Erkekler neden dengesiz

Sanirim netten tanismissiniz netten tanidigin insana bu kadar güvenip kendini kaptirman senin bilecegin is ama bana soracak olursan biriyle gelecek dusunursen ona hayatinla ilgili cok sır gibi duran seyleri(ailevi problemler,eski erkek arkadas vs.) tavsiye etmiyorum

Karsindaki insani tam manasiyla daha tanimiyorsun fazla kendini kaptirma derim

Kendimi kaptirmadim tabiki tanimaya çalışıyorum. Ilk olarak arkadastik tanimiyoruz diye ikimizde birbirimizi aglama duvari yapmistik

Bi de şu şiir olayına çok takılmayın, bunun abartısı yok ki iki tuşa bastın mı tamamdır.

Mesaj istekleri kutusuna hiç tanımadığımız adamlardan ne şiirler ne özlü sözler geliyor.

Nette kadınlara şiir göndermeyeni dövüyorlar desek yeridir.

Elbet orasi oyle ama bu kendi yazıyor siirleri. Icimden gelmese kimseye siir yazamam. Gerci goz boyamak icin de kullaniyor olabilir.

Erkekler dengesiz diil ! Kadınlar kendi değerini bilmiyor ... Çözüm çok basit özür dileyerek söylüyorum aranızda ki İnternet bağlantısını kesin. Hayatınıza daha sağlıklı insanların girmesine izin verin.

Erkeklerin değerleri bizimki gibi değil,biz eğer şiir yazıyosak güzel şeyler söylüyosak değer veriyoruzdur .
Ama o hoş vakit geçirdiği için de yapıyo olabilir, konuşmaktan keyif aldığı için de yapıyo olabilir, seni etkilemek için de yapıyo olabilir. Sonuncusu kuvvetle muhtemel.
Yani 'ben olsaydım' diye bakma meseleye.
Ayrıca nasıl ki kadınların hepsi bi değil, erkekler de öyle.
Henüz tanımadığın için de neyi neden yaptığını bilemiyosun. Zaten tutarsız bi tip,boşuna zamanını harcama.

Haklısınız ne kendimin ne de onun zamanını harcayayim.

Erkekler dengesiz diil ! Kadınlar kendi değerini bilmiyor ... Çözüm çok basit özür dileyerek söylüyorum aranızda ki İnternet bağlantısını kesin. Hayatınıza daha sağlıklı insanların girmesine izin verin.

Oyle kendi degerimizi bilmiyoruz. Ama her defasinda da aynisi oluyor. Bir öyle bir boyleler. En iyisi konusmamak

Aranızdaki iletisime bağlı olarak böyle laflar edilebilir. Biz de sakasına sevgilimle deriz birbirimize kanki falan diye arada. Hatta bro der bana nadiren :D

Sen adama bulursan birini evlenirsin dersen o da böyle cevap verir. Sakalasıyor seninle işte.

Fazla kasmadan yaşa iliskini her seyde bi mana arama bir müddet, sana hissettirdigi duyguya dikkat et. Yani kendini nasıl hissediyorsun.

Elbet orasi oyle ama bu kendi yazıyor siirleri. Icimden gelmese kimseye siir yazamam. Gerci goz boyamak icin de kullaniyor olabilir.

Son cümlenizi ben yazacaktım siz yazmışsınız, nitekim gözünüzü boyamış da, onca densizliğe rağmen şiir yazmasını kaç kere tekrar etmişsiniz.

İki arkadaşımın şiir kitabı var, beş katı kadarının da şiir denemeleri yani şiir bundan onlarca yıl önce ifade ettiği anlamı taşıyan bir sanat olmaktan uzaklaştırıldı maalesef, ayağa düştü.

Netten konuştuğu ilk insan olmadığınız gibi "bu şiirleri sana yazdım" dediği ilk kız da siz değilsinizdir.

Şiir ruhu inceltir sizin için şiir yazacak kadar yoğun duygular yaşayan insan netten sizinle öyle yılışık ve de amaçsızca konuşmaz.

Hayatta daima icraatlara ve tavırlara bakın, sözler birisi hakkında hüküm verirken en son değerlendireceğiniz kriter olsun.

Aranızdaki iletisime bağlı olarak böyle laflar edilebilir. Biz de sakasına sevgilimle deriz birbirimize kanki falan diye arada. Hatta bro der bana nadiren :KK70:

Sen adama bulursan birini evlenirsin dersen o da böyle cevap verir. Sakalasıyor seninle işte.

Fazla kasmadan yaşa iliskini her seyde bi mana arama bir müddet, sana hissettirdigi duyguya dikkat et. Yani kendini nasıl hissediyorsun.

Onun bana hissettirmeye çalıştığı duyguyu hissedemiyorum. Birini görmeden sevemem diye düşünüyorum. Onun hislerine de inanmıyorum. Her ne kadar şiir vb şeyler yazsa da beni bırakma falan dese de... sanırım inanmadığım için de çok sorguluyorum.

Son cümlenizi ben yazacaktım siz yazmışsınız, nitekim gözünüzü boyamış da, onca densizliğe rağmen şiir yazmasını kaç kere tekrar etmişsiniz.

İki arkadaşımın şiir kitabı var, beş katı kadarının da şiir denemeleri yani şiir bundan onlarca yıl önce ifade ettiği anlamı taşıyan bir sanat olmaktan uzaklaştırıldı maalesef, ayağa düştü.

Netten konuştuğu ilk insan olmadığınız gibi "bu şiirleri sana yazdım" dediği ilk kız da siz değilsinizdir.

Şiir ruhu inceltir sizin için şiir yazacak kadar yoğun duygular yaşayan insan netten sizinle öyle yılışık ve de amaçsızca konuşmaz.

Hayatta daima icraatlara ve tavırlara bakın, sözler birisi hakkında hüküm verirken en son değerlendireceğiniz kriter olsun.

Haklısınız. Sanırım icraat için de yan yana olmak gerek. Biz hem uzağız hem de ona inanmıyorum.

Onun bana hissettirmeye çalıştığı duyguyu hissedemiyorum. Birini görmeden sevemem diye düşünüyorum. Onun hislerine de inanmıyorum. Her ne kadar şiir vb şeyler yazsa da beni bırakma falan dese de... sanırım inanmadığım için de çok sorguluyorum.

Siz nasıl tanıştınız ki?

Haklısınız. Sanırım icraat için de yan yana olmak gerek. Biz hem uzağız hem de ona inanmıyorum.

Konunuz beni de ilgilendirdiği için yorum yapmadan geçmek istemedim.

Ben de sevdiğim insanla netten tanıştım ve yıllarca bir araya gelemedik.

Kuşkusuz iddia ederim ki sizden on kat daha şüpheciyim çünkü güven duygum çok azdır, her olaya derinlemesine analiz ederek yaklaşırım, bu bir yaşanmışlık ya da darbe almışlık değil, mizacım böyle.

Konuya dönersek tahmin edersiniz ki bu karakterle onu resmen süzgeçten geçirdim, çok hırpaladım, ağlattım, üzdüm, ona inanmadım ki zorunlu nedenlerden bir araya gelemiyorduk, yanıma gelme şansı olmadığı için oradan duygularını ispat etmek adına çok uç şeyler yaptı, bulunduğum yerdeki akrabaları, özel günlerdeki somut sürprizleri, vs.

Tanıştıktan yıllar sonra bir araya geldiğimizde ve devamında soru işaretlerim bitti. Zaten çevremdeki herkes onun karakterinin ve sevgisinin gerçekliğinden o kadar emindi ki başka türlü düşünmem benim de imkansızdı artık.

Bu kadar şeyi şunun için yazdım.

İcraat için yan yana olmak gerekmez.

Ben şüpheciliğimle onu hırpalarken nete çok mesafeli olan ablam bile ondan emindi çünkü bizim aramızda sizin muhabbetleriniz hiç geçmedi.

Elbette her iletişimin dinamiği farklıdır ama nette sizin için şiirler yazdığını söyleyen biri ertesi gün işin suyunu çıkarıyorsa, sizin güvensizliğiniz bu kadar belliyken sizi rahatlatmak yerine işi şakaya vuruyorsa onun icraati de budur yani zamanınızı tüketmek.

Konunuza vaktiyle benzer durumda olduğumuz için empati yapıyorum, bu çocuk başkalarıyla da benzer muhabbetler döndüren, güven vermeyen bir ergen gibi görünüyor buradan.

Demin oyle yazdım . Bana sen tam dayakliksin dedi
Bence siddet egilimi var, bunu da ona soyleyin ki kafasina girsin bir kere-sonra da engelleyin.Siddet egilimi olanlar cogu zaman farkinda degiller, hem kendinizi korumali hem de karsidakini uyarmalisiniz.
Bu toplum siddete tepki gostermeye gostermeye bu hale geldi.

Resmen sevgili misiniz anlamadım bu konuşmalar çok gereksizce çünkü..

Konunuz beni de ilgilendirdiği için yorum yapmadan geçmek istemedim.

Ben de sevdiğim insanla netten tanıştım ve yıllarca bir araya gelemedik.

Kuşkusuz iddia ederim ki sizden on kat daha şüpheciyim çünkü güven duygum çok azdır, her olaya derinlemesine analiz ederek yaklaşırım, bu bir yaşanmışlık ya da darbe almışlık değil, mizacım böyle.

Konuya dönersek tahmin edersiniz ki bu karakterle onu resmen süzgeçten geçirdim, çok hırpaladım, ağlattım, üzdüm, ona inanmadım ki zorunlu nedenlerden bir araya gelemiyorduk, yanıma gelme şansı olmadığı için oradan duygularını ispat etmek adına çok uç şeyler yaptı, bulunduğum yerdeki akrabaları, özel günlerdeki somut sürprizleri, vs.

Tanıştıktan yıllar sonra bir araya geldiğimizde ve devamında soru işaretlerim bitti. Zaten çevremdeki herkes onun karakterinin ve sevgisinin gerçekliğinden o kadar emindi ki başka türlü düşünmem benim de imkansızdı artık.

Bu kadar şeyi şunun için yazdım.

İcraat için yan yana olmak gerekmez.

Ben şüpheciliğimle onu hırpalarken nete çok mesafeli olan ablam bile ondan emindi çünkü bizim aramızda sizin muhabbetleriniz hiç geçmedi.

Elbette her iletişimin dinamiği farklıdır ama nette sizin için şiirler yazdığını söyleyen biri ertesi gün işin suyunu çıkarıyorsa, sizin güvensizliğiniz bu kadar belliyken sizi rahatlatmak yerine işi şakaya vuruyorsa onun icraati de budur yani zamanınızı tüketmek.

Konunuza vaktiyle benzer durumda olduğumuz için empati yapıyorum, bu çocuk başkalarıyla da benzer muhabbetler döndüren, güven vermeyen bir ergen gibi görünüyor buradan.

Evet iste bende bu hususta suphe duydum. Bu kadar şüpheci davranirken neden beni rahatlatmak yerine bu sekilde dengesiz davranıyor dedim. Saka yaptigini soylese de bu dedikleri ona inanmamama ve uzaklasmama neden oluyor. Uzak durmam gerektiginin farkindayim. Hani kadınlar hisseder ya, bnde onun dogru insan olmadığını hissediyorum.

Back
X