aklının uyuştuğu insdanla evlenir herkes. ama fazla basit davranıp güncel ihtiyaçlarını gördüren sonrada kendini kullandırtan kızlar yok değil.
1 kız var tanıdığım erkek arkadasının kartlarını kullanıyor okul harçlarını harçlıklarını alışverişini herşeyini oğlan karşılıyordu. oğlan daha sade bir hayat yaşayan kızla tanışıp evleniceğini söylediğinde kız veryansın ediyor. burada tek suçlu erkek mi?
brnce erkekler temiz kız kirli kız dye bakmyor. gözü para pul olan saygısı olmayan biriyle bayan bayan kimse istemez hayatında.
doğru aslında haklısın herkes aklının uyuştuğuyla evlenir.o zaman napıcaklar ilişkiyi uzatmıcaklar madem kafası uymuyo çıkmaya devam etmicek.ben hiçbir zaman ondan maddi herhangi bişi görmedim görmekde istemedim.kaldı ki kendim çalışıyorum zaten ailemden bile istemem.o tür şeyleri sevmem o tür şeyler karşısında kendini kullandıran kızada ne denir hepimiz çok iyi biliyoruz.ben sadece sevdim.sevdiğim içinde onun biçok şeyini görmezden geldim.elini ttutuysamda kendim istediğim için öptüysem de kendim istediğim içindi.bunlardan asla pişmanlık duymuyorum...