Bağlantıları değil başka bir tarafları kopsa da bir hayır olsaKadinlar tek bir erkege , erkekler butun kadinlara baglanmak istiyor. Baglantilari kopsun insallah.
Bende paranoyakliga doğru adım adım gidiyorum.Aynen , bu yüzden karşıma çıkan insanlara güvenmiyorum .
Bağlantıları değil başka bir tarafları kopsa da bir hayır olsa
Bana dert oldu. Ciddi anlamda dert oldu yani bu yüzden fikir almak istedim.Gereksiz bir konu...
Allah bağışlasınKatılıyorum oğlum dışındaki bütün erkekler aptal
Çok güzel bir yorum olmuş cok tesekkur ederim. Bu yazdıklarınız aklımın bir kosesinde kalacak.Çünkü otoritelerini sonsuza dek kaybettiler,
Pohpohlanarak ağam paşam diyerek büyütüldüler ama evlendikleri kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen kendilerine muhtaç olmayan canlılar.
Sadece erkeklerin yapabildiği nerdeyse hiçbir şey yokken( ayakta çiş yapmak/penise sahip olmak dışında) sadece kadınların yapabildiği şeyleri kıskanıp iyice çıldırdılar.
Anaları gb kendilerini pışpışlamayan el üstünde tutmayan, iş yerinde birlikte çalışmak, evde yardımcı olmak zorunda kaldıkları kadınlara karşı iyice bilendiler. Şimdi de kendilerini ispat etmek egolarını tamir etmek için birlikte oldukları kadınları yine başka kadınlarla aldatıyorlar.
Benim tahlilim bu şekilde...
Bari biz değiştirelim bunu...analarından ötürü. nerde saçma davranış varsa orda kötü eğitim var demektir. benim olum kraldır deyip evlendiğinde yumurta kıramayan adamlar var. analar düzeldiğinde oğlanların da düzeleceğine inanıyorum
Aslında haklısın. Kol kırılır yen içinde kalır devri bitince böyle oldu.Kuzum benim, öyle düşünme. Fazlalaştı ama illa ki herkes ve her şey kötü diye bir şey yok.Biraz bdv de fazla takılınca etrafa kulak kabartınca insan bunalıyor. Boşver takılma. Dünya hep böyleydi biz bilmiyorduk o zamanlar, şimdi her şeyi öğrenmek ve ulaştırmak rahat. Hepsi bu :)
Açtığım konu iç açıcı değil ama pozitif düşünmenin zararı olmaz bence. İnşallah gönlüne göre olurYazmak isteyecegim cok sey var da susmayi tercih ediyorum çünkü bu aralar ben de düzgün biri çıksın istiyorum ama öyle biri olmadığını gördükçe daha da yalnizligima gömuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?