Bir daha görüşmeyelim.
Olabilir
Merhabalar..
Hayatıma yeni biri girdi. Uzaktayız kameradan görüşüyoruz. Ona açık oldum hayatımı, sıkıntılarımı anlattım. O da bana aynı şekilde anlattı iyi kötü yönlerini. Her şey güzel gidiyordu gayet ilgiliydi. Her gün şiirler sözler... ama ben inanmiyordum onun hislerine. Hala daha inanmıyorum. Çünkü çok değişken. Bazen bana kanka falan diyor. Hiç sevmem böyle şeyleri. Sakasina gibi diyor belki ama şakası olmaz ki böyle şeylerin değil mi? Demin de ağzını aradım evlenirsin sen birini bulursan dedim. Ağzını aradığımı anlamıştır. O da evet o zamana kadar gezeriz falan yazmis. Gulen surat koymuş. Sinirlendim ama bir şey demedim.Ne demeliyim bu insana?
Merhabalar..
Hayatıma yeni biri girdi. Uzaktayız kameradan görüşüyoruz. Ona açık oldum hayatımı, sıkıntılarımı anlattım. O da bana aynı şekilde anlattı iyi kötü yönlerini. Her şey güzel gidiyordu gayet ilgiliydi. Her gün şiirler sözler... ama ben inanmiyordum onun hislerine. Hala daha inanmıyorum. Çünkü çok değişken. Bazen bana kanka falan diyor. Hiç sevmem böyle şeyleri. Sakasina gibi diyor belki ama şakası olmaz ki böyle şeylerin değil mi? Demin de ağzını aradım evlenirsin sen birini bulursan dedim. Ağzını aradığımı anlamıştır. O da evet o zamana kadar gezeriz falan yazmis. Gulen surat koymuş. Sinirlendim ama bir şey demedim.Ne demeliyim bu insana?
Dogru demis sanal alemde konusanlarin yuzde kaci evlenir.
Erkekler neden böyle bilmem ama biz kadınlar davranışlara değil sözcüklere inanıyoruz sıkıntımız bu.
Adam istediği gibi davranıyo ama iki şiir yazıyo Cemal Süreya moduna giriyo,densiz.
Ama siz sonucu evlilik dusuncesindesiniz uzulursunuz bosverin.Bilemiyorum zaten evlenelim demedim ona. Sadece hisleri gercek mi bundan emin olamiyorum. Gercek degilse cok abartiyor o halde. Siirlerle uyandirmalar. Siirler yazmalar falan..
Böylesine dengesiz değil densiz denir.
Boş vakitlerini sizinle doldurduğunu bu kadar açık ifade ettiği için kaba ama dürüst de denebilir aslında.
Ergen zihniyeti, görüşmeyin böyleleriyle.
Sadece hisleri gercek mi bundan emin olamiyorum. Gercek degilse cok abartiyor o halde. Siirlerle uyandirmalar. Siirler yazmalar falan..
Ya iste onu anlamıyorum madem siir yazacak kadar degerli degilim. Neden siir yazıyor ki bana.
evlenirsin sen birini bulursan ne demek. ona bu cümleyi kurarsan vereceği cevabada sinirlenme hakkın yok. hislerine inanmıyosan niye görüşüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?