- 3 Ekim 2010
- 11.499
- 3.811
- 448
Kardesim yerine koyarım arkadasımı kac yıl oldu birbirimize bir kere küsmedik, kavga dahi etmedik allah nazardan saklasın. Simdi kendisini büyük bir problemi var canı cok sıkkın haliyle benim de sıkılıyor onu öyle caresiz görüdükce. Konu; 1 yıllık bir flört döneminden sonra nisanlandı arkadasım 2 aydır da nisanlı. Nisan yapıldı sorunlar basladı. Önce ikisi arasında kisisel sonra da nisanlısının ailesiyle olan sorunlar. Kayınvalidesinin üstün de oturucaklar boya, badana herseye karısmaya baslamıs arkadasım da nisanlısıyla konusmak istemis bu durumu nisanlısı yanlıs anlamıs tabii. '' Ne demek istiyorsun sen? Annemler seni cok seviyor sen ne düsünüyorsun ben ilerde dubleks bir ev alıp hep beraber orda yasamayı düsünüyordum '' demis. Bagırmıs, cagırmıs arkadasıma. Tahmin ettiginiz gibi cok anneci! Sanki bir tek onun ailesi varmıs gibi davranıyor. Oysa ki kendi babaannesi tek basına yasıyor hasta oldugu halde! Annesi de alsaymıs o zaman kaynanasını yanına.. Diger bir sorun nisanlısının dayılarının esleri farklı farklı zamanlar da arkadasıma hep aynı seyi sormuslar. Kapanmayacak mısın? Bir digeri, Ali senin kapanmanı istemiyor mu?, Bende ilk evlendigim de acıktım ama sonra kapandım vs. vs.
Nisanlanmadan önce arkadasımın calısmasını istemiyordu halletmislerdi güya simdi tekrar calısmanı istemiyorum ihtiyacımız yok ki falan diyormus! 3 ay sonra dügün var nisanlısına göre sorun yok, benim arkadasım abartıyor, sorun cıkarıyor..
Nisanlanmadan önce arkadasımın calısmasını istemiyordu halletmislerdi güya simdi tekrar calısmanı istemiyorum ihtiyacımız yok ki falan diyormus! 3 ay sonra dügün var nisanlısına göre sorun yok, benim arkadasım abartıyor, sorun cıkarıyor..
Son düzenleme: