Daha önce çok kötü deneyimlerim var ya travmalı alanım maalesefMadem öyle neden sürekli o kişiyle ilgili konu açıyorsun salla gitsin ne karşına çıkacak sanki aynı mahalledesiniz senin bu herşeyi abartman
Ama hep yeni bişey oluyor yani iki konu açınca da hep aynı konu denmez ki herkes böyle o an gündeminde ne varsa hep onu soruyorHep aynı konu farkındasın dimi.........
İş bulmak kolay değil o kadar dil vs gerekiyor o an hastalık psikolojisindeydim yürüyemiyordum adım atamıyodum yürümeyi bırakınEe engelleyin geçin madem. Kötü günde yanınızda olmayan adamı hala engellememeniz hata. Neden böyle diye sormanız da garip. Başkalarından ilgi bulamayınca gelmiş işte, sizi yokluyor.
Siz biraz olayları abartan, dramatize eden birisiniz gibi geliyor bana. Kötü amaçla söylemiyorum yanlış anlamayın ama bunu söylemesem de olmazdı. Yani özgüven sorununuzda var sanırım. Çünkü ikinizde aynı meslekteymişsiniz, ikinizde gayet iş bulurdunuz. "Acındırdım kendimi aynen ben hastayım kim beni napsın modundaydım" demişsiniz bu da sanırım böyle düşünmeme sebep olan şeylerden biri. Bu şekilde karşı cinsler de arkadaş olarak hemcinsler de sizi fazla abartılı bulup uzaklaşıyor olabilirler bu arada.
Şans vermedim zaten biraz da dertleşmek için açtım:)Aynı konu ama cevabida aynı konunun değişmez bu kadar insan nakarat halinde birşey olmaz şans vermeyin diyor genede hayat sizin zaman sizin kalp sizin
Belki o kişi sen değilsin balım üzerine alinma, senin için ağladığı kesin miymiş
Hani arkadaşınıza anlatır ve onun da evet ya bu erkekler hep böyle demesini istersinizya hah öyle bir dertleşme konusu:) boşum evdeyim canım herşeye konu açmak istiyor konusu filanNeden hep aynı kişiyle ilgili konu açıyorsun? Adamı umursamasan konu açmazsın. Hani kararsızsan sor bize sizce affedeyim mi de, biz de yazalım. Biraz özeleştiri yapman lazım. Bi kendini tanı ne istiyorsun ne istemiyorsun? Erkekler niye böyle belli de sen niye böylesin?
Daha önce hiç yüklememiştim yükliycem evet ne çirkinleşenler gördüm maalesefEngelle. Ve telefonuna kades yükle ne olur ne olmaz. Herif ikinci bir şansı haketmiyor.
Ay bayılırım böyle dürüst ve özeleştiri yapan insanlaraHani arkadaşınıza anlatır ve onun da evet ya bu erkekler hep böyle demesini istersinizya hah öyle bir dertleşme konusu:) boşum evdeyim canım herşeye konu açmak istiyor konusu filan
Aşkolsun yeni şeyler var bu konuda :)Diğer konu da aynıydı zaten, sürekli aynı konuyu açmak yasak olmalı bence. Herkes orada yazdı zaten, başka ne duymayı umuyorsunuz?
HahaahAy bayılırım böyle dürüst ve özeleştiri yapan insanlaraerkeğin en iyisi mezarda olanı valla konuya yorumum bu o zaman
Çok teşekkür ederim çok tatlısınız üzülmüştüm evet geçti ama. İnşallah dediğiniz gibi olurUzulmüşsünüz belliki hastalik psikolojisi birde bu eski sevgilinin yaptıkları üzmüş sizi kolay değil elbet atlatmak birde o haldeyken .Dertleşelim madem bence o gelsede siz diyelim kabul ettiniz bu arada biliyorum şans vermeyecegim demissiniz.Oh olsun ona demekki onunda içine doğdu siz başkasını seveceksiniz dilerim mutlu olun sizde böyle düşünün hayat sürprizlerle dolu artık böyle olması gerekli şimdide gerçekten mutlu olma sırası sizde .Öylede olsun
Ben korkmak değil de dileğin umduğun bu gibi ben sizin psikolojik anlamda da destek almanız gerektiğini düşünüyorumArkadaşlar hastalık sürecimde terkedilmiştim ve o dönemler üzülmüştüm. Şu an o dönemlere göre her anlamda daha iyiyim. Sanki bunun kokusunu almış gibi eski sevgilim yalvar yakar dönmek istiyor bir şans istiyor. Kendi maddiyata çok önem verirdi paranın, pulun, kariyerin önemi yokmuş. 1 aydır hiç uyuyamıyormuş ahmaklık ettim hayatımdaki en güzel şeyi kaçırdım diyormuş. Neden böyleler iş işten geçtikten sonra ne anlamı var ki? Ne güzel bi fırsat çıkmış karşına öyle bir yanında ol ki zaten o insan bir daha seni bırakmazdı. Ama olamadı ailem çevrem sağolsun zor günleri aştım. Kesin bir dille de söyledim istemediğimi hala şans istiyor engelliycem çıkıp yolumu keser mi vs diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?