• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

gebelik öncesi böyleyseniz eğer fazla beklentiye girmişsiniz.

bir dönem evli olduğum x kişisi, önemli bir konuda dr gittiğimde yanımda gelmediği gibi, eve geldiğimde durumumu bile sormamıştı.! böyle adamlarda var yani. ah be arkadaşım hormonların seni ele geçirmesine izin verme.

Yazini okudugumda kendimi gordum adeta. Bende neredeyse 20 haftalik hamileyim esimden ozel ilgi artik beklemiyorum cunku yapisini az cok cozdum :)) Erkegin fitratinda yoksa yoktur zorla olmuyor. Benim esimde sessiz sakin anlayisli bir insandir ama boyle inceliklerden pek anlamaz illa herseyi benim tek tek soylemem lazim kendi basina dusunemez. Ilk zamanlar cok agrima giderdi bende senin gibi sakin baslayip sinirli bitirirdim isteklerimi dile getirince cok kavga ettik bu yuzden. Simdi biraz arsizliga verdim kendimi madem kendi dusunemiyor bende artik kendime dert etmiyorum birsey olunca keyfimi bozmadan soyluyorum veya istiyorum. Allah var yapiyorda yapmiyor degil yani. Sende kendini bosa strese sokma demekki bazi seyleri kendi basina akil edemiyor seninle alakali bir durum degil yani.

Bence kocasının öküz olduğunu kabul eden kadınlar böyle konuşuyor. Bir de "erkekler saf , ne yöne çekersen oraya, kolay ayartılırlar" diyenler var. Onlar da kocalarının ahlaksızlığını kabullenmiş olanlar. Hiçbirine inanmıyorum. Erkekler cin gibidir , isteyince ince de olurlar.
Kocamın öküz olduğunu söylemeye çalıştığınız sanırım? Hadsizliğiniz beni aşar fakat çok kaba olduğunuzu söylemeliyim.. Aksine kocam bana göre dünyanın en pamuk insanıdır. İnce ayrıntılarda boğulmadığım için sıkıntı etmem. Mutluluğumu böyle şeyler için bölmem..

Dunyadaki tek hamile kendileriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim
Şu an siz böyle davranıyor gibisiniz :) ama hepsi hamilelikten bir kaç hafta sonra tamamen bu duygular değişip sadece bebeğinizi düşünmeye odaklanacaksınız :))

4 yıllık evli ve 15 haftalık hamileyim. Eşimle ufak tefek incir cekirdegi doldurmayacak gunluk sorunlar hariç bir sıkıntımız yok. Ince, kibar, düşünceli bir insandır. Ama son zamanlarda hamilelikten kaynaklanan duygusallıkla gereksiz şeyleri mi takıntı yapıyorum, yoksa haklı mıyım bilmiyorum.
Beni önemsesin, merak etsin istiyorum. Tabii ki onemsedigini, sevdiğini çok hissediyorum ama benim anladığım dilden anlatsın istiyorum.
Hamileliğin başından beri hep kilo verdim, hic birşey yiyemiyorum. Doktor 2 fındık 2 ceviz yesen yeter demişti. Aldı kilo kilo getirdi eve sağ olsun. Ama yedin mi diye bir kez sormadı. Veya vitaminlerini aldin mi bugün demez. Evdeki halilar kaldırılır, senin ağır kaldirmaman lazım bunlari kim yaptı diye sormaz.. Bunun gibi şeyler.
Dunyadaki tek hamile kendileriymis gibi davranan insanlardan nefret ederim ama sadece eşimden özel ilgi bekliyorum bu dönemde.
Yapmadığı zaman da, nezaketle soyleyemiyorum. Sevgi dileniyormuş gibi hissediyorum kendimi ve bu çok ağırıma gidiyor. Hırçınlaşıyorum. Soze güzellikle başlıyorum ama bir kaç cümle sonra sinirlenerek devam ediyorum, yapmaya mecbur bırakıyor gibi baskıcı bir tavir alıyorum. Neden böyle anlamıyorum :KK43: kendi kocamdan ilgi isterken zoruma gidiyor ve bu da beni saldırgan hale getiriyor. Eşim de sakin ve anlayışlı bir insandır, yüksek sese, baskıcı tavırlara hiç tahammül edemez. Son zamanlarda aramızda gerilim var.
Hamilelikten dolayı gereksiz alınganlık gösteriyorsun kendine gel diyorum kendi kendime. Diğer yandan da o benim sevgilim, hayat arkadaşım, bi akşam elime meyve soyup getirmeyecekse, belim ağrıyor dediğimde dön masaj yapayım demeyecekse, istahsizligimda canın ne çekiyor diye sormayacaksa, hayatı paylaşmanın ne anlamı var diyorum.
Keşke hırçınlaşmadan daha tatlı dille konuşmayı becerebilsem :KK43: veya her zaman ilgili ve düşünceli olmasıyla yetinebilsem ve sormadiklarini kafama takmaktan vazgecsem.. Kadınları gerçekten memnun etmek zor galiba :KK43:
Hamilelikten kaynaklanıyor olabilir. Ve galiba bazı kadınlar bu yüzden dır dır yapıyor galiba. Yani açıkca dile getiriyorlar.
Benm sana tavsiyem anlayışlı olman benmde eşimle bi sorunumz yok ve aynen senin anlattğn tarzda şeyler oluyor. Çok benzettim sizi bize:) ama biz kadınları tam anlamıyla memnun etmek zor bence. Güzel bir sürü yanları vardır eminm eşinizin onları görün bu ufak tefek şeylerle kendinizi yıpratmamaya çalışın. İsterseniz de bi kaç defa dile getrn hamile oldğunuz için daha fazla ilgiye ihtiyacnz oldğunuzu hissettirin. (Açık açık söyleyin hatta:) erkekler anlamıyor imalardan

Sizin sevgi diliniz farklı. mesela sizin idealize ettiğiniz tarzda bir eşim olsa hayat bana zindan olurdu mesela. sizin cennetini benim cehennemim olurdu yani. zira özgürlüğüme düşkünüm... çocuk gibi ilgiden hoşlanmam. biri bana ilacını içtin mi diye sorsa ikinci kereden sonra, bebek mıyım ben, beni darlama derim. kimseye niyyet okuma yapmam, kimse de bana yapmasın bir zahmet. bu ilgi benden istense çok daha kötü olur sonucu o ayrı.
size gelince beş sevgi dili kitabını okumanızı tavsiye ederim. herkes sevgisini farklı ifade eder ve bu tarzlara saygı göstermek gerekir

Yedin mi diye sorsa o zaman da sürekli şunu yedin mi, bunu içtin mi diye soruyor çok bunaldım derdin kesin. Erkeklere ne istiyorsaniz direk söylemeniz gerekiyor, başka şekilde anlamıyorlar. Sonuçta eşin o senin, her şeyini paylaşman gerekir. Valla ben durup durup biri benimle ilgilensin diyorum. O da gelip öper okşar sağ olsun. Kendinizi germek yerine konuşup anlatın.

Sana ilaç gibi bi tavsiye kitap söylemek istiyorum:kahve:
Eşin odun değil belli ki sadece yapması gereken küçük şeyleri bilemiyor
Gary chapman ın 5 sevgi dili isimli kitabını eşinize hediye edin ve okumasını isteyin umuyorum ki bu son ricanız olacak ondan:KK66:

Erkekler memnun edemiyordan yana oyumu kullanıyorum. Çünkü erkekler, en ama en kibar, centilmen olanları bile, biz kadınlara nazaran daha sonuç endeksli. Hani o cevizi aldım mı aldım, tamam. Yeme kısmı sizde olduğu için sorun yok ona göre.

Bu şey gibi biraz, bir yol düşünün böyle bol manzaralı, patika... Erkek kafası yola bakar, kadın kafası manzaraya.

Geçen günkü halim geldi aklıma, cips istemiştim, abur cubur al gelirken demiştim. E benim sevdiğim cipsi biliyor adam, ama markette kalmamış gitmiş cips almak için denk gele birini almış getirmiş. Ben ne beklerdim şu durumda, kalmadı mı markette, bir başka markete daha bak bul getir sevdiğimi. Ama eşime göre, ben cips istedim o da aldı getirdi tamamdır bu.
Ha o cipsleri balkondan aşağı fırlattım o da ayrı hikaye. :)

Cok ayrıntılı, incenin de incesi düşünmesini beklememek gerekiyor erkeklerden. Zaten öyle düşünebiliyor olsalardı, kadın olurlardı.

Bu arada hayırlı olsun hamileliğiniz, Allah tamamına erdirsin.

Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demez :KK70: eve gelirken arar ne lazim der, canın ne çekiyor demez. Ay böyle anlatınca da dertsiz başıma dert üretiyor gibi hissettim hakikaten

Sen benim romantik, beni cok seviyor diye evlendigim; sonradan icinden okuz cikan kocami gorseydin evet dertsiz basina dert urettigini anlardin :)
Bunlar hep hamilelik hormonlarinin oyunlari.

Erkeklikle alakalı değil ki bende bık bık bık onu yaptın mı bunu yedın mı dıye sureklı sormam aklıma gelmez. 5 yasında çocuk değil ya kimse. Kahve ıcmek ıstıyorsam rica ederım ve yapar. Oturup bana neden ben soylemeden kahve getırmedı dıye kendımı yemem. Meyve ıstıyorsanız soyleyın. İlaclarınızıda bır zahmet hatırlatmadan için. Habıre hergun bunları mı sorcak adam :KK70:

hamilelikten dolayı hassaslaşmışsınız bence, neredeyse ağzınıza yedirsn isteyeceksiniz:) şaka bir yana eşiniz düşünceli bir insan gibi geldi

Hepinize yorumlarınız için ayri ayri teşekkür ederim. Eşim akşam eve geldi, sinirlenmeden sakin sakin konuşalım dedim.
Belki bazıları için garip olacak ama açık açık "cevizimi ve ilacimi takip etmeni istiyorum, bugün yumurta yiyebildin mi diye sormani bekliyorum, hamilelik insanın başına 2 3 kere gelir, duygusal olarak açlıkla geçirmek istemiyorum, neden benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyorsun" dedim.. Kızdığım için degil, sebebini merak ediyorum sadece, sana öyle geliyor deme düşünerek cevap ver dedim.
"Çünkü hiç görmedim böyle şeyler" dedi :KK43: anne ve babasi ayni evin icinde yasayan iki yabancı. Ben bile bazen tahammul edemiyorum evlerindeki ortama. Eşim o ortamda buyumus, her zaman keske bosansalardi der..
Bizim evde hic kimse birbirine nasılsın diye sormazdi, hasta olana gecmis olsun neyin var denmezdi, kucuklugumde görmediğim için akıl edemiyorum gibi şeyler söyledi. Hakikaten öyle bir evleri var. Kayinpederim kalp krizi gecirip yere yigilsa kayinvalidem ambulansı arar mi supheliyim. Kim bilir bu hale gelene kadar neler yasamislar.
Üzüldüm de bi yandan :KK43:
Ben 25 senelik hayatimda babamin anneme sesini yukselttigini, birbirlerine kustugunu hic duymadım. Insallah benim cocuklarim da kendi büyüdüğüm gibi huzurlu bir ortamda büyür.
Sonra da bir tabaga fındık ve ceviz koyup getirdi :KK70: eminim yarin getirmeyecek ama en azından bugün getirmesinin iyi niyeti yeter ❤ çok seviyorum kocamı ve galiba gözüme hamilelik tozu kaçtı

F filmgibi Off bu türü tanıdım, eşiniz Aslan burcu mu ? Ben de sürekli kendimi sorguluyorum çok şey bekleyen bir psikopat mıyım diye. istediğimiz şekilde sevgi görerek kendimizi güvende hissetmek istiyoruz ama karşıdaki bu güveni vermeyince bi hırçınlıktır gidiyor. Sonu olmayan bir hassasiyet zinciriyle normalde kızmayıp önemsemeyeceğimiz şeylere de dikkat kesiliyoruz. Biraz daha dolambaçlı düşünseler belki olacak ama yok. İyi niyetli lakin dümdüz ve sade bir düşünce sistemleri var. ( şu an ben de küsüm kendisiyle :/ )

Abartıyorsunuz bence.
Biri bana her gün ceviz, vitamin, ağır kaldırma hatırlatması yapsa "benim aklım yok mu buncacık şeyi akıl edemiyim?!" diye bozulurum.

Sen dahil edebilirsin onu sürece o kendiliğinden dahil olmaz bekleme boşa
Örneğin vitaminlerimizi getirir misin babası ben de alıp içebilirim ama babamızın da katkısı olsun gibi
şaka yollu
Canım birşey istiyor ama ne bilemedim ekşi gibi tatlı da gibi işte nebilim falan bilmece gibi konuş ilgisini çeksin:rapci:
Nazı abart biraz acile gidelim mi deyinceye kadar belim ağrıyo of çok ağrıyo de acile gidelim deyince bi masaj yap geçmezse gideriz falan de yapınca da abart ilaç gibi geldi diye ilgisinin hoşuna gittiğini anlasın
Hamileyken canın bişey isteyip de yemezsen çocukta vitamin eksikliği oluyormuş falan diye hurafeler uydur:olamaz::KK47:
Bırak uğraşsın dursun:KK48:
Aslında adam istediğini yapıyormuş ya yazık onu da yapmayanlar var hem cin fikirler verdim hem de acıdım adamcağıza

Back
X