Erkekler neden böyle?

Bı halt edemez.Zaten barismayi kabul ederseniz iki aya tekrar sıkılıp gider bişey olmaz yani relax olun .Şimdi hırsı kabardı sevgisi değil .O elde etme hırsı tatmin olsun Behlül kaçar

Ee engelleyin geçin madem. Kötü günde yanınızda olmayan adamı hala engellememeniz hata. Neden böyle diye sormanız da garip. Başkalarından ilgi bulamayınca gelmiş işte, sizi yokluyor.
Siz biraz olayları abartan, dramatize eden birisiniz gibi geliyor bana. Kötü amaçla söylemiyorum yanlış anlamayın ama bunu söylemesem de olmazdı. Yani özgüven sorununuzda var sanırım. Çünkü ikinizde aynı meslekteymişsiniz, ikinizde gayet iş bulurdunuz. "Acındırdım kendimi aynen ben hastayım kim beni napsın modundaydım" demişsiniz bu da sanırım böyle düşünmeme sebep olan şeylerden biri. Bu şekilde karşı cinsler de arkadaş olarak hemcinsler de sizi fazla abartılı bulup uzaklaşıyor olabilirler bu arada.

Aynı konu ama cevabida aynı konunun değişmez bu kadar insan nakarat halinde birşey olmaz şans vermeyin diyor genede hayat sizin zaman sizin kalp sizin

Karşınıza esas aşkınız çıkacağı içinde kader karma bu ilişkiyi sonlandirmiş olabilir bu ihtimal da var

İş bulmak kolay değil o kadar dil vs gerekiyor o an hastalık psikolojisindeydim yürüyemiyordum adım atamıyodum yürümeyi bırakın aynı şekilde benim yaşadıklarımı yaşayan bir hastayla karşılaştım o da aynen ben de öyle dedim kim napsın beni demiş sevgilisine ama çocuk ölümden başka herşeyin çaresi vardır diyip bırakmamış kızı mesela adam gibi adamlarda var:)
Yok uzaklaşma sorunu yok çevremde gayet iyi çok şükür

Neden hep aynı kişiyle ilgili konu açıyorsun? Adamı umursamasan konu açmazsın. Hani kararsızsan sor bize sizce affedeyim mi de, biz de yazalım. Biraz özeleştiri yapman lazım. Bi kendini tanı ne istiyorsun ne istemiyorsun? Erkekler niye böyle belli de sen niye böylesin?

Hani arkadaşınıza anlatır ve onun da evet ya bu erkekler hep böyle demesini istersinizya hah öyle bir dertleşme konusu:) boşum evdeyim canım herşeye konu açmak istiyor konusu filan

Diğer konu da aynıydı zaten, sürekli aynı konuyu açmak yasak olmalı bence. Herkes orada yazdı zaten, başka ne duymayı umuyorsunuz?

Uzulmüşsünüz belliki hastalik psikolojisi birde bu eski sevgilinin yaptıkları üzmüş sizi kolay değil elbet atlatmak birde o haldeyken .Dertleşelim madem bence o gelsede siz diyelim kabul ettiniz bu arada biliyorum şans vermeyecegim demissiniz.Oh olsun ona demekki onunda içine doğdu siz başkasını seveceksiniz dilerim mutlu olun sizde böyle düşünün hayat sürprizlerle dolu artık böyle olması gerekli şimdide gerçekten mutlu olma sırası sizde .Öylede olsun

Hani arkadaşınıza anlatır ve onun da evet ya bu erkekler hep böyle demesini istersinizya hah öyle bir dertleşme konusu:) boşum evdeyim canım herşeye konu açmak istiyor konusu filan
Ay bayılırım böyle dürüst ve özeleştiri yapan insanlara erkeğin en iyisi mezarda olanı valla konuya yorumum bu o zaman

Çok teşekkür ederim çok tatlısınız üzülmüştüm evet geçti ama. İnşallah dediğiniz gibi olur

Niye olmasın ne eksiğiniz var insanın gönlü huyu güzel olduktan sonra elbet doğrusu doğru zamanda karşısına çıkar onu biz bilmeyizde vakti ayarlayan bilir kalp sizde daha bile çok severde şaşar kalırsınız halinize

Ben korkmak değil de dileğin umduğun bu gibi ben sizin psikolojik anlamda da destek almanız gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…