- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
- Konu Sahibi KaraBiberim07
Ben evlenmedim ama kızkardeşim üniversiteden sonra evlendi filan aynen kadınlarda panik oluyor bende olmadı zaten ciddi düşünmedim ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kadın ne kadar istemiyorum dese de üreyememekten korkuyor bence :)) bilinçaltımız bununla dolu :)
Artık evlenmişsun geçmiş gitmiş düşünmeye değmez
İki insan doğru zamanda ortak beklentilerle bir araya gelirse evlilik olur gelmezse olmaz, budur
Farklı bakış açılarını görmek istiyorum. Bu konuyu o sebeple açtım.
Evlenmeden once bır adama asıktım kör kütük.. Senelerce pesınde kostum. Denedık denedik olmadı. Agzında evlılık vardı ama ıcraat yok.. Bu evlenmek ıstemeyene ornektı..
Esım de ılk günden berı evlılık hayallerı kuran bı adamdı.. Kısa zamanda evlendık. Bu da evlenmek ısteyene ornektıı benım ıcın.
Karsılastırdıgımda karakter yapısı dıyebılırım fark yaratan seyın.
Bu konuda sız neler düşünüyorsunuz ??? Erkekler neden evlenmek ıster yada ıstemez??
34 olucam meselahalen hazır hissetmiyorumbazı erkekler belli bir yaştan sonra evleneyim der . mesela 35 den önce evlenmem diyenler gördüm ben normal arkadaşlarım . sorduğumda neden sevgilinden ayrıldın madem evleniceksin diyordum . onlarda o zaman daha gençtim yaşayacağım şeyler vardı şimdi kendimi hazır hissettimm o yüzden şimdiki sevgilimle evleniyorum diyorlardı . yani zaman meselesi biraz da .
Erkekler düzen istedigi icin evlenir. Düzenli yemek düzenli uyku düzenli seks. Bircok insani ayni anda isteyen erkek evlenmez.
Kadinlar özgürlük icin evlenir. Konu komsuya nispet olsun diye, eski sevgiliye inat olsun diye evlenir. Kafasinda guzel bir gelinlik modeli ve düğün organizasyonu varsa hayata geçirmek icin evlenir :)
Evlilik hicbir seyin garantisi degildir. Dolayısıyla bir ömür birlikte olabilmek icin evlenmek sacmadir.
Özgürlük kısmına katılmıyorum. Evlenmeden once daha ozgurdum
Ama erkekler ıcın sanırım doğru.. Evlılık=duzen
Istisnasin o zaman. Millet evlenmeden once gece dışarı cikabiliyor mu, tatile gidebiliyor mu, icebiliyor mu cozutabiliyor mu bir düşün bakalim :)
Istisnasin o zaman. Millet evlenmeden once gece dışarı cikabiliyor mu, tatile gidebiliyor mu, icebiliyor mu cozutabiliyor mu bir düşün bakalim :)
Yıkanmak istemeyen çocukların büyümüşü: Evlenmek istemeyen adam demişler![]()
Evlenmissin gitmis hala seninle evlenmeyen adamin niye evlenmedigini sorguluyosun. Niye?