• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden hep küfür eder?

vuslat5

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
412
17
318
İçel Mersin
Merhabalar

Kızlar erkeklerin genel çoğunluğu neden hep küfür eder? Neden her cümlenin sonunda a....k.... o meshur kelimeyi kullanır? Bugün sabah işe gelirken metroda iki tane genç vardı yanımda liseye gidiyorlar sanırım..Yemin ediyorum konuştukları cümlelerden ben utandım ofluyorum pofluyorum hani belki biraz çeki düzen verirler diye yookk.. Sabah sabah siir oldum paylaşmak istedim

Ozellikle bu yaslarda olanlar,kendilerini boyle ifade edebileceklerni dusunuyorlar. kim daha fazla kufrederse kufürlü konusursa,gurupta o öne cikiyor bence.Nasil bir cahilliktirlik boyle akil almiyor gercekten.
Bende cogu zaman duyuyorum disarda,rahatsizlik verici gercekten.
Kimiside küfürlerin havada ucustugu bir ailede yetisiyor.onun icin boyle konusmak normal bisey oluyor haliyle.

"azizim sövmek, müsekkin-i asaptır. binaenaleyh, herkes için meşru bir haktır. ben bu hususta hiçbir hudut tanımam. bazı kimseler, bilhassa matbuat, sövmenin fena olduğundan bahsediyor. bazıları, sövülecek kimsenin meziyetlerinden birini söyleyerek, sövmeyi men etmek istiyorlar. mesela o büyük adamdır sövülür mü, diyorlar. işte buna şaşıyorum! o büyüktür, sövme; diğeri küçüktür, sövme; cahildir sövme; değeri yoktur, sövme; çocuktur sövme; ihtiyardır sövme... o hâlde kime sövmeli, sorarım size, kime sövmeli? binaenaleyh sevme hürriyeti olduğu gibi, sövme müsavatı da olmalı. herkes, bi-kaderi'l-imkân sövebilmelidir."
Neyzen Tevfik

Yani lisedekiler belki kendilerini daha üst yaşlarda veya daha güçlü olduklarını göstermek istedikleri için küfür ediyor olabilirler. Büyük yaşlardakilerin küfür etmesinin ana sebebi ise bence stres..

Evet ergenler her cümlenin sonuna o lafı yapıştırmazlarsa olmuyor.
Ben de nefret ederim küfür eden erkek modelinden.

Merhabalar

Kızlar erkeklerin genel çoğunluğu neden hep küfür eder? Neden her cümlenin sonunda a....k.... o meshur kelimeyi kullanır? Bugün sabah işe gelirken metroda iki tane genç vardı yanımda liseye gidiyorlar sanırım..Yemin ediyorum konuştukları cümlelerden ben utandım ofluyorum pofluyorum hani belki biraz çeki düzen verirler diye yookk.. Sabah sabah siir oldum paylaşmak istedim
Size mi kufrettiler? Ya da ortamda cocuk var miydi?
Cevap hayirsa sıkıntı olmamali bence.
Aile ile de alakası yok. Aile icinde hic kufredilmese dahi gencler kufreder kendi aralarında.

Küfür etmeyen erkek görmedim duymadım. En sakin sandığımız insan bile bir anda bizi şaşırtabiliyor

Herkesi ayni kefeye koymak yanlis, her erkek küfür eder diye bir kaide yok.
Küfür acizliktir, kendini baska sekilde savunamayan sahislar genelde küfüre basvururlar.
Yetistirmeyle de alakali, sonucta cocuklar genelde ailesini örnek aliyor.
Küfür ne erkegin ne de kadinin agzina yakisiyor ama bazi insanlar maalesef bunu meziyet olarak görüyorlar...

Genelde ergenlikte daha çok yapıyorlar bunu, kendilerini arkadaşlarına daha büyük göstermek için sanıyorum. Ama her erkek küfür etmiyor, kişinin ahlakıyla ilgili bir durum

her erkek küfür etmiyorda özellikle ergen erkeklerin o çirkin sesleriyle bağıra bağıra küfür etmelerine bende sinir oluyorum.
heralde "ben artık büyüdüm, bu söylediğim küfürleri istesem yapabilirim" demek istiyorlar :)

Çünkü büyüme ortamlarında bu var. Ergenliklerinde küfür eden büyüktür, küfür eden kendini ıspatlar düşüncesi vardır. Küfür ederse dikkat çeker. Sokakta küfür etmeyen çocuğa anne kuzusu, süt bebesi tabirleriyle bakarlar. Tamamen arkadaş ortamıyla alakalı. Sonrada alışkanlık olup çıkıyor diye düşünüyorum.

kendilerine erkek olduklarını ispatlıyolar bence :) bence başka açıklması olamaz küfür ettiklerinde egolarını tatmin ediyor ve gurur duyuyorlar

Back
X