• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden böyle acaba...

anheisne

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2012
71
3
16
Eskişehir
Erkekler artık kızların duygularıyla oynamayı bir huy haline getirmiş galiba. Kimi evli ama bunu söylemez kimi nedensiz terk edip gider. Kimi evleneceği gün bile sözde sevdiği kıza seni seviyorum deyip başkası ile evlenir. Bizim duygularımız bu kadar basit mi. Sevgi istemiyor musunuz seviyoruz yetmiyor mu anlamıyorum ki daha ne istiyorlar da duygularımızla bu kadar oynuyorlar... :@

bence bu tür erkekler sevilmeyi istenmeyi kendi egolarını tatmin etmek için istiyor . kimisinde bu tavan yapmış durumda . kim olursa olsun bana aşık olsun istiyorlar . seni aşık ettiğini anladığı anda vınn kaçıyor . benimde başıma geldi böyle biri girdi hayatıma . beni sevmiyordu yada ne bileyim benle sevgili olmak istemiyordu ama nedense iletişimini koparmıyordu . ben çok seviyordum bunu biliyordu . doğrusu şu benim sevdiğimi bildiği ve kendi sevmediği için benle iletişimini koparmalıydı ama yapmadı neden ego tatmini .

Tabi degisir ama cevreme bakinca nedense kizlarin duygulari ile oynaniyor buna bende dahilim biz evlilik hayali kurarken erkek herseyi mahvedior..

tam aksini yapan kızlarda var....
cinsiyetin öneminden çok karekterle ilgili bi mevzu bence...
sanırım benzer bişey yaşadınız..geçmiş olsun ama hayata küsmeyin bence...her karanlık gecenin sabahı vardır unutmayın...

tam aksini yapan kızlarda var....
cinsiyetin öneminden çok karekterle ilgili bi mevzu bence...
sanırım benzer bişey yaşadınız..geçmiş olsun ama hayata küsmeyin bence...her karanlık gecenin sabahı vardır unutmayın...

Evet kendimde yasadim. Arkadaslarimdanda duyuyorumm. Insan guven duygusunu bile kaybediorr en guzel hayalleri yıkılıyo..

Bilerek yapanların Allah belasını versin kızlar çabuk etkileniyor aşık oluyor ama onlar öyle değil en çirkin erkek en güzel kızı güzel sözlerle etkileyebilir.

tüm bunları farkında olup buraya yazmak bile bir tecrübedir
bundan sonrasında daha sağlam adımlar atılır...

Kendinize güveninizi kaybetmeyin, o zaman daha farklı bakarsınız herşeye. Kendinize yönelin. Özgüveninizi kazandığınızda kimsenin sizi incitmesine izin vermezsiniz. erkekler kendine güvenen, güçlü kadınları sever, kaybetmek istemez.

Karaktersizlikle bir ilgisi yok bence bunu yapan hem erkekler var hemde kadınlar bu nedir bu aslında Bakırköylük durumdur ciddi anlamda bipolar teşhisidir kanımca. Psikolojisi bozuk insan ya hep pohpohlansın odak olsun ister yada hep tekdir yanlızlık çeker..

Seviyormu sevmiyormu belli değilse nötr anlamsız cümleler kullanıyorsa değişimler geçiriyorsa psikolojik rahatsızlığı var demektir. Uzak mı durmalıyım? Yooo arkadaş olun psikolog önerin!

Milletin delisiyle benmi uğraşcam Allah aşkına! :3: :3:

Erkekler artık kızların duygularıyla oynamayı bir huy haline getirmiş galiba. Kimi evli ama bunu söylemez kimi nedensiz terk edip gider. Kimi evleneceği gün bile sözde sevdiği kıza seni seviyorum deyip başkası ile evlenir. Bizim duygularımız bu kadar basit mi. Sevgi istemiyor musunuz seviyoruz yetmiyor mu anlamıyorum ki daha ne istiyorlar da duygularımızla bu kadar oynuyorlar... :@

erkekler sevilmek değil peşlerinden deli gibi koşacakları, emek verecekleri kadınlar isterler...

tek taraflı düşünmemek lazım
çünkü artık sevgili olmak bedava
birini bıraktım ikincisi sırada
unuttum sayısını hepsi bir macera modunda yaşıyorlar.

Back
X