erkekler neden ılgısızleşir

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
:44:anlamıyorum..benı cok sevdıgını soluyordu hergun yalvarıyodu 10 ay kadar boyle devam ettı.sonra ınandım ve nısan ayında sevgılı olduk hersey guzel gıdıyordu tabı kavgada edıyoduk.sonra bıgun durduk yere ona ara verelım dedım pesımden kossun ıstedım galıba eskısı gıbı. o da durduk yere bole bıse dedgım ıcın hazmedemedı tmm dedı.aramadı bıhafta. bnde hatamı anladım ozur dıledım ilk defa ondan ozur dıledım o da ılk defa bana taviz vermedi
.....nolduysa o gunden sonra oldu...

en ufak bıseyde msjlar kesılıyo ılgısız davranıyo şuanda bıle ılgisizlesti iice msj bile atmıyo ortada neden bıle yokken doru duzgun ama ayrılalım da demıo.eskıden delı gıbı arayan guzel sozler solıyen adam yok.ondan ozur dıledım dıe hep ole olcak sanıyo sanırım....bana maymun gozunu actı bundan sonra boyle dedı guzel sozler soylıyınce benim biyerlerim kalkıyomuş.

evet kızlaaar lutfeen yardım edın.sizce neden boyle davranıyo? ve eskısı gıbı davranması ıcın napmam gerekıyo.beklemelımıyım yoksa yıne alttanmı almalıyım?? suan bnde atmıyorum msj o iice bıtarafları kalktı dıyemı dusunur kaybetmekten korkarmı...napmalıyım sizce bu iş duzelırmı

Back