erkekler neden hem kızlarla çıkıp iş evliliğe gelince temiz aile kızı arar?????

aklının uyuştuğu insdanla evlenir herkes. ama fazla basit davranıp güncel ihtiyaçlarını gördüren sonrada kendini kullandırtan kızlar yok değil.
1 kız var tanıdığım erkek arkadasının kartlarını kullanıyor okul harçlarını harçlıklarını alışverişini herşeyini oğlan karşılıyordu. oğlan daha sade bir hayat yaşayan kızla tanışıp evleniceğini söylediğinde kız veryansın ediyor. burada tek suçlu erkek mi?
brnce erkekler temiz kız kirli kız dye bakmyor. gözü para pul olan saygısı olmayan biriyle bayan bayan kimse istemez hayatında.

doğru aslında haklısın herkes aklının uyuştuğuyla evlenir.o zaman napıcaklar ilişkiyi uzatmıcaklar madem kafası uymuyo çıkmaya devam etmicek.ben hiçbir zaman ondan maddi herhangi bişi görmedim görmekde istemedim.kaldı ki kendim çalışıyorum zaten ailemden bile istemem.o tür şeyleri sevmem o tür şeyler karşısında kendini kullandıran kızada ne denir hepimiz çok iyi biliyoruz.ben sadece sevdim.sevdiğim içinde onun biçok şeyini görmezden geldim.elini ttutuysamda kendim istediğim için öptüysem de kendim istediğim içindi.bunlardan asla pişmanlık duymuyorum...

bu mantık ve bu gorusteki insanlarla aynı gezegende yasamak dahi istemiyorum!!!!
keske Mars a gidebilseydik!!!!!!
giyim kusamla insana not verebilenler..
veya
iki damla kan uğruna demediğini bırakmayanlar..
çok yazık çok...
hala bunların konuşulması..inanılır gibi değil..

malesef öyle cnm ilk etapda giyim kuşam geliyo.oda benim giyimimden dolayı benimle flört etmeyi o kızın giyiminden dolayıda onunla evlenmeyi tercih ettimafoldumben aradaki farkı anlayabiliyorum.belki bende kapalı veya çalışmıyo olsaydım tercih ediceği taraf ben olurdum diye düşünüyorum. ama bide şöyle bir yorum yapmış.zeki sempatik ve fikirlerime saygılı sevgisiyle güven verdi..en çokda buna üzüldüm benim ne saygısızlığım olmuştuki bu güne kadarmafoldumben bende fikirlerine saygılıydımmafoldumben ha sevgimlede güven vermediğimi düşünüyosa artık ne diyim yani sözün bittiği yer aslında bu işler kader kısmet kısmetim olsaydı benimle olurdu demekki değilmişmafoldumben

hep erkekelere suç buluyoruz ama sanki kızlarda yok mu allah aşkına ya..
özellikle günümüzde kızlar sırf eğlence için yakışıklılık için erkeklerle gezip tozuyo evliliğe gelince de aman parası olsun aman işi olsun deyip eski çıktığını anımda satıyo bence bu kızlar arasında daha çok yaygın
evet senin erkek arkadaşın yanlış yapmış ve gitmiş bitti üstüne konuşmaya gerk yok üzülmene de hiç değmez o layığını bulur kimsenin hakkı kimesede kalmaz
benim demek istediğim bayan olarak bizde kendimizi bi sorgulayalım yakışıklı diye seviyoruz diye çıktığımız erkkelerle evliliği mi düşünüyoruz ondan daha yakışıklısı daha paralısı gelse kimi seçeriz eğer sevdiğimizi seçiyosak sorun yok ama bunu yapmayan malesef o kadar çok kız var ki tek suçlu erkekelr değil guclubacismile

sanki kendileri çok temiz erkek evlatlarıya gönül eyledikten sonra temiz aile kızı arıyorlar....
gerçi erkeklere laf etmemek gerekiyor bazıı kızlarda artık pek bir basit davranışlar sergiliyorlar erkeklerde ne yapsın ucuz etin yahnisi diyorlar:umursamaz:

özellikle günümüzde kızlar sırf eğlence için yakışıklılık için erkeklerle gezip tozuyo evliliğe gelince de aman parası olsun aman işi olsun deyip eski çıktığını anımda satıyo bence bu kızlar arasında daha çok yaygın
evet senin erkek arkadaşın yanlış yapmış ve gitmiş bitti üstüne konuşmaya gerk yok üzülmene de hiç değmez o layığını bulur kimsenin hakkı kimesede kalmaz
benim demek istediğim bayan olarak bizde kendimizi bi sorgulayalım yakışıklı diye seviyoruz diye çıktığımız erkkelerle evliliği mi düşünüyoruz ondan daha yakışıklısı daha paralısı gelse kimi seçeriz eğer sevdiğimizi seçiyosak sorun yok ama bunu yapmayan malesef o kadar çok kız var ki tek suçlu erkekelr değil guclubacismile

sana bu konuda katılıyorum; bir cep telefonuna neler yapanlar var..
ama o tarz kızlar zaten kendini belli eder; bazı tabirler vardır o tarz kızlar için :)
yani bu konuyla pek alakalı bir durum değil aslında bu söylediğin,ama genele bakarsak; evet artık kızlar erkeklerden daha beter maalesef..

öyle valla defoldu gitti.konuşmım diyorum ama tutamıyorum ki çenemi :)) neyse ama bu konuya katılıyorum gerçekten kızlarlada da çok hata var.neler neler görüyoruz.ama onlarla aynı kefeye koyulmak insanın canını sıkıyo sen avaz avaz bağırmak istiyosun ben öyle değilim diye yok illaki öylesindir inandıramıyosun.benimki inanmamıştı benim ilkim olmadına demişti şimdi lisedekiler bile neler yapıyo.senin nasıl olmaz falan filan yok inandıramadım:(( ama kimseye bişeyler kanıtlamak zorunda değiliz allah bilsin yeter..

cevapsız çağrıda olsa 2 yıl boyunca bi kez olsun telefonun çalmasını beklediğim biriyle başka bi ilde tesadüfen karşılaştık....hatta beni görünce minibüsten apartopar inmiş...karşımda görünce neye uğradığımı şaşırmıştım..numaram vardı onda zaten ertesi gün nete girer msin die mesaj attı...girdim bende slm sabah neyse buluşup konuşlım mı dedi nie dedim özledim seni dedi hayırdır dedim konuşmak istiyorum sadece nolur dedi..ama sana umut vermek istemiyorum dedi anlayamadım deyince yeniden sevgili olamayız ben temiz aile kızı arıyorum dedi..
1 beynimden vuruldulduğumu sandım
2 madem temiz bi kız arıyosun benim hayallerimi niye kirlettin
3 temiz alie kızı da temiz aile oğlu istersen ne halt yiyeceksin
4 hakkım zehir zıkkım olsun alsanaalsanasmile

cevapsız çağrıda olsa 2 yıl boyunca bi kez olsun telefonun çalmasını beklediğim biriyle başka bi ilde tesadüfen karşılaştık....hatta beni görünce minibüsten apartopar inmiş...karşımda görünce neye uğradığımı şaşırmıştım..numaram vardı onda zaten ertesi gün nete girer msin die mesaj attı...girdim bende slm sabah neyse buluşup konuşlım mı dedi nie dedim özledim seni dedi hayırdır dedim konuşmak istiyorum sadece nolur dedi..ama sana umut vermek istemiyorum dedi anlayamadım deyince yeniden sevgili olamayız ben temiz aile kızı arıyorum dedi..
1 beynimden vuruldulduğumu sandım
2 madem temiz bi kız arıyosun benim hayallerimi niye kirlettin
3 temiz alie kızı da temiz aile oğlu istersen ne halt yiyeceksin
4 hakkım zehir zıkkım olsun alsanaalsanasmile

pessssss
kızlar beni artık umudum dibe vudru erkeklerden yana.

hihoyyyt bi gün bi çılgınlık yap iki dakika adam ol dedim bende :teytey::dance::dance:

damacana kapağı olmuştur inşallah...
şerefsize bak sen neymişsin ki seni istememiş???
hem anlayamadığım temiz aile kızının özellikleri ne oluyor yaa CADIARZU

damacana kapağı olmuştur inşallah...
şerefsize bak sen neymişsin ki seni istememiş???
hem anlayamadığım temiz aile kızının özellikleri ne oluyor yaa CADIARZU

temiz aile kızı çamaşır suyuyla yıkanıyo heralde bilmiyorumkismile
hyr başka bişi olamaz neyin temizi akannehir
herkes hayatında bi kez bile olsa evlenmeden önce birine vurulmuştur platonik yada değilopuyorumnanaktan
ama yok anacığım:umursamaz: bu erkekler çok temiz ya kaydirigubbakcemile3
kendisi gibi birini bulur inşallahhh

çamaşır makinesinde bol teterjanla yıkanıyor dediğin gibi kaydirigubbakcemile3
amin bacım aminn öyle sığ düşünceliler layıklarını bulsun inşallah aklinialirimsmile

Erkeklerle çıkınca da mı pis kız olunuyormuşşş... Çok güldüm buna :)) Bu devirde böyle saçma şeyleri tartışıyoruz hala... Böyle düşünen pek fazla erkek kaldığını zannetmiyorum. Ya da bana denk gelmiyor, gelmesin de... Çok afedersiniz ama bu kafa yapısında olan öküzlerle işim olmaz...

Kendisi gezip gezipte, sonra temiz aile kızı istiyorum diyen dengesizler vardır hala eminim. Onlara kendi saçma mantıkları gibi, kirli kızlarla gezdikleri için büyük ihtimalle pislik bulaşacaktır, o yüzden onlarda kirli kızlara layıklar. Ne düşünürsen, ne edersen layığını bulursun.

at gözlüğü takılı kendindekaydirigubbakcemile3 kendini delikanlı sanıyo :D
madem o kadar delikanlı madem temiz aile kızı arıyon kır dizini otur ewde anan bulsun sana temiz aile kızı:D
çamaşır suyuna yatırılmış kaynatılmış ohh mis :lepi:

Hala kadında da suç yokmu allah aşkına diyen bir millet olduğumuz için
Ataerkil bir toplum olduğumuz ve erkek annesinin seçtiği kızla evlenmek zorunda olduğu için
Ve hala bayanların ama kadınlarda az değilki diye düşündükleri için , erkeklerde kendilerince 'Temiz'(?!) aile kızlarıyla evlenmeyi tercih ediyorlar..

Genelde aldıkları temiz aile kızları(!) (nedemekse bu da zaten) başkalarının flört ettiği ama temiz aile kızı ile evlenmek için bıraktığı kız olurlar kaydirigubbakcemile3
Konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun büyük bir kazadan dönmüşsün Allah başka bela vermesin..
Ablan olarak benden sana bir tavsiye sen kendin gibi ol... Nasıl olsam bana evlenilir gözüyle bakarlar diye birşey yok.. Kimse hayatı boyunca olmadığı biri gibi davranamaz, davranmaya çalışır ama mutlu olamaz.. Sen kendin gibi ol ki senin de karşına seni olduğun gibi seven dolayısıyla da karakterine uygun biri çıksın.. Kimse için değişmeye kalkma o kadar gençsin ki inan 1 ay sonra biraz 3 ay sonra hiç kalır ondan geri... 1 yıl sonra kendine gülersin çocukmuşum ben diye..
Kendine iyi bak..

Back
X