Erkekler neden evlenmek ister/istemez?

Valla ben eşimle ilk çıkmaya başladığımda bana geldi bi hafta olmuştu.
Bak ben evlenmek istiyorum senle, evlenme niyetin yoksa oyalama beni dedi.
Sonra da 9 ayda evlendik.
Bence sen naparsan yap karşındaki adam hazır hissetmiyosa evliliğe napsan boş oluyo.

Kocan bi forumda boyle konu acsa ne hissedersin? Eski sevgilim benimle evlenmek istemiyodu sonra simdiki hanimla tanistim bastan beri evlilik dedi sizce kadinlar niye evlenmek istemez dese? Benimki acsa ben aklinin eskide kaldigini dusunurum. Sen?

Kocan bi forumda boyle konu acsa ne hissedersin? Eski sevgilim benimle evlenmek istemiyodu sonra simdiki hanimla tanistim bastan beri evlilik dedi sizce kadinlar niye evlenmek istemez dese? Benimki acsa ben aklinin eskide kaldigini dusunurum. Sen?

Ben oyle bisey olmadigini soyluyorum konuyu acan olarak. Sana noluyo?

Burda bı cok kısıye yardımcı olmaya çalışıyorum yorumlar yazıyorum. Yazarken de eskı yasadıklarımdan yada evlılıgımden hayatımdan ornekler verıyorum. Ne var bunda , sıkıntı ne anlamadım?
Konuyu açan kişi olarak ne anlatmak ıstedıgımı soyluyorum, açıklıyorum.. Polemık yaratılacak bı konu yok ortada. Fıkır de alacak bır sorun yok. Muhabbet olsun ıstedım.. Neden tartışmak ıstıyosunuz? Saldırgan tavırlarınız nıcın?

güzel yazmışsınız kızlar da ben de anlamıyorum bu konuda erkekleri. benim de çok sevdiğim ve evlenmek istediğim birisi vardı bir gün benden sebepsiz ayrıldı. bana devamlı (hala der) seninle hayat çok güzel geçer, sıkılmaz insan, sen şöyle iyisin, böyle iyisin, seninle olduğu gibi kimse ile güzel değil hiç birşey vs vs
ama gel gör ki gitti, evlenmedi.
en iyi zaman geçirdiğim kişi sensin der.
e o zaman sormazlarmı adama neden gittin dediğim de, sus pus kalıyor.
evlenmek isteyen evlenir, bende bunu anladım, isteyen (bu her konu için geçerli) ÇARE;
istemeyen BAHANE bulur!
NET.

Evlenmek istemeyen erkek rahatligina duskun olabilir eger gercekten sevse birakmaz evlenir zaten her turlu

Esim tanistigimdan 4 ay sora evlenme teklif etti. 10 ay içinde evlendik..
Benimde vardi eşimden önce işyerinden yakisikli çocuğa asiktimm esimle ayni adlariydi...
Ben dua ederdim onu istediğim için Allahim bana . X i nasip et diye
Sora Allah onun yerine esimi nasip etti. Demekki o bana nasip degilmiss..
Çok hoslandigim çocuk düğünume az zaman kala memleketine tayin cikti. Ve gitti.. Simdi 1 senedir evliyim şükür o çocuk nabiyo diye soramiyorum.
Unutmusum. O beni sormazdi zaten halada bekar. yakisikli olduğu için iyice havalara girmişti..
Neyse
Ornek su ki
Bazi erkekler evlilikten korkar. Yanaşmaz..sevgilileri olur 2-3 sene cikar konuşur himm o kiz bana gore değil en iyisi devam edeyimm.. Sora o kizdan ayrilir..
Annesinin istediği kiz bulur evlenir..
Sonuç kiz duyar bunlari.
aa eski sevgilim benden ayrildiktan hemen sora evlenmiss niye evlendi naptim der sorunun cvbi ararken kendini yipratr kizda... Adam evlendiği karisiyla mutlu ne olucak.. Eski sevgileri adami rahat birakmazlar fakat sora unutur diye.. İntikami alirlar derken.. Dünya böle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakin Abim 32 yasina kadar rahatina çok düşkündü...
Annem evlen gari ben sana hizmet mi etcem dedi.
Basini etini yiyip durdu...
Annemede ben senin istediği kiz almiycam dedi. Almadi zaten
Kendi buldu 3-4 ay içinde hemen evlendi basinin belasini buldu...ah nerede rahatimm diyormus anneme. Bide suçluyor anne sen benim basimin etini yedin Evlendim mutlu değilim diyor...karidan küfürler yemiş bi suru şeyler... Hamile olduğu için birşey demiyor ezik gibi kaliyor karisina... Erkekler böle yasi geçtiğinde rahat hisseder... Evliliğe gelince mutlu olucakmiyim olamam diye düşünür.. Erkek yaşta evlenen adamlar buna dert olmuyor. Esim rahat yasamamis evlensem rahat olucam demiş simdi rahat tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…