- 6 Haziran 2015
- 555
- 242
- 103
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
Benim sevgilim ( haftaya sözlüm olacak kısmetse) aile babası olmak, bir yuvayı kurmak istediğini söylemişti. Size katılıyorum evlilik istemek her erkeğin harcı değil, karakter çok önemli. Heleki genç yaşlarda evlenmek isteyen erkeklere çok nadir rastlanılıyor, gezmek tozmak varken niye evleneyim diyor mesela arkadaşlarım. Bu yüzden 30'undan önce evlilik düşünmüyoruz diyorlar.Allah ciddi insanlarla karşılaştırsın herkesiFarklı bakış açılarını görmek istiyorum. Bu konuyu o sebeple açtım.
Evlenmeden once bır adama asıktım kör kütük.. Senelerce pesınde kostum. Denedık denedik olmadı. Agzında evlılık vardı ama ıcraat yok.. Bu evlenmek ıstemeyene ornektı..
Esım de ılk günden berı evlılık hayallerı kuran bı adamdı.. Kısa zamanda evlendık. Bu da evlenmek ısteyene ornektıı benım ıcın.
Karsılastırdıgımda karakter yapısı dıyebılırım fark yaratan seyın.
Bu konuda sız neler düşünüyorsunuz ??? Erkekler neden evlenmek ıster yada ıstemez??
Benim sevgilim ( haftaya sözlüm olacak kısmetse) aile babası olmak, bir yuvayı kurmak istediğini söylemişti. Size katılıyorum evlilik istemek her erkeğin harcı değil, karakter çok önemli. Heleki genç yaşlarda evlenmek isteyen erkeklere çok nadir rastlanılıyor, gezmek tozmak varken niye evleneyim diyor mesela arkadaşlarım. Bu yüzden 30'undan önce evlilik düşünmüyoruz diyorlar.Allah ciddi insanlarla karşılaştırsın herkesi
Sağol canımAmın canım hayırlı olsun sözünüz de
peki bdv da bu konunun ne isi var
bende bunu merak ettim
Erkekler istedikleri zaman evleneceklerine çok emin. Kadının evlenememe korkusu var. Biyolojik saatini kaçırma korkusu var. Kadın panik hali yaşıyor evlenme konusunda. Erkeğin böyle bir sorunu yok. Üreme yeteneğini kaybetmiyor ve istediği her an karşısında evlenmek isteyen bir kadın mutlaka çıkıyor. Daha rahat karar veriyor böylece. Özellikle rahat bir hayatı varsa adamın evliliği sıkıştırmak istemez. Ama benimki evlenmeden önce kurulu düzeni yoktu ailesi uzaktaydı. E ben hayatındaydım. Evlenmek istedi.
Evet kadın ne kadar istemiyorum dese de üreyememekten korkuyor bence :)) bilinçaltımız bununla dolu :)ureme yetenegını kaybetmememantıklı
Ailesinin evinde rahat olan ya da bireysel bir hayat kurmus adamlar pek evlilik yanlisi degil gibime geliyor.
Esime sordum simdi, niye evlenmek istedin diye. Kesinlikle evlilik insani degildi tanistigimizda playboy gibi takilirdi, 2 ay dolmadan evlenme teklif etti. "Hayatimin kadini oldugunu anladim, ayni evi paylastigimda daral gelmeyecegini hatta cok mutlu olacagimi anladim(esereklinin onde gidenidir), her animi seninle gecirmekten keyif aldigimi anladim(tanistigimizdan evlenene kadar her gun 16 saatimiz dipdibe gecti), benden cok farkli bir hayat yasiyordun ve ben de o hayati yasamak istedim, gozumu gonlumu doyurmakla kalmadin tasirdin ben de bunu kacirmayayim dedim" dedi. Bu kadar acele etmesinin sebebi ise benim cabuk sikilan yapimi fark etmesiymis. Bari evlenme teklif edeyim de kafesleyeyim diye dusunmus. (Saka yollu ciddiyi soyluyor)
Demek ki evlilik dusunmuyorum mesaji onemli. Ben de evlenilecek kiz tipi degildim cunku.
Saka bi yana duzenli seks hayatı isteginin de buyuk rol oynadigini dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?