- 11 Aralık 2018
- 41.447
- 257.629
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli bir kesim kullaniyor zaten. Dini sevdirmek açısından yalnizca genç ve modern insanlar tarafından yayinlar yapılıyor. Bunlar tabii ki erkek. Eglenceli ve komikler. Jean gomlek kombin yapiyorlar. Alistigimiz sekilde sakal cübbe ile gezmiyorlar. Gizlenmiş şekilde eşleri de var tabii ki. Kimse onların yuzlerini görmüyor30 yasin üzerindeyin ilk defa helal daire kelimesini duydum.
her haltı yemedim ben asla yapmadım o anlamda onun dikkatini bu yöne çevirecek birşey de yapmadım siz dilediğinizi dilediğiniz gibi yaşayın.Ben de “kadınlar niye böyle” diye bir konu açacam yakında az kaldı.
Her haltı yiyip her türlü okey sinyali verip ondan sonra adam hamle yapınca “wow wow wow haram” moduna giren teyzelerden bana bile gına geldi. Adamlar ne yapsın?
Başbaşa kaldı diye sevişmek zorunda mı?Helal daireye o kadar önem veriyorsanız niye baş başa kalıp öpmesine tepki vermiyorsunuz? Sizin bu daire 4+1 herhalde.
Öpüşmek ne peki? Zorla öpüldükten sonra tokatı basıp o adamı terketmediyseniz sonrasi için okey demiş oluyorsunuz. Sonra birlikte olmak isteyince helal dairede olsun diyorsunuz.her haltı yemedim ben asla yapmadım o anlamda onun dikkatini bu yöne çevirecek birşey de yapmadım siz dilediğinizi dilediğiniz gibi yaşayın.
o öpücükten sonra da rahatsız olduğumu tekrarlamamasını söyledim gayet anlayışla karşılamıştı bilmiyorum belki de daha sert söylemeliydim haklısınız belki de.Öpüşmek ne peki? Zorla öpüldükten sonra tokatı basıp o adamı terketmediyseniz sonrasi için okey demiş oluyorsunuz. Sonra birlikte olmak isteyince helal dairede olsun diyorsunuz.
Hayir sert soylemelisiniz demedim. Terketmeliydiniz. Rızanız olmadan kimse dokunamaz size.o öpücükten sonra da rahatsız olduğumu tekrarlamamasını söyledim gayet anlayışla karşılamıştı bilmiyorum belki de daha sert söylemeliydim haklısınız belki de.
Çay bahçesinde mi sevişmek istedi adam? Public seks fantezisi mi varmış?her haltı yemedim ben asla yapmadım o anlamda onun dikkatini bu yöne çevirecek birşey de yapmadım siz dilediğinizi dilediğiniz gibi yaşayın.
İstediğini yapar elbet. Ama bu durumdan rahatsızsa, işin dini boyutunu bu kadar düşünüyorsa adamla bir evde baş başa kalıp öyle bir ortam yaratmamalı. Helal durumunun sencesi bencesi yok, hüküm belli.Başbaşa kaldı diye sevişmek zorunda mı?
Hatta öpüştü diyelim, yine de sevişmek zorunda mı?
Evet o da helal değil falan filan. Ama bir haramı işliyor diye, diğer bir haramı da işlemesi gerekmiyor, kendine sınır çizmiş. İster doğru ister yanlış.
Yargılamak size düşmez. Kimseye düşmez, kendi inancıyla alakalı.
ya lütfenÇay bahçesinde mi sevişmek istedi adam? Public seks fantezisi mi varmış?
Çay bahçesinde mi sevişmek istedi adam? Public seks fantezisi mi varmış?
Evet siz günahsızlar olarak başkalarını yargılama hakkına sahipsiniz tabi hüküm belli filan demişsiniz. Bu kadar acımasız olmayın lütfenİstediğini yapar elbet. Ama bu durumdan rahatsızsa, işin dini boyutunu bu kadar düşünüyorsa adamla bir evde baş başa kalıp öyle bir ortam yaratmamalı. Helal durumunun sencesi bencesi yok, hüküm belli.![]()
İslam dininin hükümlerinden bahsediyorum??ya lütfen
Evet siz günahsızlar olarak başkalarını yargılama hakkına sahipsiniz tabi hüküm belli filan demişsiniz. Bu kadar acımasız olmayın lütfen
Elbette, kesin hüküm belli. Ama şöyle örnek vereyim, dedikodu da yasaktır ama yapılır. Adam öldürmek, hırsızlık da yasaktır ama herkes yapmaz.İstediğini yapar elbet. Ama bu durumdan rahatsızsa, işin dini boyutunu bu kadar düşünüyorsa adamla bir evde baş başa kalıp öyle bir ortam yaratmamalı. Helal durumunun sencesi bencesi yok, hüküm belli.![]()
Bunu işin içine helal durumunu katmadan, kendi tercihi olduğu için sevişmek istemediğini söylese kimse tepki vermez ki zaten. Ama ben bu işin helal dairesi içinde olmasını istiyorum dediği için biz de bu dairenin zaten aşıldığını söyledik. Yoksa bize ne, isterse göstersin ama elletmesin.Elbette, kesin hüküm belli. Ama şöyle örnek vereyim, dedikodu da yasaktır ama yapılır. Adam öldürmek, hırsızlık da yasaktır ama herkes yapmaz.
Tamamen dinini yaşayan biri olsa zaten başbaşa evde yalnız kalmaz. Ama kaldı diye de ille yatmak zorunda değil. Ve bu da kendi inancını yaşayışı ile ilgili. Nefsine ne kadar hakim olabildiği ile.
Din din demek istemiyorum ama burda dinin kesin hükümlerinden değil, kişinin onu yaşayışından bahsediyorum.
Siz tanıştıran her kimse bu şerefsizin evli olduğunu bilmiyormuydu,o arkadaşlığınızıds gözden geçirin yol verin hemen.Merhabalar
Çok yormadan sizi konuyu yazıcam hemen. 29 yaşındayım bir kaç yıl önce eşimden ayrıldım, arkadaş ortamında biriyle tanıştık karşı tarafın talebi doğrultusunda. O farklı ilde ben farklı ilde. Aylarca whatsapp üzerinden konuştuk ve yüz yüze de çok görüştük. Başta her şey iyiydi hani seviyeli,olması gerektiği gibi belki de benim sınırlarım olduğu için böyleymiş bilemiyorum. Kendisi 37 yaşında kamu kurumunda çalışan hatrı sayılır bir statüde olan biri. Bana öyle güzel yaklaştı ki cümleleriyle terapi gibi konuşuyordu gayet aklı başında. Sonrasında yüz yüze buluşmalarda bir keresinde öptü beni yine ben utangaç olduğum için devamı gelmedi diyeyim. Ama son geldiğinde öptükten sonra başka şeyler için beni zorladı hatta cebinde erkeklerin korunmak için kullandığı adını açıkça yazmaya utandığım o şeyden gördüm eminim. İzin versem ilişki yaşayacaktı benimle ama direndim napıyorsun filan dedim o korkuyla. Seni çok beğeniyor ve arzuluyorum dedi kızdım ben de o işler helal dairede olmalı dedim. O da bana hak verdi özür diledi hatta sonra yine yazmaya devam etti ve ben tesadüfen öğrendim ki evli ve çocuğu varmışBiliyorum çok konu açıldı böyle neler diyeceğinizi tahmin ediyorum ama bu adam beni kendine bağlayana kadar o kadar çok uğraştı ki ve eşinden ayrıldığını söylemişti altından böyle bir şeyin çıkacağına ihtimal bile vermemişim. Aslında iyi de bir insan merhametliydi hep bana ya da başka insanlara karşı ama tabi evliyken böyle şeylere kalkıştığı gerçeğini değiştirmiyor. Çok kötüyüm şuan, elbette görüşmem mümkün değil artık ama beddualar edip o da acı çeksin istiyorum aşırı öfkeliyim. Buraya niye yazdım onu da bilmiyorum ama teselliye ihtiyacım var sanırım.
Elbette, kesin hüküm belli. Ama şöyle örnek vereyim, dedikodu da yasaktır ama yapılır. Adam öldürmek, hırsızlık da yasaktır ama herkes yapmaz.
Tamamen dinini yaşayan biri olsa zaten başbaşa evde yalnız kalmaz. Ama kaldı diye de ille yatmak zorunda değil. Ve bu da kendi inancını yaşayışı ile ilgili. Nefsine ne kadar hakim olabildiği ile.
Din din demek istemiyorum ama burda dinin kesin hükümlerinden değil, kişinin onu yaşayışından bahsediyorum.