Erkekler neden dengesiz

Resmen sevgili misiniz anlamadım bu konuşmalar çok gereksizce çünkü..

O sevgili oldugumuzu düşünüyor sanırım çünkü iliskimizi arkadasina soyleyecek misin diye sormuştu. Gecistirmistim. Hicbir zaman biz neyiz diye bir konusma gecmedi aramizda. Yani derler ya benim gozumde suan tanimaya calistigim biri. Cunku cok yeni sayılır. Onun gozunde ben neyim biliyorum. Guvenemiyorum zaten bir de kanka diyor bana. Saka gibi söylüyor ama boyle saka olmaz ki..

Şiir falan dediniz baştan bitti zaten adam gözümde.hiç sevmem şiir sözler falan okuyan erkekleri.bence sende ona kanka demeye başla bakalım nolcak.tepkiye göre hareket edersin

Şiir yazan daha doğrusu yazdığını iddia eden adamlara karşı önyargım oluştu. Samimi bulmuyorum. Bence sende şakasına bile olsa takılırız, gezeriz diyen biriyle görüşme. Başlığına da katılıyorum internet bazı şeyleri çok kolay sunduğu için suyu da çıkmadı değil.

Kendi kendime gelin güvey olduğumu düşünmüyorum. Ona karşı ne bir söz verdim, ne de ona sen gelecekteki insansin dedim. Aksine o bana evlilik konusunu acti her zaman. Sonra kanka falan diyince bi tuhafima gitti.. gönül eglendirip eglendirmedigini anlayamiyorum.

Asosyal birimi ki etrafında bulamamış internette mi arıyor sende aynı şekilde hırlımı hırsızmı belli değil dengesizlikle alakası yok seni tanımıyor etmiyor o bile senden mantıklı konuşuyor

Asosyal birimi ki etrafında bulamamış internette mi arıyor sende aynı şekilde hırlımı hırsızmı belli değil dengesizlikle alakası yok seni tanımıyor etmiyor o bile senden mantıklı konuşuyor

Biz bununla ders çalışıyorduk. Yani aslinda ortada bir durum yoktu. Not paylasiyorduk birbirimizle. Aylar gecti birden bir sey oldu ışte. Aslinda benim bu dusuncelere burunmeme neden olan o. O surekli vaatler verip, gelecek hakkinda konusup geri cekiyor kendini. O gelecek ile ilgili hayal kurarken hic evet gelecegimiz var demedim. Sadece eger gercekten yogun hisleri varsa neden bana kanka diye hitap etti buna takıldım. Bu sebeple o konusma gecti aramizda.

Sonuçta sanal alem değilmi? Mesajlamı ders Çalışıyorsunuz? Ben anlamadım sanal alemde konuşuyoruz demek zor mu kendini bunu bilerek yönlendir diyorum dibimizdeki adam aldatıyor evlenelim diyor vazgeçiyor nişan atıyor senin belkide kendince boş konuşan birine ama umut verdi demen yanlış bide yaşlarınız kaç tamam internetten tanışmaya karşı değilim ama en azından aynı şehirde olup görüşüldüğü zaman değilim böyle değil Ve bu durumda emin olamazsın karşındaki ne tür bi insan kafana takacağın birşey yok

Not paylasiyorduk birbirimizle. Soru paylasiyorduk o sekilde tanistik. Evet aslında orasi öyle tanimiyorum.belki de bosluguma denk geldi. Ben 24 yasimdayim, o da 28.

Not paylasiyorduk birbirimizle. Soru paylasiyorduk o sekilde tanistik. Evet aslında orasi öyle tanimiyorum.belki de bosluguma denk geldi. Ben 24 yasimdayim, o da 28.
İlla tanıyayım diyosan söyle gelsin yanına kalabalık bi yerlerde oturun tanışın yani daha görüşmeden ne olabilirki evlenelim dese sanki evleneceksin de kafana takmışsın önce adımı attır görüşüp tanışma sürecine geç ondan sonra olacaksa olur kendini üzmeye değmez

Uzaktasın, anladığım kadarıyla sadece kamerada görüşüyorsunuz. Ve inanmıyorum diyorsun. Zaten nesine inanacaksın ki? Sanal bu adam, sanal. Neden ciddiye aldığını da anlamadım, neden vakit harcadığını da.

vakit harcamya deyecek bir erkek tipi deyil bu bence bosver.

Dengesiz degil acik sozlu
Siir yazmasi icin de cok duygu yuklu olmasi gerekmiyo

İnternetteki birinden niçin bu kadar değer bekliyorsunuz? Bu kadar kafaya takmamak lazım sonuçta sanal ortam ben de çok yapmışımdır öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…