bÜTÜN Hemcinslerime selamlar,
Öncelikle hepimizin genel geçer yaşadığı ilişkilerede yaşadığı problem yada sıkıntılar isim farklılıklarıyla toplasanız iki elin parmaklarını geçmeyecek sayıdadır,
işin ilginci her ilişkimizden sonra bu seferde böyle oldu yada bu seferde şöyle oldu deriz:) aslında birçok kez sorunun kaynağı aynıdır ve hep aynı şeyleri yaşadığımızı fark etmeyiz bunlar tamamen bizimle alakalı olup biz değiştirmediğimiz müddetçe asla değismeyecek şeylerdir...
Kadın beyni duygusal zekayı kullanma kosunuda eğilim olarak erkeklere göre daha yatkındır bu sebepten aslında bizim düşündüğümüz gibi
düşündüklerini sanıp bizi anlamadıkları için kendimizi hırpalar dururuz neden ayrıldığınızda en yakın kız arkadaşınızla dertleşirsiniz çünkü en iyi sizi o anlar çünkü oda bir kadındır:)
çünkü onun algılarıda bizler gibidir:)
mesela,
kadın erkek arkadaşıyla bir bara gider ve içki istediğini belirtir ama ne içmek istediğini söylemez:) bir önceki buluşmadan erkeğin onun tercihlerini hafızasına kaydettiğini zanneder çünkü kadın böyle yapar,
halbuki erkek için bu önemsiz bir ayrıntıdır...
Lütfen hangımız ilk defa yemeğe çıktığımız erkeğin ayakkabısına, cüzdan markasına yada bizi yemeğe götürdüğü yere,
dikkat etmedik :)
bir yıl sonra buluştuğunz ilk günü konuştğunuzda emin olun ne giydiğinizi hatırlamazken siz kemerinin rengine kadar tarif edebilirsiniz...
onlarsa ilk bakışta beden ölçülerinizi yada kilonzu tahmin edeilir çünkü bunlar çok normal ve tamamen fizyolojik şeyler...
beyin farklı komutlar verir.
yapılan bir araştırmada bir grup erkek ve bir grup kadına bir soru verilmiş ve taktir edersiniz ki matematik sorularında çözüme farklı yollarla ulaşılabilir...
ve sonuç kadınların çoğu aynı şekilde ve erkeklerin çoğuda farklı şekilde çözmüşler:)
diyeceğim o ki bir erkek size seni özledim diyorsa gerçekten özledim demek istiyordur...
bir kadın sinirli olduğunda arama beni der oysak bu ara beni dir:)
bir erkek arama beni diyorsa gerçekten aramanızı istemiyordur...
bir erkek problemlerim var seninle alakalı değil diyorsa bilin bu sizle alakalıdır:)
tamamen vicdansa biseydir çünkü ayrılık safhasında hicbir erkek ağlayan mahvolmuş bi kız görmek istemez ki sebebide kendisiyle hiç görmek istemez
bu yüzden sorun bende der:)
bu konu uzaaaaaaaaarrr giderrr :)
kısacası onlar bizim gibi düşünmüyor ve bizler gibi düşünmeye zorlamayın,
relax olmak gerek....