Erkekler neden evlenmek ister/istemez?

KaraBiberim07

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2015
555
242
103
Farklı bakış açılarını görmek istiyorum. Bu konuyu o sebeple açtım.

Evlenmeden once bır adama asıktım kör kütük.. Senelerce pesınde kostum. Denedık denedik olmadı. Agzında evlılık vardı ama ıcraat yok.. Bu evlenmek ıstemeyene ornektı..

Esım de ılk günden berı evlılık hayallerı kuran bı adamdı.. Kısa zamanda evlendık. Bu da evlenmek ısteyene ornektıı benım ıcın.

Karsılastırdıgımda karakter yapısı dıyebılırım fark yaratan seyın.

Bu konuda sız neler düşünüyorsunuz ??? Erkekler neden evlenmek ıster yada ıstemez??

sorumluluktan korkmak olabilir, tek başına daha rahat olunacağını düşünebilir, kendine güveni yoktur bi aileyi idame ettirebilmek hususunda

Herkesin istedigi ve düsüncesi farklidir

Kimi erkek sorumluluk almaktan korkmaz aile ortamini sever , kimide sevmez bekarligini yasamak ister..

Ailesinin evinde rahat olan ya da bireysel bir hayat kurmus adamlar pek evlilik yanlisi degil gibime geliyor.

Esime sordum simdi, niye evlenmek istedin diye. Kesinlikle evlilik insani degildi tanistigimizda playboy gibi takilirdi, 2 ay dolmadan evlenme teklif etti. "Hayatimin kadini oldugunu anladim, ayni evi paylastigimda daral gelmeyecegini hatta cok mutlu olacagimi anladim(esereklinin onde gidenidir), her animi seninle gecirmekten keyif aldigimi anladim(tanistigimizdan evlenene kadar her gun 16 saatimiz dipdibe gecti), benden cok farkli bir hayat yasiyordun ve ben de o hayati yasamak istedim, gozumu gonlumu doyurmakla kalmadin tasirdin ben de bunu kacirmayayim dedim" dedi. Bu kadar acele etmesinin sebebi ise benim cabuk sikilan yapimi fark etmesiymis. Bari evlenme teklif edeyim de kafesleyeyim diye dusunmus. (Saka yollu ciddiyi soyluyor )

Demek ki evlilik dusunmuyorum mesaji onemli. Ben de evlenilecek kiz tipi degildim cunku.

Saka bi yana duzenli seks hayatı isteginin de buyuk rol oynadigini dusunuyorum.

erkek olarak bakmasak konuya anlarız. kadınlardan da var evlenmek istemeyen ve isteyen var siz neden istediniz mesela başka kadın neden istemez? bazı kadınlarda çok istekli oluyor bende bunu anlamıyorum. sanki kadının doğası hep evlilik istemeli erkek istemeyince ters bir durummuş gibi konuşuyoruz.

Kader kısmet..çokta şaaapmamak lazım..

O evlenmek istemeyen kişi aradığını bulunca anında evlenir merak etmeyin..

Siz kocanızın nasibiymişsiniz diyelim.

Bakış açısı

Evcimen kelimesine inanırım evcimen erkek ailem olsun çocuklarım olsun düzenim olsun der

Diğeri farklı açıdan bakar sorumluluklar yükler ve korku olabilir

Sürekli sevgilisi ile beraber olmak isteyen insan evlenir.
Düzenli hayat seven, evcimen insanlar evlilik seviyor bence.
Biz bir süre beraber yaşadık yine de legal yoldan aynı evde yaşamak daha iyi oldu.

cogu kisi kendine gore daha iyisini bulunca evlenmek ister bide ilk tanismalari nasil oldu ise o gozle bakmaya devam ediyolarda olabilir. sanal ortamda tanisti ise bu kiz benim gibi herkesle konusmustur eglenilcek kiz gibi

Benim sevgilim ( haftaya sözlüm olacak kısmetse) aile babası olmak, bir yuvayı kurmak istediğini söylemişti. Size katılıyorum evlilik istemek her erkeğin harcı değil, karakter çok önemli. Heleki genç yaşlarda evlenmek isteyen erkeklere çok nadir rastlanılıyor, gezmek tozmak varken niye evleneyim diyor mesela arkadaşlarım. Bu yüzden 30'undan önce evlilik düşünmüyoruz diyorlar.Allah ciddi insanlarla karşılaştırsın herkesi

Amın canım hayırlı olsun sözünüz de

Erkekler istedikleri zaman evleneceklerine çok emin. Kadının evlenememe korkusu var. Biyolojik saatini kaçırma korkusu var. Kadın panik hali yaşıyor evlenme konusunda. Erkeğin böyle bir sorunu yok. Üreme yeteneğini kaybetmiyor ve istediği her an karşısında evlenmek isteyen bir kadın mutlaka çıkıyor. Daha rahat karar veriyor böylece. Özellikle rahat bir hayatı varsa adamın evliliği sıkıştırmak istemez. Ama benimki evlenmeden önce kurulu düzeni yoktu ailesi uzaktaydı. E ben hayatındaydım. Evlenmek istedi.

ureme yetenegını kaybetmeme mantıklı

Ben de evlenmeyı hıc dusunmedımdı evlendım gıttım Dogru olabılırrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…