Erkekler neden böyle?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.072
832
123
Arkadaşlar hastalık sürecimde terkedilmiştim ve o dönemler üzülmüştüm. Şu an o dönemlere göre her anlamda daha iyiyim. Sanki bunun kokusunu almış gibi eski sevgilim yalvar yakar dönmek istiyor bir şans istiyor. Kendi maddiyata çok önem verirdi paranın, pulun, kariyerin önemi yokmuş. 1 aydır hiç uyuyamıyormuş ahmaklık ettim hayatımdaki en güzel şeyi kaçırdım diyormuş. Neden böyleler iş işten geçtikten sonra ne anlamı var ki? Ne güzel bi fırsat çıkmış karşına öyle bir yanında ol ki zaten o insan bir daha seni bırakmazdı. Ama olamadı ailem çevrem sağolsun zor günleri aştım. Kesin bir dille de söyledim istemediğimi hala şans istiyor engelliycem çıkıp yolumu keser mi vs diye korkuyorum

İkinci şans iyi bir fikir olmayabilir
Birinde yaralayan ikincisinde öldürebilir
Diye okumuştum bir yerde
Sizde isterseniz böyle diverin o malum kişiye

İkinci şans iyi bir fikir olmayabilir
Birinde yaralayan ikincisinde öldürebilir
Diye okumuştum bir yerde
Sizde isterseniz böyle diverin o malum kişiye
Haklısınız dönmeyi düşünmüyorum zaten yazınca içimdekileri söyleyince de sinir oldum iyice.

sen 150 k alan yazılımcı biri değil misin ? sana para pul kariyer olarak nasıl laf söyledi ?

sen 150 k alan yazılımcı biri değil misin ? sana para pul kariyer olarak nasıl laf söyledi ?
Evet o yum. Şöyle ben yurtdışına gidince orada hemen iş bulamayacaktım e haliyle o bakacaktı e bi de hastayım. Bir iki sene destek olurum tarzı bişey demişti. Hala da diyoki 1-2 sene destek olurum demiştim:)

Evet o yum. Şöyle ben yurtdışına gidince orada hemen iş bulamayacaktım e haliyle o bakacaktı e bi de hastayım. Bir iki sene destek olurum tarzı bişey demişti. Hala da diyoki 1-2 sene destek olurum demiştim:)
kendisi ne iş yapıyor ? aman götünü kaldırma. ha bir de hastayım da hastayım deme kimseye ne diye acındırıyon kendini..

kendisi ne iş yapıyor ? aman götünü kaldırma. ha bir de hastayım da hastayım deme kimseye ne diye acındırıyon kendini..
O da yazılımcı ve maaşı da çok iyi ama cimri işte. Acındırdım kendimi aynen ben hastayım kim beni napsın modundaydım. O da kendini bişey sandı. İstediğim zaman nasılsa dönerim diye düşündü ummadığı taş baş yardı. Şu anda da deli gibi pişman yersen. Asla dönmem bitti adammı yokta bana bunu yapana dönücem. Olmasa bile dönmem yalnızda mutluyum kendime yetiyorum hatta daha iyiyim ondan ayrıldıktan sonra.

hadi inşallah

Telefona KADES yükle, yapamaz bir şey. Boşta kalmış sana sarıyor.

Hayatta hep iyi ve mutlu olacak değiliz hayat inişli çıkışlı. Zor gününde yanında olacak mı bunu deneyimleme fırsatı buldun işte. Vicdanlı erkek çok önemli bundan sonra erkek seçimini ona göre yapmaya çalışırsın. Tabi bilemezdin. Zor gününde yanında olmayanı elersin bundan sonra

Sen dizlerin yüzünden buradaki birçok kişiyi bunalttın belki farkında olmadan adamı da bunalttın? Cimri mi tutumlu mu bunu iyi ayırt etmelisin.

Cevap yazmak zorunda değilsiniz geçebilirsiniz

Sen dizlerin yüzünden buradaki birçok kişiyi bunalttın belki farkında olmadan adamı da bunalttın? Cimri mi tutumlu mu bunu iyi ayırt etmelisin.
Evet hastaydım hayatımdaki en zor dönemimdi bunaldıysa şimdi de yalvarmayacak madem bilmiyorum cimriliğe kayıyor bence

Onedir yahuu ruh hastasiymis

Madem öyle neden sürekli o kişiyle ilgili konu açıyorsun salla gitsin ne karşına çıkacak sanki aynı mahalledesiniz senin bu herşeyi abartman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…