• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ERKEKLER NEDEN BÖYLE?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
53
31
Kızlar demiştim daha önce yeni biri ile tanıştığımı. Ben kıskanç bir kadınım ama hiç belli etmedim yeni olduğu için. Ama sosyal medya hesabından sürekli kızları ekliyor. Ve ben bundan aşırı rahatsız oldum ama kesinlikle dile getirmedim. Neden takip ederler yani şimdi den aldatır demek de yanlış olur biliyorum. Ben bununla ilgili ne yapmam lazım. Rican lütfen bana bir akıl fikir verin. İçim içimi yiyor ama yeni olduğu için laf da edemiyorum.

Ve arada sırada bir kız ona yazar geçen mesajı nı gördüm kız buna ne yapıyon yazmış. Değişik işlerimi var acaba

yeni bir işe falan girdiyse belki dicem bi derece yeni iş arkadaşları.. ama sürekli karşı cins olması da anlamsız.
fazla iyi niyetliyim ben de :)

muhtemelen o kızlarla arasında da muhabbet dönüyor, hatta net dönüyor.

En sevmediğim bir erkek tiplerinden bir diğeri de sosyal medyadan kız ekleyenidir🙄🙄 bu tipler elde bitane tutaaarrr daha iyisi var mı ki diyerekten ordan burdan kız ararlar iyisini buluncada elde kini öteler 🤦‍♀️ Allah boyle tiplerin karşısına boyle tipler çıkarır inşallah
erkek işte amin canım

Sosyal medyada sizin sadece hemcinslerimiz var listenizde?

hayır yeni iş değil canım galiba bende fazla iyi niyetli ve safım
ya bilemiyorum bu değişik bi durum.
bazen ilişkinin ilk 2-3 ayında kişiler (kadınlar da yapabiliyor bunu) aynı anda başkalarıyla görüşmeye devam edebiliyor. henüz oturmuş birşey yok gibisinden.
o kafada biri olabilir.

Siz birine “ne yapıyon” dediğinizde yatmak mı istemiş oluyorsunuz?
Otomatik libido öldürücü bir cümle zaten 😃
Kıskanç biri olabilirsiniz ama bu karşınızdakini de bunaltır sizi de yorar.
Eklediği kızlar arkadaşı olabilir, iş bağlantısı olabilir, sosyal medyada takipleşmeyi seven biridir öylesine ekliyordur veya belli tarz kadınları ekliyorsa onlara bakmayı seviyordur. Yani karakteri bunlardan biri olan adamı sevgili olarak istiyor musunuz diye sorun kendinize. Üzerinde edebiyat yapıp kafa patlatmak bir şey değiştirmez.

var ama hepsi arkadaşım ve bende onları takip ederim ama bu sadece takip ediyor geri dönüş yapmamış kızlar buna
O zaman adamın amacı belli.
Maalesef aranıyor.
İnşallah gözünüzü daha fazla kapatmazsınız bu duruma. Çünkü gördüğüm kadarıyla erkekler affedildikçe daha da arttırıyorlar hatalarını.

Takip listesinde erkekten çok kadın olan, sürekli eklemeyede devam eden kişi içinde iyi niyet beslemek zorlama olur bana kalırsa. Kıskanç olmakla da alakalı bir durum değil bu.

eklesin.
elinize alırsınız telefonu 'sil çabuk yoksa bacaklarını kırarım' dersiniz gülerek.

Zamane erkeği klasik :olamaz: boşver bakalım takip et ilişkiniz ilerledikçe ve belki o da kafasında ilişkiyi oturttukça sileryavaş yavaş kızları eğer aynı devam ediyorsa anlaman gerekeni anlayıp uygulaman gerekeni uygulaman gerekiyor tatlım :oops:

Back
X