorum ama benim anladığım dilden anlatsın istiyorum.
Hamileliğin başından beri hep kilo verdim, hic birşey yiyemiyorum. Doktor 2 fındık 2 ceviz yesen yeter demişti. Aldı kilo kilo getirdi eve sağ olsun. Ama yedin mi diye bir kez sormadı. Veya vitaminlerini aldin mi bugün demez. Evdeki halilar kaldırılır, senin ağır kaldirmaman lazım bunlari kim yaptı diye sormaz.. Bunun gibi şeyler.
Dunyadaki tek hamile kendileriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim ama sadece eşimden özel ilgi bekliyorum bu dönemde.
Yapmadığı zaman da, nezaketle soyleyemiyorum. Sevgi dileniyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu çok ağırıma gidiyor. Hırçınlaşıyorum. Soze güzellikle başlıyorum ama bir kaç cümle sonra sinirlenerek devam ediyorum, yapmaya mecbur bırakıyor gibi baskıcı bir tavir alıyorum. Neden böyle anlamıyorumkendi kocamdan ilgi isterken zoruma gidiyor ve bu da beni saldırgan hale getiriyor. Eşim de sakin ve anlayışlı bir insandır, yüksek sese, baskıcı tavırlara hiç tahammül edemez. Son zamanlarda aramızda gerilim var.
Hamilelikten dolayı gereksiz alınganlık gösteriyorsun kendine gel diyorum kendi kendime. Diğer yandan da o benim sevgilim, hayat arkadaşım, bi akşam elime meyve soyup getirmeyecekse, belim ağrıyor dediğimde dön masaj yapayım demeyecekse, istahsizligimda canın ne çekiyor diye sormayacaksa, hayatı paylaşmanın ne anlamı var diyorum.
Keşke hırçınlaşmadan daha tatlı dille konuşmayı becerebilsemveya her zaman ilgili ve düşünceli olmasıyla yetinebilsem ve sormadiklarini kafama takmaktan vazgecsem.. Kadınları gerçekten memnun etmek zor galiba
Sorun bende galibaÖncelikle hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. 4 yıllık evliymişsiniz ve maşallah eşinizden ne güzel bahsediyosunuz bence 4 yılda bazı şeyler oturmuş olmalı yani açık açık eşinizle konusabiliyo olmalısınız.
O sebeple karşınıza alın kendinizle nasıl konuşuyorsanız anlatın bunda kötü hissedecek bir şey yok ki erkekler düz mantıklar ince düşünemiyorler o yüzden açık açık konuşmakta fayda var.
Kendi içinizde beklenti halinde kalmayın anlattığınıza göre eşinizle konuştuğunuzda anlayışla karşılayıp istediklerinizi yapacak bi birey öngördüm
Telefona cevap vermezsem ambulans,polis ve itfaiyeyle beraber gelir direkCanım benim eşimde bir dediğimi iki etmez saolsun ama bu dediklerini o da yapmadı. Şuan guldum valla vitaminlerini ictin mi diye sormaz belki ama telefonuna cevap vermiyim hemen çıkar gelir iyi miyim diye. İstedigin gibi ilgilenmiyo olabilir ama baska seyler yapıyodur ilgisini gösterecek? Bunlar çok küçük şeyler kendine hiç dert etme. iyi yönlerini bulmaya çalış eşinin
banada zor memnun olanlardansınız gibi geldi..
vitaminini içtin mi cevizi yedin mi?
Dünyayı ayaklarimin altina serse, şu tarafa sersek daha iyi olmaz mıydı diyenlerden miyim acabaAbartmissiniz bence .Adam zaten ye diye almis niye sorsun bide yedinmi diye.
Masaj mis meyveymis bunlarida rica ediver yapmayacak bi tip degil belliki esin.
Oyumu kadin memnun olmuyordan yana kullaniyorum
Telefona cevap vermezsem ambulans,polis ve itfaiyeyle beraber gelir direkama ceviz yedin mi diye sormaz
Dünyayı ayaklarimin altina serse, şu tarafa sersek daha iyi olmaz mıydı diyenlerden miyim acaba
Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demezAy sen çok yaşasende arada mesaj at ceviz yiyorum vitamin içiyorum diye zamanla adam alışır sorar belki
Ama rica ediyorum. Gerek olmasa bile, insan eşi istiyor diye yapmaz mi? Bu kadar zor mu? Akil edemiyorum, haklısın diyor ama yine yapmıyoro kadarını bilemem ama ben 6 yaşındaki oğlumu kontrol ediyorum öyle verdiklerimi yemiş mi diye..
adam almış getirmiş koskoca kadın olan eşini cevizi yedin mi diye kontrol etmesi gerektiğini düşünememiş..
Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demezeve gelirken arar ne lazim der, canın ne çekiyor demez. Ay böyle anlatınca da dertsiz başıma dert üretiyor gibi hissettim hakikaten
Ama rica ediyorum. Gerek olmasa bile, insan eşi istiyor diye yapmaz mi? Bu kadar zor mu? Akil edemiyorum, haklısın diyor ama yine yapmıyor
Ev kirlendi yapmaya halim yok derim, sakın kendini yorma yardımcı birini cagir der. Bu kadar. Çağırdın mı diye sormaz ertesi gun veya halıları kim kaldırdı demez. Yani biraz lafta gibi. Icsel bir sekilde düşünmüyor da, vazifesini yerine getirmek için bir kere söylüyor gibi. Zaten beni üzen de bu his.Abartmıssınız dıyenlere sasırdım
Evde halılar kalkıyor cinler periler yapmadıgına gore bu işi yapan sızsınız ve bununla ılgılı en ufak söylemi yok ?
Ben perde yıkadım astım dıye eşim bana çok kızmıştı sen nasıl kendını ve bebegı dusunmezsın dıye hemen yardımcı hanım ayarlamıştı kı olması gerekendır bu.
Esınız hep mı bukadar kaygısızdır ?
Vıtamını bademı cevızı yedınmı dıye sormasına gerek yok onu yıyın dıye aldı zaten ama temızlık agır iş gıbı seylerı atlamamalı
Sızı mutlu etmelı bebısın daha saglıklı gelısımı ıcın
Evet bazı alınganlıklarınız var fakat genel olarak haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?