Erkekler neden nisanlanınca degisiyor..

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.499
3.811
448
Kardesim yerine koyarım arkadasımı kac yıl oldu birbirimize bir kere küsmedik, kavga dahi etmedik allah nazardan saklasın. Simdi kendisini büyük bir problemi var canı cok sıkkın haliyle benim de sıkılıyor onu öyle caresiz görüdükce. Konu; 1 yıllık bir flört döneminden sonra nisanlandı arkadasım 2 aydır da nisanlı. Nisan yapıldı sorunlar basladı. Önce ikisi arasında kisisel sonra da nisanlısının ailesiyle olan sorunlar. Kayınvalidesinin üstün de oturucaklar boya, badana herseye karısmaya baslamıs arkadasım da nisanlısıyla konusmak istemis bu durumu nisanlısı yanlıs anlamıs tabii. '' Ne demek istiyorsun sen? Annemler seni cok seviyor sen ne düsünüyorsun ben ilerde dubleks bir ev alıp hep beraber orda yasamayı düsünüyordum '' demis. Bagırmıs, cagırmıs arkadasıma. Tahmin ettiginiz gibi cok anneci! Sanki bir tek onun ailesi varmıs gibi davranıyor. Oysa ki kendi babaannesi tek basına yasıyor hasta oldugu halde! Annesi de alsaymıs o zaman kaynanasını yanına.. Diger bir sorun nisanlısının dayılarının esleri farklı farklı zamanlar da arkadasıma hep aynı seyi sormuslar. Kapanmayacak mısın? Bir digeri, Ali senin kapanmanı istemiyor mu?, Bende ilk evlendigim de acıktım ama sonra kapandım vs. vs.

Nisanlanmadan önce arkadasımın calısmasını istemiyordu halletmislerdi güya simdi tekrar calısmanı istemiyorum ihtiyacımız yok ki falan diyormus! 3 ay sonra dügün var nisanlısına göre sorun yok, benim arkadasım abartıyor, sorun cıkarıyor..

Son düzenleme:
Arkadaşın napsın etsin çalışma konusunda kapanma konusunda kararlarını açıkca beyan etsin, ayrıca altlı üstlü oturma fikri hiç iyi değil, tecrübe ile sabittir, ben şimdi evlenenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum, bana da bir arkadaşım kabul etme demişti keşke dinleseymişim, benim gibi bir kaç yıl sonra evinizi ayırınca asla kabullenmiyorlar, temcit pilavı gibi önünüze geliyor hatta evlenmeden önce kabul etmeseydi bile diyorlar...

Bu kadar anneci bir adamla ailesi ile dipdibe çok sorun yaşarlar benden söylemesi.

Bence arkadaşın bunu 1 değil 1000kere daha düşünsün derim,daha şimiden böyle konuşuluyorsa evlendikten sonra neler konuşulur acaba?

erkeklere göre zaten sorunlar kızlar büyütüyo sen istiyosun diye çalışmayayım sen istiyosun diye kapanayım sen istiyosun diye ailenle yaşayayım çünkü hep isteyen onlar bir de nişanlıyken bunları istiyosa evlendikten sonra düşünemiyorum

bu işin sonu yaş güzelim şimdiden böyle davranmaya başladılarsa sonrasını düşünemiyorum birde kötü olan arkıradaşın olur üstüne resti çeksin açıkça söylesin her şeyi kabul edip eyvallyorum hangi devirde ah derse sesi çıkmazsa çok ezerler nişanlısı eğer gerçekten seviyorsa onu anlamaya çalışacaktır.Önce güzellikle ifade etsin sıkıntısını birlikte oturmak falan nedir anlamıyorum arkadaşın kabulleniyorsa seviyor ve dayanabilirm diyorsa dert yanmayacak ben evlenirken bırak eşimin ailesini kendisi bile her şeyi benim istediğim gibi yaptı insan her gün evlenmez ki ve içine sinmeyen her şey onu zamanla mutsuz eder...O yüzden evleneceklere hep söylerim her şeyi istediğiniz gibi yapın kimsenin mudahelesine izin vermeyin...

Ben o aile' yi daha ilk gördügüm de icime sinmeyen birseyler vardı ama netice de sadece bir his ne diyebilirdim ki? Zaten nisan dan bir süre sonra arkadasım bana bazı sorunlar cıktıgını, nisanlısının cok degistigini falan anlattı. Ben ona sen bu kayınvalideyle oturursan basın cok agrıyacak demistim. Cünkü, cok despot bir kadın ailesini o yönetiyor arkadasımı da yönetmek isteyecektir mutlaka gelene, gidene, gittigi yere kadar karısıcaktır bazı seyler vardır cabuk anlasılır ya da birini görünce sonraki olabilecekleri tahmin etmek te zorlanmassın aynen öyle birsey.. Evdeki 10 yıl hatta belki de daha da önce yapılmıs olan mutfak dolabını degistirtemedi neymis o yeniymis, kullanılmamıs ve baska türlüsü o mutfaga uymazmıs! Baska eve cıkabilecegini hic sanmıyorum..

Arkadasım konustu ailesiyle hepsini suan cok olumsuz bakıyorlar zaten arkadasımın dayısı nisanlısıyla konusucak bu is ya biticek, ya da nisanlısı arkadasıma saygı gösterip, anlamaya calısıcak.. Ben '' Tamam hatalıyım '' diyecegini sanmıyorum dese bile, köprüyü gecene kadar olmadıgı ne malum? Cok görüyoruz bu tür seyleri.

İstediklerini yapmayınca sorun büyüyo bir kere de onlar bizlerin istediklerini yapsa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…