• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden evlenmek ister/istemez?

Ben evlenmedim ama kızkardeşim üniversiteden sonra evlendi filan aynen kadınlarda panik oluyor bende olmadı zaten ciddi düşünmedim ki

Artık evlenmişsun geçmiş gitmiş düşünmeye değmez

İki insan doğru zamanda ortak beklentilerle bir araya gelirse evlilik olur gelmezse olmaz, budur

Konuyu acarken de belırttım. Bırını düşünmek degıl mevzu.Evlılıgımden memnumum esımı de cok sevıyorum.
Kendımden ornek verdım sadece.. Farklı bakış acılarını merak ettımHoppa

Bir yerde okumuştum; "erkeğin evlenmek istememesi diye bir şey yoktur, sizinle evlenmek istemiyordur."
Gerçekten yıllarca evliliğe karşı olduğunu belirten adamların birden evlenmeye kalktığını gördüm kaç defa. Karşılarına çıkan kadınla ilgili sanırım. "işte bu hayatımı geçirebileceğim, çocuklarıma anne olabilecek bir kadın" dedirtmek mesele.

bazı erkekler belli bir yaştan sonra evleneyim der . mesela 35 den önce evlenmem diyenler gördüm ben normal arkadaşlarım . sorduğumda neden sevgilinden ayrıldın madem evleniceksin diyordum . onlarda o zaman daha gençtim yaşayacağım şeyler vardı şimdi kendimi hazır hissettimm o yüzden şimdiki sevgilimle evleniyorum diyorlardı . yani zaman meselesi biraz da .

Farklı bakış açılarını görmek istiyorum. Bu konuyu o sebeple açtım.

Evlenmeden once bır adama asıktım kör kütük.. Senelerce pesınde kostum. Denedık denedik olmadı. Agzında evlılık vardı ama ıcraat yok.. Bu evlenmek ıstemeyene ornektı..

Esım de ılk günden berı evlılık hayallerı kuran bı adamdı.. Kısa zamanda evlendık. Bu da evlenmek ısteyene ornektıı benım ıcın.

Karsılastırdıgımda karakter yapısı dıyebılırım fark yaratan seyın.

Bu konuda sız neler düşünüyorsunuz ??? Erkekler neden evlenmek ıster yada ıstemez??

İster: çünkü sefil bi bekar hayatı vardır.
İstemez: çünkü g.tü rahattadır :KK53:

bazı erkekler belli bir yaştan sonra evleneyim der . mesela 35 den önce evlenmem diyenler gördüm ben normal arkadaşlarım . sorduğumda neden sevgilinden ayrıldın madem evleniceksin diyordum . onlarda o zaman daha gençtim yaşayacağım şeyler vardı şimdi kendimi hazır hissettimm o yüzden şimdiki sevgilimle evleniyorum diyorlardı . yani zaman meselesi biraz da .
34 olucam meselahalen hazır hissetmiyorum

Erkekler düzen istedigi icin evlenir. Düzenli yemek düzenli uyku düzenli seks. Bircok insani ayni anda isteyen erkek evlenmez.

Kadinlar özgürlük icin evlenir. Konu komsuya nispet olsun diye, eski sevgiliye inat olsun diye evlenir. Kafasinda guzel bir gelinlik modeli ve düğün organizasyonu varsa hayata geçirmek icin evlenir :)

Evlilik hicbir seyin garantisi degildir. Dolayısıyla bir ömür birlikte olabilmek icin evlenmek sacmadir.

Erkekler düzen istedigi icin evlenir. Düzenli yemek düzenli uyku düzenli seks. Bircok insani ayni anda isteyen erkek evlenmez.

Kadinlar özgürlük icin evlenir. Konu komsuya nispet olsun diye, eski sevgiliye inat olsun diye evlenir. Kafasinda guzel bir gelinlik modeli ve düğün organizasyonu varsa hayata geçirmek icin evlenir :)

Evlilik hicbir seyin garantisi degildir. Dolayısıyla bir ömür birlikte olabilmek icin evlenmek sacmadir.

Özgürlük kısmına katılmıyorum. Evlenmeden once daha ozgurdum:cool::KK12:
Ama erkekler ıcın sanırım doğru.. Evlılık=duzen

Istisnasin o zaman. Millet evlenmeden once gece dışarı cikabiliyor mu, tatile gidebiliyor mu, icebiliyor mu cozutabiliyor mu bir düşün bakalim :)

Ogretmenım ben yenı atanmıştım. Aılemden uzaktaydım hep. icme cozurtma degıl benım özgürlük anlayışım.. Kafama estıgı gıbı davranmayı ıstıyorum bazen..Gezme tozma meselesı daha cok :) Keyfıne gore çıkıp gezemıyosun. Baska sehıre gıdemıyosun.. Evlıyken olmuyor ıste :D

Istisnasin o zaman. Millet evlenmeden once gece dışarı cikabiliyor mu, tatile gidebiliyor mu, icebiliyor mu cozutabiliyor mu bir düşün bakalim :)

İstisnalar elbette olur zaten ama türkiye geneli dediğin profile uyuyor. Hayatında gittiği ilk tatili balayı olan tonla kadın var :)

Yıkanmak istemeyen çocukların büyümüşü: Evlenmek istemeyen adam demişler :rolleyes:

1) evlenmek istemez ..
Sorumluluk kabul etmez. .

2) evlenmek ister. .
Sorumluluk sahibi olmak ister. .
Düzenli bir hayat ve Eş ister. .

Evlenmissin gitmis hala seninle evlenmeyen adamin niye evlenmedigini sorguluyosun. Niye?

''Erkekler neden evlenmek ıster/ıstemez?'' dıye actım konuyu.. Nıye olumsuzuna odaklanıyorsunuz ne duymak ıstıyosunuz anlamıyorum? Polemıge gırecek bı konu yok ortada. Muhabbet olsun farklı bakış acıları edınelım dıye açtım bu konuyu.. Orda örnek verdim kendımden ve gorusumu soyledım..
Varlığına şükrettiğim bi adama sahibim..Kocamı cok sevıyorum.
Lütfen konuyu sapıtmayın :stop:

Eve adım atar atmaz onu ''Neredeydin? Neden teli açmadın? Neden geç cevap verdin? Bugün işte neler yaptın? Yemek molasına kimle çıktın? Annemleri aradın mı? Listedekileri aldın mı? Faturaları yatırdın mı? Niye giderken para bırakmadın/az bıraktın? Ev sahibiyle konuştun mu? Vergileri ödedin mi? Annenler akşam yemeğine gelecekler ne yerler? Neler yaptın bugün? EEE başka?? İş yemeğine eşler de geliyor mu? Konferansa X Hanım da katılacak mı? Gitmesen olmuyor mu?'' diye darlayıp sorguya çeken bir kadın istemiyordur.
O kadını ömrünü geçirecek kadar çok sevmiyordur.
Sevse de evlenince kendini boğazına ip geçirilmiş gibi daralmış ve sıkışmış hisseder, yapamaz.
Kızın ailesi saçmasapan çıkabilir.
Gezip tozmaya doymuyordur, orta yaşlarına kadar evlenip baba olmak istemiyordur.

Back
X