• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden mesaj atmaz?

Genelleme yapmayalım

Bazısı sever, bazısı sevmez

Size sevmeyeni denk düştü sanırım :51:

Benim sevgilimde , ben msj atmıyorum diye şikayetçi :1: o 3 mesaj atar,ben 1 tane ya atarım ya atmam. Sevgilin mi var derdin mi var yahu :35:

benimkinden örnek vereyim hiç mesajlaşmamız yoktur arada olur direk arar konuşuruz mesaj atamıyor çünkü çalışıyor akşam işten sonrada eve gelirken beni arıyor sonra eve gidiyor yemek yiyor mesaj atmadan tekrar arıyor

mesaj yazcam diye kendimi paralayacağıma arar sesini duyarım mantığı ağr basıyo çoğunda:27:

mesaj yazcam diye kendimi paralayacağıma arar sesini duyarım mantığı ağr basıyo çoğunda:27:

yok yok benim sevgilimde bir anormallik var.. msj atmadan 1 dak duramaz.:9: ben bazen sıkılırım sürekli tlfla bağımlı yaşamaktan msjlarına cvp vermem:27:

bi erkek isterse napar eder ulaşır.. eğer istemiyorsa istemiyordur.. aramaz sormaz mesaj atmaz....... ama isterse onu kimse tutamaz her yolu dener yine de ulaşır :)

arıyodu ama mesaj atmıyodu. niye mesaj atmıyosun ya sen dediğimde de, ya ararım; mesaj atmayla kim uğraşçak diodu sevgili ex odunum :27:

şimdiii şu yazılanlardan anlaşılan 2 tip var : mesaj atmayı seven ve sevmeyen ... pekiiiii sevgiliyken sabahlara kadar mesajlaşabilme özelliği olupta evlenince bunu yitirene ne denir.bunlar hangi gruba girer??? :47::47::47:

ilk yıllar bızde cok mesajlasırdık sonrrra sıkıldım dedı gorustugumuzde konusmaya sey kalsın demıstı aman sankı yuzume dıyo mesajda dedıklerını:31: hiçbi şekılde yaranılmıyo kacan kovalanıyor gercekten bıde ben kacan olabılsem:31:

bir buçuk senelik evliyim hem görüşürken hem nişanlıyken habire msj atardı şu anda halen atıyor 12/24 çalıştığı için geceleride msj atıyor sabaha kadar arkadaşları benle msj.laştığına inanmıyorlarmış hatta biri gelip yenge bu gece habire msj atıyor dedi demek bişey olsa önce arkadaşları ele verecek adamı:D

bir buçuk senelik evliyim hem görüşürken hem nişanlıyken habire msj atardı şu anda halen atıyor 12/24 çalıştığı için geceleride msj atıyor sabaha kadar arkadaşları benle msj.laştığına inanmıyorlarmış hatta biri gelip yenge bu gece habire msj atıyor dedi demek bişey olsa önce arkadaşları ele verecek adamı:D

haha ne güzel ya evliyken bile sevgili gibi yaşayabilmek... :21: :31: evlilerden böyle şeyleri pek duymadığım için duyunca tuhaf geliyo :53:

benimde 2 gündür sevgilim var ama öncesinde konusma asamasında cok sık msj atıyodu diyememe ama daha sıktı blştukdan sonra hiç knsmadık telefonda ve 5tne filan msj attı sadece acaba ne den böyle ypıyo

Niye atmasın cnm ;)canlı isteyince erkekler bence herşeyın yapar ..istemezsede öldürsen yine yapmaz yone yapmaz ;)

Back
X