Erkekler ne ister?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
hep sorar ya erkekler kadınlar ne ister diye, anlamazlar bir türlü, aslında kadınlar yalındır istedikleri bellidir sevilmek ve sayılmak isterler, ama çok az erkek bunu anlar. bende bir soru soruyorum asıl erkekler ne ister? hem cilveli olsun derler hem millete hanım hanımcık olsun derler, hem hava atarlar elaleme benimki şöyle benimki böyle diye hem başbaşa kaldığında kadının ondan yüksek olmamasını ister, giydiklerini yakıştırır mini eteği sever, ama dışarı çıkartmaz, yüksek egoları vardır kendine güveniyor zannedersin aslında kendine güvenmezler.....ben çevreme baktığımda genel olarak böyle bir tablo görüyorum. buyrun hanımlar ERKEKLER NE İSTER? :lepi:

erkeklerin istekleri bitmez bi kere bu kesin :) ama istedikleri genel olarak evde seksi,dışarda hanımhanımcık,evi idare edebilen,kariyer olarak ondan yüksek olmayacak,arkadaş çevresine ve gezmelerine karışmayacak,biraz özgür bırakacak,kıskanç olmayacak,herseye karışmayacak bi bayan ister coğu bence...hep benim dediğim olsun egoları çok yüksektir maalesef...böle bi bayanda bulabileceklerini zannetmiyorum sahsen...

ne istediklerine karar verebilmek için bayan mantığı isterler

sevgı saygı anlayıs bakım.guzel yemek yapan kadın ılgı alaka guzel kadın,zekı kadın kısacası hayran olabıleceklerı kadın bence.dısarda sevgılısı evınde cocugunun anası olabılecek kadın...

onlarin her dediklerini onaylayacak ve yapacak bayan isterler..

Yerli dizi izlemeyen , maç izlerken tv karşısından geçmeyen, sihirli bir değneğe sahipçesine bütün evin işini yapan , çocuğuna mükemmel bir anne , " başım ağrıyo" yada " yorgumun" kelimelerini asla kullanmayan ve bunun yanında hiç hasta olmayan( nedense hastalığı biz kadınlara hiç yakıştırmıyorlar yani öyle bir hakkımız yok) Uzun lafın kısası Asimo modunda robot bir hatun isterler....kaydirigubbakcemile3

benim eşimin istedikleri kaydirigubbakcemile3 kro kadınlardan nefret edermiş, nerde nasıl davranacağını bilecekmiş, elini ayağını nereye koyması gerektiğini bilecekmiş salaş bir mekanda salaş ve cool davranacak önemli eşli toplantılarda asilzade bir hanımefendi severmiş neyseki ben öyleymişim :dilcikar: bnede dedim ooo paşam ingiliz kraliyetinden geldiğinizi unuttum :roflol:

kadının istedikleri = erkeğin istedikleri

erkeğin istedikleri = kadının istedikleri

hepimiz sadece istemekle kalıyoruz eşit istenen uygulanırsa birşey istemeye gerek kalmaz

acaba doyumsuzluk yine baş gösterirmiki

ayy arkadaslar cok uzgunum ama kac gundur biraz garip soruluyor var kk'da(esinizden gizli ne yaptiniz? ve erkekler ne ister? gibi) anacim erkek her bisey ister...istekleri bitmez...gozleri doymaz...elini versen kolunu kaptirirsin yani...hep bana hep bana derler...bitmez istekleri bitmez!!! o yuzden hiiic konusmaya gerenk yok kanimca naniknanik

benimki disariya yanliz cikmayan, kiz kiza disariya cikmayan. nereye kimnle gittigini ona soyle hatta izin al vermezse gitme, dir dir yapmayan , nerdeydin kimnleydin sormayan , erkeklerle fazla konusmayan simdilik bunlari biliyorum daha ne cikartacak bilmiyorum. bende uymaya calisiyorum. bazen :))))

Walla kızlar bence erkeklerde genel olarak ne istediklerini bilmiyorlar. Erkek milletinin isteklerinde asla bir sınır yok evlide olsalar bekarda olsalar hep bişiyleri istiyolar ve yapıyolar eşleri istedikleri gibi olsa bile mükemmel ötesi kadınlarda olsalar tatmin duygusu olma gibi huyları kesinlikle yok. Erkek milleti istese istese temiz bir sopa dayak ister... Bu bile onların aklının başına gelmesini sağlamaz...Elinize kuvvet diyorum

bence uymamaya çalış canım.. çünkü inan (Allah korusun) ayrılık olunca yapayalnız kalınıyor. onla görüşme şunla konuşma buraya gitme derken bir bakıyorsun ki çok az arkdaşın kalmış... ve o gittiğinde öyle bi pişman oluyorsun kii.. sana tavsiyem yapma bunu..lmaz:

sen haklısın canım
herşeyi sen biliyorsun
sen mükemmelsinn
ailen çok iyi
anneni kendimden bile çok seviyorum
dememizi isterrr
çok şey isterler yaniii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…