erkek ( derken canım kek istiyor ne ilgisi varsa kaydirigubbakcemile3 hani sonu kekle bitiyor ya) neyse ne diyordum erkekler her zaman kendine sadık , ateşli, sevecen,dışarda hanımefendi ,kendi yanında yaramazlık yapabılen eş hayal ederler diye bılırım.Ben erkek olsaydım bende bu yazdıklarım gıbı olsun eşim isterdim.:1hug: velhasıl çok şey istemez onlar erkek ruhunu anlasın kadın yeterli.Şeniz
benim ki saygı ister.. hürmet bekler.. bi laf dememe kalmadan " ben senin erkeğinim.. kocanım.. sus biraz sus sus sus..." der.. oysaki eşitlikten yanayım sosyalistim diye gezinir.. öyle gezinmesi değil şafak efendi.. sana burdan sesleniyorum (anca burdan oluyo askım =))) eşitlikse ilişkimizde de eşitlik istiyorum.. o erkek.. saygı gösterecen.. o erkek.. çayını koyucan önüne getiricen.. o erkek.. öpüp koklamak istediinde yok demicen.. ne demek yok demek kocan olacak o senin.. o erkek... milletin yanında ses yükseltmicen o yükseltince tamam aşkım dicen... her cümlen evet aşkım.. evet sevgilim.. peki yiğidim le tamam gülüm.. sen nasıl istersen paşammmla başlicak.. o erkek.. öle arkadaslarıyla maça gitmiş oturmus batak oynamıs ses etmicen.. sus dediinde susuca.. pek kafa ütülemicen.. offfffff bunları benim sevgilim gibi bi erkek de istiyosa istemeyen erkek yoktur baska bişi demiyorum =(